NexusWright Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Story Mode: Pick a character and play through his/her storyline. Naturally, every character has a different story.cozje neco jako ..... Vyber charakter a hraj jeho/jeji pribeh. Kazdy char ma svuj rozdilny pribeh Jinak jsem si vsiml ze to asi nema/nebude mit Infrastructure co ?? :( Se mi nějak nezdá... Měl tam bejt i takovej globální příběh pro všechny najednou... Teda aspoň z trailerů... :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 coze ? to je dobra zprava ne ? kde si to sehnal povidej detaily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 no nevim jinak prekladam jen to co tam bylo a mezi Multak jsem videl jen ten AD hoc .... jinak PRibeh muze byt podobny jako ze ten manik co byl v ukazkach povola prisluhovace zla a dobra a spoji vsechny svety (temer) FF a pak jeste kazdy ma svuj pribeh v tomhle a sve "emoce" jinak z toho traileru moc videt nebylo ze by ten pribeh byl pro vsechny stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 jj presne jak si rekl/rekla rhapsomanijaku bylo by to dobry kdyby je poslaly do nejaky valky dobra a zla a kazdy v tom mel svuj vlastni cil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j008 Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Vůbec by mi to nevadilo kdyby to bylo japonsky :bash::bash: takze jakmile to vyjde tak si to stahnu a budu nonstop :psp::psp: PAC MILUJU FF:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Podleme tak nejak to bude ze bude neco jako "valka" a kazdy tam pujde jeste se svim cilem/zajmem/duvodem ale nwm je to jen spekulace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 ale dobra spekulace :) no tesim se asi si koupim i origo skoda jne ze to vyjde az dalsi rok nechce se mi cekat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 JAP verze by mela vyjit uz za neceli mesic a ja to do ENG verze nevydrzim proto budu hrat nejdrive JAP a pak ENG kvuli pribehu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 JAP verze : tak jestli teda vyjde za ten měsíc tak si ju stáhnu a pak tu ENG abych tomu víc rozumněl ale jinak jsem zatím spokojenej ze 7mičkou :-p nedávno jsem zkoušel 1ničku na PS1 a docela sada :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Pokud jsem spravně četl na netu tak příběh má být takový: Cosmos a Chaos bojovali po věčnost mezi sebou a jejich souboj byl vyrovnáný. Až do ted kdy Chaos získal převahu. Proto Cosmos požádala o pomoc krystaly ale ty ji odmítly pomoct. Takže ze zbytku své moci povolala 10 hrdinů. Chaos poté vyvolal 10 záporaku. :) snad to je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 A jestli ne, tak budou podle mě ty příběhy udělaný jako v Tekkenu. Dva tři souboje za celej mód sou z příběhu protivníci, zbytek sou souboje jentak. Jinak sem na to celkem zvědavej. FF sem nehrál nikdy moc, jenom sem zkusil FF4 a FF12 na DS, jinak mám v úmyslu FF:CC na PSP a tohle taky určitě zkusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Pokud jsem spravně četl na netu tak příběh má být takový:Cosmos a Chaos bojovali po věčnost mezi sebou a jejich souboj byl vyrovnáný. Až do ted kdy Chaos získal převahu. Proto Cosmos požádala o pomoc krystaly ale ty ji odmítly pomoct. Takže ze zbytku své moci povolala 10 hrdinů. Chaos poté vyvolal 10 záporaku. :) snad to je pravda Nám řeklo něco, ale vlastně nic, protože to se dalo odhadnout... xD sysasysa: Jako v tekkenu asi těžko :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Jn pravda moc nám to neřeklo. Ale snad se nedočkáme pouhého boje mezi dobrem a zlem!!! A pokud ano tak to bude aspon epická bitva:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F!nCh!K Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Bomba, že tam je Cloud... možná, že si jednou zavzpomíná na Zacka a bude tam taky ( jako Zack vs. Seph ) P.S.: jinak ti co váhají hrát FF7:CC, jen doporučuju, potom sem začal hrát FF7 a bejt do toho mehablázen xD Crisis Core je boží xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 ja furt nwm jestli mam stahnout taky nebo ne pak z toho budu mit guvno :( ale cekat na EN verzi se mi pul roku nebo tak nechce....:(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Ja urco JAP cekat nevydrzim pak prejdu na EN hlavne kvuli Multaku ten bude good :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Ja urco JAP cekat nevydrzim pak prejdu na EN hlavne kvuli Multaku ten bude good :D no vis co ale z pribehu budes mit kulovy a menu taky nebudes rozumet xD takze jestli ti de jen o to nejak se dostat k bojovani a pak se furt rezat tak pohoda xD ....proc nemuze ten final vyjit vsude ve stejnou dobu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Hele mám dotaz sice blbej ale to je jedno :D:D. Tak k věci chtěl bych se zeptat jestli to bude i Multiplayer nebo only Single ? Dík za odpověď předem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Je to singl i multak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Ok dík to je nice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisqle Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Spis bych ocenil FFX na PSP, to by byl narez. Pro mnohe mozna i duvod k porizeni PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Spis bych ocenil FFX na PSP, to by byl narez. Pro mnohe mozna i duvod k porizeni PSP... Jn , pořiď si psp nebudeš litovat když budeš nemocnej budeš muset ležet nebo při nočních pařbách třeba přes WiFi ... Je to nice console nelituji toho že jsem si to koupil ;) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Cloud vs Sephiroth http://www.youtube.com/watch?v=hKnQnkYHtf8 tak po tomhle videu uvažuju, že si na chvilku zase pořídím PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 az to sezenu budu hrat za clouda dikec :))) za ukazku ted se nemuzu dockat jeste vic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 ty vady :D dost dobry myslite ze tam bude i mapa kde ze zrovna rezali tyhle dva na konci FF7 ? ale jinak asi neuchvatnejsi bojovka co jsem videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.