kokotkeke Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 myslim ze prelozil ale ze se o to nechce podelit... vsak to ma nejak za mesic vyjit oficial eng...ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 ENG verze vyjde pozdějc než za měsíc. Patch je nějakej snad na Menu hry, ale celkovej podle mě neni a nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Jsem někde četl že 31. Srpna má vyjít ENG:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfer2 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 To ja jsem cetl na ign.com ze Dissidia FF vyjde 30 června v Severní Americe. Japonskou verzi jsme ještě nehrál protože si chci počkat až an tu anglickou. Podle me se to čekání vyplatí-->lepší hratelnost, v příběhu budu vědět o co jde, menu bude v jazyku kteremu rozumim takze nebudou zadne problemy s tim ze nevim kde je co co mam zmacknout co jak otevrit aktivovat nebo zmenit. Nebudu se muset jako tady nekteri ptat na takove ruzne veci jako jak mam udelat todle a tamto vsecko to tam bude napsane normalnim pismem a ne piktogramama xD. Už se na to hrozne tesim podle gameplay videii si myslim ze to bude jedna z nejlepsich her na PSP :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Kdyby si aspoň zkusil tu JAP verzi, tak by si zjistil že to JE jedna z nej her na PSP. Sice nevíme o co go, ale i tak už to máme aspoň trochu osahaný a přiběh můžeme dohrát znova. V tom nic nebrání, pač grafika i hratelnost sou dokonalý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfer2 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Už jsem hrál tu Japonskou verzi a naprosto me to uchvátilo, hraju to pořád a nemůžu se zastavit. Já si myslel ze to bude nejlepší hra na PSP ale že to bude až tak suverénní. Hratelnost je skvělá efekty úžasný a grafika je nepopsatelná, myslím že lepší grafika na PSP ještě nebyla, ale je to jen můj názor. Sice nerozumím tomu příběhu a ani nevím jaké věci si mám dát nebo jaké skilly používat, tak mě to stejně neuvěřitelně baví. Sice mě trochu mrzí že se s postavama expí tak snadno a rychle a s přibývajícím lvlem se expění skoro nestíží a je stále jednoduché udělat lvl klidně i během jednoho delšího souboje. Měl jsem totiž za 2,5 dne Clouda na 40lvl, Tiduse na 19 lvl, War. of Ligh. na 11, Butze 12 atd., ale to je spíše takový drobný nedostatek. Možná to v té US verzi pozmění jak to bylo i v FF Crisis Core. A pro všechny správné nadšence této nejparádnější hry mám dobrou zprávu. Dostal jsem dnes ráno email od Square enixu s novými vydáními her v angličtině pro květen roku 2009 v Severní Americe na handheldy--> první hra: Valkyrie Profile: Covenant of the Plumb(NDS), Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time(NDS) a samozřejmě dlouho očekávaná hra: "DISSIDIA FINAL FANTASY (PSP)" Huráá! :D. Tak tedy doufejme že vyhlášení se stane skutečností a že to opět neodloží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 az bude evropska verze date jsem nekdo link nejlepe na uloz to torrent atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Už jsem hrál tu Japonskou verzi a naprosto me to uchvátilo, hraju to pořád a nemůžu se zastavit. Já si myslel ze to bude nejlepší hra na PSP ale že to bude až tak suverénní. Hratelnost je skvělá efekty úžasný a grafika je nepopsatelná, myslím že lepší grafika na PSP ještě nebyla, ale je to jen můj názor. Sice nerozumím tomu příběhu a ani nevím jaké věci si mám dát nebo jaké skilly používat, tak mě to stejně neuvěřitelně baví. Sice mě trochu mrzí že se s postavama expí tak snadno a rychle a s přibývajícím lvlem se expění skoro nestíží a je stále jednoduché udělat lvl klidně i během jednoho delšího souboje. Měl jsem totiž za 2,5 dne Clouda na 40lvl, Tiduse na 19 lvl, War. of Ligh. na 11, Butze 12 atd., ale to je spíše takový drobný nedostatek. Možná to v té US verzi pozmění jak to bylo i v FF Crisis Core. A pro všechny správné nadšence této nejparádnější hry mám dobrou zprávu. Dostal jsem dnes ráno email od Square enixu s novými vydáními her v angličtině pro květen roku 2009 v Severní Americe na handheldy--> první hra: Valkyrie Profile: Covenant of the Plumb(NDS), Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time(NDS) a samozřejmě dlouho očekávaná hra: "DISSIDIA FINAL FANTASY (PSP)" Huráá! :D. Tak tedy doufejme že vyhlášení se stane skutečností a že to opět neodloží. ve vsech dilech final fantasy slo o pribeh, grafika: neni nejlepsi, sou i lepsi hry po graficke strance( flat out), skilly sou jednoduche, expeni se s pribivajicim lvl stava tesi a tesi na 40 lvl to nemuzes poznat... muj nazor: bozi hra ale to sme samozdrejme vedely uz davno je to final fantasy... ja se tesim na dalsi dil ktery bude i na psp jen kuly tomu ze po oznameni new her s titulem ff nebylo nic na psp a vsichni jim zacaly psat maily... jinak mam flashle psp ale kuly jakikoliv dilu bych si hry final fantasy zaplatil... protoze tak dobre vyvojare se musi prece odmenovat... jinak: tekken 5 je prd o proti dissidie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfer2 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 ve vsech dilech final fantasy slo o pribeh, grafika: neni nejlepsi, sou i lepsi hry po graficke strance( flat out), skilly sou jednoduche, expeni se s pribivajicim lvl stava tesi a tesi na 40 lvl to nemuzes poznat...muj nazor: bozi hra ale to sme samozdrejme vedely uz davno je to final fantasy... ja se tesim na dalsi dil ktery bude i na psp jen kuly tomu ze po oznameni new her s titulem ff nebylo nic na psp a vsichni jim zacaly psat maily... jinak mam flashle psp ale kuly jakikoliv dilu bych si hry final fantasy zaplatil... protoze tak dobre vyvojare se musi prece odmenovat... jinak: tekken 5 je prd o proti dissidie... Nemužeš srovnávat Tekkena s FF to je za prvy neco naprosto jineho a za druhy Tekken je bezmyslna mlaticka zatimco v FF musis trochu taktizovat vedet jaky veci si na koho dat a jake skilly pouzivat i kdyt jim nerozumim :D. A podle me jak rikas ze FF bylo vzdycky na hratelnost a pribeh tak to je sice pravda ale i grafiku meli vzdycky dobrou a vzdycky dobrou mit budou. A myslim si ze Dissidia nema zas tak rozsahlej a nejak extra zajimavej pribeh...ale je to jen můj nazor. Kazdopadne je to pro me stejne nejlepsi hra na PSP a az vyjde ta Evropska verze tak si ji na 100% koupim, to je snad jasný. :bash::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Nemužeš srovnávat Tekkena s FF to je za prvy neco naprosto jineho a za druhy Tekken je bezmyslna mlaticka zatimco v FF musis trochu taktizovat vedet jaky veci si na koho dat a jake skilly pouzivat i kdyt jim nerozumim :D. A podle me jak rikas ze FF bylo vzdycky na hratelnost a pribeh tak to je sice pravda ale i grafiku meli vzdycky dobrou a vzdycky dobrou mit budou. A myslim si ze Dissidia nema zas tak rozsahlej a nejak extra zajimavej pribeh...ale je to jen můj nazor. Kazdopadne je to pro me stejne nejlepsi hra na PSP a az vyjde ta Evropska verze tak si ji na 100% koupim, to je snad jasný. :bash::) ano vzdy mela super grafiku jen ale poukazuju ze sou i lepsi hry po graficky strance... a ja si ji v eng koupim taky... myslite ze udelaji specialni psp edici na dissidiu?:D asi ne co? a kdyz uz byla by to asi 3004 nebo 2004 s v3 co?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Special edice s tematem Disidie je psp 3000 ... me se na disidii libi hlavne ta myslenka spojit hrdiny a zaporaky vsech dilu proti sobe jinak bude mit na ENG verze nejakou tu vychytavku ze prelozi JAP do ENG nebo ze save zustanou jak tu nekdo psal vyse ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfer2 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 ano vzdy mela super grafiku jen ale poukazuju ze sou i lepsi hry po graficky strance... a ja si ji v eng koupim taky... myslite ze udelaji specialni psp edici na dissidiu?:D asi ne co? a kdyz uz byla by to asi 3004 nebo 2004 s v3 co?:D Neříkej že by sis ji koupil?! :D. A je pravda že Resistance Retribution ma nejspíš lepší grafiku. Btw myslíš že i u nas v ČR zavítá limitovaná edice artwork krabičky ? Doufam že jo bylo by dobrý se tím chlubit kdybych to sehnal :D. Btw Cloud už je na 65 lvl, takže si opravdu nemyslim že expeni je tezky :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Expení neni zas tak těžký. Já mám Clouda na 100, sephirotha asi 40 a ostatní kolem 20. Leny má všechno na 100. Limitovaná edice už je, akorát nejde flashnout. PS Eště že sme tě přemluvili ať si zkusíš tu JAP verzi. Co bys mimo toho teď hrál viď. PSS Až budedš u Inward Chaosu, tak se teprve ukáže jak je to lehký nebo těžký, protože já mám Dissidii od Vánoc a eště sem to nedohrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Neříkej že by sis ji koupil?! :D. A je pravda že Resistance Retribution ma nejspíš lepší grafiku. Btw myslíš že i u nas v ČR zavítá limitovaná edice artwork krabičky ? Doufam že jo bylo by dobrý se tím chlubit kdybych to sehnal :D. Btw Cloud už je na 65 lvl, takže si opravdu nemyslim že expeni je tezky :D. no FF7CC se taky nakonec dostala mimo JPN... ale už to nebyla ta edica jako v jpn....a byla tady asi po půl roce jinak ENG verze vychází na podzim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfer2 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Expení neni zas tak těžký. Já mám Clouda na 100, sephirotha asi 40 a ostatní kolem 20. Leny má všechno na 100. Limitovaná edice už je, akorát nejde flashnout.PS Eště že sme tě přemluvili ať si zkusíš tu JAP verzi. Co bys mimo toho teď hrál viď. PSS Až budedš u Inward Chaosu, tak se teprve ukáže jak je to lehký nebo těžký, protože já mám Dissidii od Vánoc a eště sem to nedohrál. Jak to myslís ze uz je limitovana edice? Jako ze uz je v anglictine? Tak to je fakt smutny ze nejde flashnout... No a hrat uz bych asi pravda nemel co jelikoz sem uz retribution dohral locoroco 2 a patapona 2 taky takze bych se ted asi nudil v teple domova:D. No a jak to je s tim pribehem nejak se do toho furt nemuzu dostat kdyz odehraju za vsechny postavy tu prvni cast pribehu jak tam ziskavam ty crystaly tak se mi otevre ten Inward Chaos? Jako tak to se tesim to musi bejt triskarna kdyz si to jeste do ted nedohral :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfer2 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 no FF7CC se taky nakonec dostala mimo JPN... ale už to nebyla ta edica jako v jpn....a byla tady asi po půl rocejinak ENG verze vychází na podzim Rikas az na podzim? Tomu se mi neche verit podle me to jsou jenom nejake domnenky. Falešné zvěsti. Jelikož jsou nyní termíny tři: ten první a asi ten nejvěrohodnější že to vyjde 30 června. Druhy ale tomu moc neverim i kdyz ostatni tvrdi ze je to pravda 30 srpna a třeti nevim jesi pravdivy ale prislo mi to mailem od samotneho square-enixu ze to vyjde nekdy v kvetnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfer2 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Hele a jak to je stěma CP a AP k cemu mi AP vubec jsou nejak si nemuzu vzpomenout k cemu mi byly i v ostatnich FF. A CP se mi zvysujou jenom s lvlem nebo se daji jeste nejak jinak navysit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Pokud vim tak jenom levelem. Nejdřív dohraješ za všechny první část příběhu. Pak se tam odemkne dalších myslim 5 kapitol. Tam si můžeš hrát za koho chceš. To hdohraješ a pak sou tam další tři části. Ve dvou odemkneš nový postavy a ta poslední je nejtěžší část hry-Inward Chaos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 zajimalo by me jestli pak dostanu po dohrani Inwardu chaose (posle me ano mam nekde save kde je vse dohrano a vyexpeno krom inwardu a chyby 2% k odemknuti v PP sekci do 100%) a nejvic by me zajimala Cosmos ... za dohrani Inwardu za vsech 10 postav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfer2 Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Pokud vim tak jenom levelem.Nejdřív dohraješ za všechny první část příběhu. Pak se tam odemkne dalších myslim 5 kapitol. Tam si můžeš hrát za koho chceš. To hdohraješ a pak sou tam další tři části. Ve dvou odemkneš nový postavy a ta poslední je nejtěžší část hry-Inward Chaos. Jo diky moc ale k cemu mi jsou ty APcka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 AP jsou k vylepsovani skillu (automaticky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfer2 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 AP jsou k vylepsovani skillu (automaticky) Jo diky. Takže pokazdy kdyz se mi na konci zapasu objevi ze sem dostal treba 3 AP to znamena ze se mi nejakej skill vylepsil?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 jj mrkni mezi skilli a kdyz si na kazdy ukazes tak to je tusim pod popisem co kazdy skill dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfer2 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 jj mrkni mezi skilli a kdyz si na kazdy ukazes tak to je tusim pod popisem co kazdy skill dela Jo to tam je to jo, ale v japonstine xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfer2 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Hele mam trochu nejasno v tom pribehu. Zalezi na tom v jakym poradi hraju za ty postavy v ty prvni casti a i v tech ostatnich? Kdyz treba budu hrat nejdriv za squala a pak za butze nebo obracene zmeni se neco? V tech cutscenach mam totiz obcas zmatek, nezapadaji do sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.