sysasysa Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Nezapadaj do sebe, ale je jedno jak to hraješ, vždycky budou stejný. Až bude EN verze tak tam ta spojitost bude jasnější. Skilly tam sou v japonštině. Jestli můžu poradit tak jukni na dissidia.wikia.com a tam máš napsaný všechny itemy a všechny schopnosti přeložený do AJ. Hodně štěstí při hledání :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfer2 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Nezapadaj do sebe, ale je jedno jak to hraješ, vždycky budou stejný. Až bude EN verze tak tam ta spojitost bude jasnější. Skilly tam sou v japonštině. Jestli můžu poradit tak jukni na dissidia.wikia.com a tam máš napsaný všechny itemy a všechny schopnosti přeložený do AJ. Hodně štěstí při hledání :) Jo diky moc snad mi to pomuze. Ale to hledani bude vrazda :D. Už se těším na anglickou verzi to bude parada. Konecne pochopim ten skvelej pribeh. Nektery cutsceny totiz vypadaji skvele ale nerozumim co si tam povidej hrozne me to mrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 existuje patch na story mode clouda i s titulkama... jen na clouda bohuzel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfer2 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 existuje patch na story mode clouda i s titulkama... jen na clouda bohuzel... Na všechny casti nebo jenom na tu prvni? Ale stejne alespon neco vid?! :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Na gamefaqs.com jsou přeložene všechny cutscene. V dokumentu;-) http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/939394/55511 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeeD Johny Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Neříkej že by sis ji koupil?! :D. A je pravda že Resistance Retribution ma nejspíš lepší grafiku. Btw myslíš že i u nas v ČR zavítá limitovaná edice artwork krabičky ? Doufam že jo bylo by dobrý se tím chlubit kdybych to sehnal :D. Btw Cloud už je na 65 lvl, takže si opravdu nemyslim že expeni je tezky :D. A proc by si ji nemohl koupit? Ja osobne mam ve sbirce vsechny dily FF krom Anthology a taky original. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Na všechny casti nebo jenom na tu prvni? Ale stejne alespon neco vid?! :bash: zatim ( 55 lvl cloud) mam story mod v eng tak uvidime... ted sem v shadow 4.. nemuzu udelat toho bose:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfer2 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Nemáte nekdo nejaké zprávy kdy na 100% vyjde dissidia v angličtině? Viděl jsem posledni trailer a tam misto toho aby uz konecne zverejnili pravé datum vydani tak napisou jenom Summer 2009. LOL! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Nemáte nekdo nejaké zprávy kdy na 100% vyjde dissidia v angličtině? Viděl jsem posledni trailer a tam misto toho aby uz konecne zverejnili pravé datum vydani tak napisou jenom Summer 2009. LOL! podle me bud eng version uz je a jen se ceka na spravny cas... a nebo maji problemi s prekladem a proto se boji uvest presnejsi datum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Něco sem slyšel o sprnu...tak snad... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 oficiální datum vydání US verze je 25. srpna byla také oznámena limitované verze pro us/eu - stříbrné PSP 3k - hra FF: D - film FF7AC na UMD - 2GB karta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Taky sem na to koukal. Akorát škoda že to PSP nebude mít nějakej pěknej kryt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Tak sem dohral za vsechny Destiny oddisei. Co pak?? xd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Dohrano :) Az na to ze to bylo kratky a posledni boss totalne lehkej(cekal sem neco na 2 hodky a ne na 5 minut)tak to bylo celkem dobry a taky me zklamali ze tam nebyl zadnej skrytej konec.Btw ta posledni sekvence(jinak nadherna grafika) mela znamenat co? Nejak sem to nepochopil...kam zmizeli? to jako zpatky do svejch svetu?a proc nezmizel ten typek z FF1?To jako byli v jeho svete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 jj vsichni podle vseho zmizeli do svich svetu a nachvili vsichni byli ve svete FF I ... ale pak jeste muzes dohrat IC za vsech 10 postav coz je docela peknej orisek (mozna nebude az bude EN verze) ... Jinak to posledni video ze mi libilo docela dost hlavne to pekne vypadalo ... jen skoda ze Cloud zmizel tak rychle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jorge Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Mě by zajímalo, jestli bude ta limited edice dostupná i u nás.Docela se mi líbí a možná bych za ní vyměnil moje stárnoucí Fatko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 nevíte někdo jestli už je to v US,zatím jsem to nenašel..díky za odpověd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 omg ja som lamer, hram story za tidusa a nie som schopny dat jechta. Jednoducho mi da vzdy break a som v pr* :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 ja vim kde se da stahnout tak kdo by chtel at napise na skype : silver9632 na forum mi nepiste!!jsou tam 2 linky na MU.COM takze piste dokud sou on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sirius Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Co takhle zapařit někde v Brně? Nebo aspoň si vyměnit karty - proti normálnímu hrači to bude ještě větší prdel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weidro Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 miluju final fantasy už se těším až výjde :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 na hru připravuju průvdodce, který bude obsahovat rozbor story modů, mapy story módů, unlockables, rozbor postav summonů a schopností a mnoho dalšího....předpokládám, že stejně jako u FF CC se bude jednat o guide, který bude mít více než 100 stran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weidro Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Final fantasy Disidia už VYŠLO stáhnete na adrese: http://www.fulldls.com/torrent-ps2-1465666.html je to sice japonsky ale pokud budete chtít najdu anglinu!!! :wohow::wohow::wohow: dnes jsem stáhnul a od rána pařím :D:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crunken Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Jak sli ty eFeFka na PSP po sobe, nehral jsem jeste ani jedno a nechci zacinat spatnym.. thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Prosim vas ma cenu to hrat kdyz sem nevidel zadny FF? A zaroven bych se chtel zeptat jak se jmenuje tahle holka z FF http://ff.bonusweb.cz/ff10-wallpaper/101148_wallpaper_final_fantasy_x_01.jpg Me to moc nechytlo ten film zadnej, ale teda holky tam maji super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.