Návštěvník Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 ok,díky moc za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 tak mam nejspis prvni spatnou zkusenost s nakupovanim s ebaye. koupil jsem ruzne veci v hodnote 15k a normalne vse prislo do cr jenze curaci ve varnsdorfu mi ten balik nejspis ukradli. na strankach ceske posty je napsano ze balik byl dorucen a stejne tak i na starnkach usps pritom me nic neprislo a uz je to asi 14dni. nesnasim ceskou republiku projde to pres celej svet a ztrati se to az u nas........ tak sem prisel o 15k .....supeeeeeeer, ale furt neztracim nadeji ze mi ten balik prijde :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Ma nekdo zkusenosti se zasilkovou sluzbou EMS ? kde prý je dulezite moje tel.číslo z PAYPAL .Na toto číslo pak volá dopravce pro upřesnění dodání ? Je nejaky problem pokud zrovna nebudu na příjmu ? děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 tak mam nejspis prvni spatnou zkusenost s nakupovanim s ebaye. koupil jsem ruzne veci v hodnote 15k a normalne vse prislo do cr jenze curaci ve varnsdorfu mi ten balik nejspis ukradli. na strankach ceske posty je napsano ze balik byl dorucen a stejne tak i na starnkach usps pritom me nic neprislo a uz je to asi 14dni. nesnasim ceskou republiku projde to pres celej svet a ztrati se to az u nas........ tak sem prisel o 15k .....supeeeeeeer, ale furt neztracim nadeji ze mi ten balik prijde :cry: Vidis.. ono si za to taky muzes sam.. Delat nakup za 15k a nepojistit si ho.. To si o to uplne sam rikas.. Ja jsem te o stranku (par stranek?) dozadu varoval, uz kdyz jsi psal, ze to mas objednane.. 15k je 15k a pokud to neni pojistene, muze si to kdokoliv na poste nechat a ty si na nich nic nevezmes.. Navic, vec za 15k se ma posilat doporucene (rekomando). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 uz je to vyreseny....o nic sem neprisel ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Takze doslo a konec dobry? Kde byla chyba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 nedoslo, ten amik se na me vysral a rekl mi cislo jinyho baliku a pak mi vratil prachy ....nalk nechapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 V souvislosti s ebay by jsem se chtěl taky zeptat. Když bych něco nakupoval z Anglie, tak se mi na hranicích cena navýší? Mají stejné DPH? Řeší se to v EU? Díky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Říjen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 V souvislosti s ebay by jsem se chtěl taky zeptat. Když bych něco nakupoval z Anglie, tak se mi na hranicích cena navýší? Mají stejné DPH? Řeší se to v EU? Díky ;) ja nakupuju vetsinou jen z UK a nikdy sem neplatil nic navíc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 V souvislosti s ebay by jsem se chtěl taky zeptat. Když bych něco nakupoval z Anglie, tak se mi na hranicích cena navýší? Mají stejné DPH? Řeší se to v EU? Díky ;) Pokud budes nakupovat z Anglie, ktera je v EU, tak nebudes platit navic nic. Pokud budes nakupovat ze zeme, ktera v EU neni, tak platis vzdy celni dluh, ten se sklada z DPH 19% a z cla pro urcenou vec (zase procenta), napr. notebooky maji clo 0.. dan tam ale platit musis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zappik Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Thx presne tohle sem potreboval GW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 nevím jak dlouho to funguje (asi jen pár dní), ale včera jsem si všimnul docela užitečný věcičky na eBay .. pokud vyhledáváte přes global.ebay.com (vyhledává ve všech ostatních eBay - .com, .de, .fr, atd) tak máte ceny uvedeny v korunách v kurzu z Paypal ... takže nemusíte zbytečně přepočítávat, v kurunách máte zobrazeno i pošotvné... vše funguje pokud si v pravém horním rohu nastavíte Českou Republiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalCZE Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Chtel bych se zeptat, budu si z nemecka kupovat digitalni fotoaparat v hodnote 200 euro, budu platit clo a dan? Mate s tim nekdo zkusenosti? Pripadne odkazete mne na nejaky stranky kde bych se dozvedel jak to je se clem. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Z Německa nic takového platit nebudeš..... Objednával jsem z EU už 2 foťáky a kopu příslušenství a všechno bylo v poho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Mám takový problém.....u dvou prodejců se mi objevila informace, že už nejsou ne Ebay registrováni a že jim nemáme posílat prachy atd.....od jednoho jsem zboží obdržel, ale ten druhej co mi má poslat 16GB kartu tak jsem nedostal nic......máte zkušenosti s navrácením peněz??? Přece jenom 28 liber je docela dost, než abych jen tak mávl rukou....díky za odpovědi.........jaký je vůbec postup?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buldog Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Ahoj, bylo by možný s některým z Vás se domluvit Chtěl by jsem něco koupit z Uk ebay (Play tv PS 3 modul), kdo by byl ochotný, ať mi napíše SZ a domluvíme se. Byl bych vám moooc vděčný:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Tak mi Ebay ukončilo první spor......vrátili mi komplet 28 Liber za FAKE kartu......ještě mi dluží za čtyři nedodaný flešky a jednu fake flešku (cca 5*8 Liber) :) Když budete vést spor, tak je lepší říct, že nic nepřišlo, protože jinak Vám řeknou ať jim to pošlete zpět do HonkKongu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 měl bych dotaz....podle jakýho kurzu je počítanej přepočet USD-CZK? včera jsem totiž kopil hůl.....199,99+29,99 pošta.....ALE na kartě mám limit 5000 Kč Když jsem si to počítal před tím než jsem to koupil vyšla mi částka 4900 a něco a dnesky chci platit a oni chtějí 5091, což by mi nevadilo ALE díky limitu 5000 mi to Paypal nevezme......teď de kurz dolů.........je možný že za 2 dny spadne o korunu.......budu platit méně? Nebo platí kurz, který byl dnem nákupiu???????? Díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 podle PayPal kurzu :D ... ale ten se zobrazí až při platbě... Displaying Conversion Rates PayPal will always provide information on transactions that include a currency conversion. The currency conversion rate will be displayed each time you: * Send a payment in a non-local currency * Accept and automatically convert a payment to your primary currency * Withdraw funds in a non-local currency to your local bank account * Transfer funds between currency balances ............. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=p/sell/mc/mc_convert-outside jinak platí vždy aktuální kurz...takže když koupíš věc teď, ale platit budeš třeba až za týden a kurz spadne třeba o 1kč tak ušetříš pár korun :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 PayPal ma kurz dle http://xe.com/ucc + 10CZK ke kazde platbe + 3.8% z platby. (nevim zda je to 3.6% nebo 3.8% .. vic nez 3.8% to ale neni na 100%; kazdopadne je to napsane po lognuti do PayPal). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 díky....šlo mi o to, že když zaplatím o 2 dny později vejdu se do limitu 5000 Kč a nebudu muset volat do banky aby mi zvýšili limit... :D tak to klidně počkám.... EDIT: tak není jak to říkáte....i včera i dneska po mě chtějí platit v pátečním kurzu....a pořád chtějí 5085 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Samozrejme, ze ta castka je fixni :-) To tekk rikal, ze se dynamicky meni dle kurzu. Ja jen napsal, dle ceho bere PayPal kurz pri placeni. Napr. neco koupim a ihned chci zaplatit a vedet kolik me to bude stat > kuk na xe.com/ucc, kalkulacka > +10Kc + 3,8% z celkove castky a vidis to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 no to teda nevim jestli je fixní jak řikáš..mě osobně se stalo, že jeden den to chtělo např 120Kč..ale platil jsem až další den a chtělo to např 130 Kč... ;) edit: tak je to jak jsem říkal.. will chvíli počkal a bylo to pod 5k :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Snad to tu jeste nebylo, ale ebay je nove dostupny i v cestine, na strance http://cz.ebay.com/ . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 ano už to tu bylo...eBay je v češtině dostupný už několik měsíců.... stačí si na global.ebay.com nastavit jako jazyk češtinu případně i zem ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts