Logic Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Čau, pořídil jsem ps3 a GTA4 a stává se mi že když se spustí filmeček před misí, tak po chvilce vypadne dabing... a na radiu "the beat" mi hraje neustále jenom swizz beatz, nevíte někdo čím to může bejt?... předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 hm, bud nieco s hrou alebo alebo neviem... nieco s hrou . mas len GTA ? alebo aj ine hry na ktorych ti vypadava zvuk ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiří Vašků Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Jo mám to samý mě třeba přestal bručet motor ale za chvíli to zase naskočilo nevim sice projekt za 100 milionů ale nějaký chyby má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Já nevím proč, ale mě to nic ještě nedělalo ... Pánové, co s tím provádíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Tony.D Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Mě se to stává občas při mulťáku...že ne chvíli 5-10vteřin vypadne zvuk,ale jinak je vše ok;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 S tímhle sem nikdy problém neměl.. Zvuk šlapal vždycky v pohodě.. To kámoš měl v mulťáku problém že se mu občas hra na pár vteřin kousla celá.. (ne ,lag to nebyl:dozey:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Me se toto stalo jednou pri multiplu, ale hned to bylo ok... Jinak v singlu vsechno faka v pohode... Asi je blbost aby to bylo poskrabanym diskem, kdyz byl novy, ze? Spis sehnat nekoho, kdo s tim problem nema a zkusit jeho disk na sve vlastni konzoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Nevim ja nikdy na PS3 GTA4 nemel ale vím že se instaluje,ne ? No..pokuste se hru reinstalovat ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 u me jse to stava na xboxu u auta FIB kdyz jedu tak jednou za 3 hodiny hrani se mi to stalo zatim jenom jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiří Vašků Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Hele řekl bych že sem to možná ale jen možná vyřešil důvod by mohl být jednoduchý ps3 nemá klasickou mechaniku tudíž když se disk vyjímá může se omylem šáhnout na čtecí plochu a přes otisk prstu to asi blbne. Ale zase na druhou stranu když to tady jak píše saitek dělá u auta fbi a já sem to taky vždy pozoroval když sem si náčít policejní bufalo tak nevim třeba to nemaj vychytaný ale dělá to po dlouhé době hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Logic
Čau, pořídil jsem ps3 a GTA4
a stává se mi že když se spustí filmeček před misí, tak po chvilce vypadne dabing... a na radiu "the beat" mi hraje neustále jenom swizz beatz, nevíte někdo čím to může bejt?...
předem díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.