Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 219
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

hmm... zeby som sa aj ja do 3.02OE-A pustil? uz ma nebavi spustat v 1.50 devhook, potom vypnut hru, nastavit na 333 a spustit hru... (bo niektore inac sekaju) Ale ta 3.02 bezi asi na 222, nie? Nebudu *.cso sekat? Pojdu vobec *.cso? Nechce sa mi to hladat, som po obede, nic sa mi nechce... :mrgreen: A este detail, co je to cf? Ani to sa mi nechce hladat... :)

Odesláno

a este jedna otazka, aj ked mi ani na tie predosle otazky nikto neodpovedal (zatial)...

Je mozne mat subory na recovery pripravene na karte, ktoru budem normalne na hranie pouzivat? Aby v pripade problemov nebolo potrebne zapinat PC, hladat navod, kopirovat a premenovavat subory, ale aby bolo mozne to urobit ihned? Alebo sa to nejako pobije, ak by som to tam tak mal?

Nech sa nejaka mudra dusa vyjadri, dik :)

Odesláno
plz,muze mi nekdo napsat vsechny bugy,ktery ma 3.02OE-A? nevim jesli do toho mam jit,jesli se to vubec vyplati..
neviplati vdi to je taka xujovina ani devhook mi na tom nejde :roll: :cry: hned to dongradnu :!:

Nevyjadruj se k vecem, kterym nerozumis :!: DH jede...

ale jaka verze mne 0.51 nejde :)

OMG ty si fakt LAMKA 0.51 totiž potřebuje ZÁPIS DO FLASH a v readme je upozornění že se NESMÍ devhokk flashovat!!! Takže si stahni třeba 0.46 hybrid

a este jedna otazka, aj ked mi ani na tie predosle otazky nikto neodpovedal (zatial)...

Je mozne mat subory na recovery pripravene na karte, ktoru budem normalne na hranie pouzivat? Aby v pripade problemov nebolo potrebne zapinat PC, hladat navod, kopirovat a premenovavat subory, ale aby bolo mozne to urobit ihned? Alebo sa to nejako pobije, ak by som to tam tak mal?

Nech sa nejaka mudra dusa vyjadri, dik Smile

Ano v recovery to muzes mít už takto připraveno..

*cso normálně fungujou a seka to stejně jako DH...

cf=custom firmware

Odesláno

..parada..uz sem si to tam taky fouknul...

..a dikes dutchovi, za podrobnej navod...ikdyz bejvaj ty veci az smesne jednoduchy a chapu to i z tech readme co sou u toho, tak tohle ujisti, ze to v pohode facha a presne vim jakou obrazovku mam cekat :)

..aspon me to pomaha...v PSPcku se hrabu malokdy a dost nerad...

..tohle snad vyresi muj problem..mel sem 2.71 SE..a DH 0.51 a v pohode si úparil SOCOM 2 onlajn...

..pak sem is tam soupnul hybrida DH kvuli necemu a socom uz nechodil a este naky komplikace...ted to snad bude vsechno ok..

Odesláno
Mno tak bugy co jsem objevil: Browser mi pořád píše nedostatek pameti i u těch stránek který dřív normálně jely a to i když smažu ccache a cookies prostě nechápu... Občas nejedou save... A jednou se mi sekla psone hry když jsem přehazoval na full screen..

to mas doma ps3? ci psone hry sa daju uz normalne spustat?

jedna z vyhod 3.02OE-A je prave to, ze je tam odstranena ochrana pro spousteni psone her s pomoci ps3 ...akze to jde i bez ps3 :)

Odesláno
Mno tak bugy co jsem objevil: Browser mi pořád píše nedostatek pameti i u těch stránek který dřív normálně jely a to i když smažu ccache a cookies prostě nechápu... Občas nejedou save... A jednou se mi sekla psone hry když jsem přehazoval na full screen..

to mas doma ps3? ci psone hry sa daju uz normalne spustat?

Viz. topic od shadow.wizard(a)

http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6660&highlight=

Odesláno

Může někdo potvrdit z praxe ten tučný bod níže, týkající se nutnosti vložení UMD disku?

Používání 3.02 OE - A:

homebrew 3.02 kernel instalujte do adresáře ms0:/ PSP / GAME302 / (homebrew musí být ne-kxploited !)

homebrew 1.5 kernel instalujte do adresáře ms0:/ PSP / GAME150 / (kompatibilních je asi 99% aplikací jak v kxploit verzi pro fw1.5, tak i ne-kxploit verzi pro fw1.0)

v Recovery menu lze nyní přiřadit adresář ms0:/ PSP / GAME / pro spouštění homebrew 1.5, nebo 3.02 (standardně nastaveno pro 3.02)

tato verze podporuje nativní emulaci UMD, což umožňuje spouštění ISO / CSO. Soubory ISO / CSO se instalují do adresáře ms0:/ ISO / a spouští se stejně jako homebrew, z menu GAME - Memory Stick.

Při spouštění a hraní ISO / CSO musí být vložen UMD disk.

pro vstup do Recovery menu stiskněte a držte tlačítko R při zapnutí PSP

Odesláno
Může někdo potvrdit z praxe ten tučný bod níže, týkající se nutnosti vložení UMD disku?

Používání 3.02 OE - A:

homebrew 3.02 kernel instalujte do adresáře ms0:/ PSP / GAME302 / (homebrew musí být ne-kxploited !)

homebrew 1.5 kernel instalujte do adresáře ms0:/ PSP / GAME150 / (kompatibilních je asi 99% aplikací jak v kxploit verzi pro fw1.5, tak i ne-kxploit verzi pro fw1.0)

v Recovery menu lze nyní přiřadit adresář ms0:/ PSP / GAME / pro spouštění homebrew 1.5, nebo 3.02 (standardně nastaveno pro 3.02)

tato verze podporuje nativní emulaci UMD, což umožňuje spouštění ISO / CSO. Soubory ISO / CSO se instalují do adresáře ms0:/ ISO / a spouští se stejně jako homebrew, z menu GAME - Memory Stick.

Při spouštění a hraní ISO / CSO musí být vložen UMD disk.

pro vstup do Recovery menu stiskněte a držte tlačítko R při zapnutí PSP

Doufám, že tě teď nebudu moc plést, ale já s fw 3.02 OE-A a s iso hrami zatím neměl problém (nepotřeboval sem zatím UMD v mechanice). Možná jestli to není jen na nové hry nebo jen na nějaké hombrew...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu