markjag Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2007 Keby si si pozrel poriadne toto forum tak nemusis saskovat s japonskym!
Jajar Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2007 Keby si si pozrel poriadne toto forum tak nemusis saskovat s japonskym! Kdyby si mu alespň poradil, že to má všechno v jednom balíku na první stránce tohohle topicu :P
AdisTunig Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2007 Už to tam mám, ale mám problém, lamáckej dotaz, kam mám kopírovat hry???? dal jsem hry do složky ISO, ale vůbec se mi neukázali v PSP, co s tím???? :cry:
Brento Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2007 X/:ISO do toho kopci hry, a pak je najdes GAMES - MEMORY STICK a hrajes.. Jo a dej di UMD do mechaniky :wink:
AdisTunig Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2007 X/:ISO do toho kopci hry, a pak je najdes GAMES - MEMORY STICK a hrajes..Jo a dej di UMD do mechaniky :wink: Udělal jsem to co píšeš, ale furt nic :cry:
AdisTunig Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2007 Nemám něco nakopírovat do složky GAME????
Jajar Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2007 Dáváš je tam určitě v *.iso nebo *.cso formátu?
placek Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2007 Jap otrebuju abych nemusel spoustet ten luxor pres DH To máš smůlu.Jinak to podle mě nejde! A navíc mě to smazalo i starý SAVE,takže musím hrát od začátku.Ale stejně v levelu 14.7-skončíš--ten se nedá projet!!!!
markjag Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2007 odpovedz mi na vsetky otazky 1) nalavo v sekcii system settings -> system information ti pise aky FW? 2) ake adresare okrem PSP mas na pametovej karte? mas tam naozaj adresar ISO? 3) v akom formate kopirujes hry? odkial stahujes hry? 4)mas zasunute UMD? 5)ukaze ti v sekcii v PSP menu GAMES -> Memory Stick nejake hry? ak ano co pise ak ides spustit? ak nie tak naozaj pozeras spravnu sekicu? nie UMD pozerajj ale memory stick
Django Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2007 Keby si si pozrel poriadne toto forum tak nemusis saskovat s japonskym! Kdyby si mu alespň poradil, že to má všechno v jednom balíku na první stránce tohohle topicu :P Dík moc za radu...nějak jsem to nejspíš přehlídnul...
AdisTunig Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 odpovedz mi na vsetky otazky1) nalavo v sekcii system settings -> system information ti pise aky FW? 2) ake adresare okrem PSP mas na pametovej karte? mas tam naozaj adresar ISO? 3) v akom formate kopirujes hry? odkial stahujes hry? 4)mas zasunute UMD? 5)ukaze ti v sekcii v PSP menu GAMES -> Memory Stick nejake hry? ak ano co pise ak ides spustit? ak nie tak naozaj pozeras spravnu sekicu? nie UMD pozerajj ale memory stick Už jsem to vyřešil, už to fachá, jen furt řešim ty PSX hry ukládají se teda do GAME?? je to tak???
markjag Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 Ano, do GAME a v tom game pre kazdu hru spravis adresar a do toho das tie hry stiahnute napriklad z www.nemix.ru Nezabudaj tahat zo sekcie PSP!! V sekcii PSP su uz upravene PSX hry tie, ktore maju v nazve PSX. Zo sekcie PSX su ti hry na nic.
Reloaded Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 Do prdele, tak se mi něco těžce nepovedlo - nahraju ty soubory kam sem měl, flashnutí proběhlo bez problémů, ale jakmile sem restartoval, PSP se startuje pokaždý do recovery mode a i když dám exit, tak se to stejně pořád vrací do recovery mode.fakt super.... Může někdo pomoct??? Díky
Dutch Odesláno Leden 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 recovery se spousti pouze pokud drzis horni tlacitko pravy...Neni mozne aby se recovery spoustel bez drzeni...
ghostb Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 Tak sem se rozhodl pro updgrade z 2.71 SE-B...Ale nastal nakej problem nebo co. Normalne nahraju do x:/PSP/GAME150 ty 2 slozky...vypojim z USB...pichnu du nabijecky....zapnu flashovani...a:)...napise mi to pri kontrole dxar file,ze je corrupted nebo ze doesn't exist..coz me teda celkem sere,protoze na zacatku navodu se pise,ze ma bejt PSP v nabijecce,aby to nepsalo a ono to stejne pise. Prosim,poradi mi nekdo?
Dutch Odesláno Leden 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 zkus to znova no a pokud to bude psat opet zkus ten rar stahnout znova pokud opet to bude psat nezbyva nic jineho nez toto, zkus PSP resetovat, naformatovat, dat restore default settings, nahrat ty soubory a pustit znova
BadBoy Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 Tak sem se rozhodl pro updgrade z 2.71 SE-B...Ale nastal nakej problem nebo co. Normalne nahraju do x:/PSP/GAME150 ty 2 slozky...vypojim z USB...pichnu du nabijecky....zapnu flashovani...a:)...napise mi to pri kontrole dxar file,ze je corrupted nebo ze doesn't exist..coz me teda celkem sere,protoze na zacatku navodu se pise,ze ma bejt PSP v nabijecce,aby to nepsalo a ono to stejne pise. Prosim,poradi mi nekdo? Proč upgrade na 2.71 SE-B? Proč nezkusíš raději 3.02 OE-A -> OE-B ? Děláš to podle návodu z tohoto linku (viz. link níže)? Tam se mluví o složce PSP, kterou máš překopírovat na Root a nic tam nedáváš do GAME150, ne?
Dutch Odesláno Leden 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 Tak sem se rozhodl pro updgrade z 2.71 SE-B...Ale nastal nakej problem nebo co. Normalne nahraju do x:/PSP/GAME150 ty 2 slozky...vypojim z USB...pichnu du nabijecky....zapnu flashovani...a:)...napise mi to pri kontrole dxar file,ze je corrupted nebo ze doesn't exist..coz me teda celkem sere,protoze na zacatku navodu se pise,ze ma bejt PSP v nabijecce,aby to nepsalo a ono to stejne pise. Prosim,poradi mi nekdo? Proč upgrade na 2.71 SE-B? Proč nezkusíš raději 3.02 OE-A -> OE-B ? Děláš to podle návodu z tohoto linku (viz. link níže)? Tam se mluví o složce PSP, kterou máš překopírovat na Root a nic tam nedáváš do GAME150, ne? spatne jsi to pochopil on zveda z 2.71SE-B na 3.02OE-A
BadBoy Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 Tak sem se rozhodl pro updgrade z 2.71 SE-B...Ale nastal nakej problem nebo co. Normalne nahraju do x:/PSP/GAME150 ty 2 slozky...vypojim z USB...pichnu du nabijecky....zapnu flashovani...a:)...napise mi to pri kontrole dxar file,ze je corrupted nebo ze doesn't exist..coz me teda celkem sere,protoze na zacatku navodu se pise,ze ma bejt PSP v nabijecce,aby to nepsalo a ono to stejne pise. Prosim,poradi mi nekdo? Proč upgrade na 2.71 SE-B? Proč nezkusíš raději 3.02 OE-A -> OE-B ? Děláš to podle návodu z tohoto linku (viz. link níže)? Tam se mluví o složce PSP, kterou máš překopírovat na Root a nic tam nedáváš do GAME150, ne? spatne jsi to pochopil on zveda z 2.71SE-B na 3.02OE-A Oh sry, nějak jsem přehlédl to Z :oops: Mohl jsem si to uvědomit, když je to v topicu k 3.02 OE-A :,(...
ghostb Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 No vzhledem k tomu,ze sem ten archiv stahoval uz vazne asi 4krat,tak tim to snad nebude:(...Asi zkusim to,co mi radil Dutch:)
BadBoy Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 No vzhledem k tomu,ze sem ten archiv stahoval uz vazne asi 4krat,tak tim to snad nebude:(...Asi zkusim to,co mi radil Dutch:) Kdyby ti to ani, tak nešlo, tak zkus přes Recovery zpět na 1.5 a ozkoušet to toho.
ghostb Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 Este mam napad...Nebyl by nekdo z vas laskav a neposlal by mi pres ICQ ten update?Ale musi byt 100% overenej,abych pak mel padnej duvod to vracet na 1.50.
ghostb Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 Tak tohle nevypada moc slibne:(...asi se mi posralo PSP...newim,zkousel sem to downgradovat...udelal sem vse,co je v navodu...a v naky ty treti fazi mi to pri 52% napsalo neco jako PANIC a ze je neco poskozeny...takze..ze by brick:(?
BadBoy Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 Tak tohle nevypada moc slibne:(...asi se mi posralo PSP...newim,zkousel sem to downgradovat...udelal sem vse,co je v navodu...a v naky ty treti fazi mi to pri 52% napsalo neco jako PANIC a ze je neco poskozeny...takze..ze by brick:(? Asi ano jestli ti to zblblo při DG (
Recommended Posts