ghostb Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Tak tohle mi prijde celkem jako vtipny:D...Nechapu,jak se muze neco posrat,kdyz sem jel presne podle navodu,nedalo se tam prakticky nic posrat a stejne se to posralo,i prestoze 99% lidi tady to slo v pohode,jak upgrade,tak popripade donwngrade... Ted by me celkem zajimalo,co s tim muzu delat? Da se to dat do servisu? Nebo da se to nak resit pres zaruku?Nebo proste co s tim:'(? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 Tak moment, tohle je docela nemilý a přestává to bejt sranda. Můžeš napsat přesně od začátku, co jsi dělal? Pokud možno krok po kroku a začni tím, že máš 2.71 SE-B (to byl předpokládám Tvůj poslední funkční FW). Vím, asi si teď klepeš na čelo, co to melu, ale jen tak se dá zjistit, kde byla případná chyba a možná i PSP "opravit". Kdyžtak mi písni na ICQ 271-225-486 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghostb Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 No,tak s Jajarem sme to trochu prodiskutovali po ICQ a vyplynulo z toho,ze to je proste brick. Newim,kde byla chyba,vsechno bylo podle navodu,delany PRESNE tak,jak melo bejt delany.Achyoo...Ted uz leda tak modchip,kterej teda newim,kde bych sehnal respektive,kdo by ho namontoval a nebo prodej,protoze zaruka se na brick pri DG pry nevztahuje.:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 mam problem už po 4 tam dávam 3.02 a pokazdy se to zapne a naskoci cerna obrazovka pak se to vypne tak uz po 5delam recrovery nevite co s tim vse delam podle návodu??help pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 mam problem už po 4 tam dávam 3.02 a pokazdy se to zapne a naskoci cerna obrazovka pak se to vypne tak uz po 5delam recrovery nevite co s tim vse delam podle návodu??help pls Jestli 3.02 OE-X, tak jdi do Recovery Menu (po upgrade, ne když máš fw 1.5, ale při fw 3.02 OE-X) a v Configurations vypni vše co tam najdeš (přenpout na Disabled) a poté back a exit. Pokud ti to najede, tak už to zase můžeš (co chceš) pozapínat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havry Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 tyjo jaky vyhodyx oproti fw 1.50 to ma?muzete mi je nekdo vypsat?a co ISO hry?a to co sem cetl teda znamena,ze kdyz nahraju to recovery,a cokoliv se stane,treba se psp uplne posere a podrzim pri startu R tak dam toggle USB a co dal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 mam problem už po 4 tam dávam 3.02 a pokazdy se to zapne a naskoci cerna obrazovka pak se to vypne tak uz po 5delam recrovery nevite co s tim vse delam podle návodu??help pls Jestli 3.02 OE-X, tak jdi do Recovery Menu (po upgrade, ne když máš fw 1.5, ale při fw 3.02 OE-X) a v Configurations vypni vše co tam najdeš (přenpout na Disabled) a poté back a exit. Pokud ti to najede, tak už to zase můžeš (co chceš) pozapínat.. to je v pohode ja to insatluju z 2.71se-c i z 1.50 jsem to zkoušel ale vždycky když to nainstaluu tak to zapnu a naskoci jen black obrazovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big toe Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 no já už byl docela odhodlanej že zkusím ten 3.02OE-A ale po tom, co se stalo ghostbovi... nevím nevím:) ještě když tam výslovně píše že udělal vše přesně podle návodu a za to má ted doma supr těžítko... zas jsem se od toho trochu odradil...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 sak oni pisou ze jeden z nekolika seti tisic downgradu upgradu se vzdy jeden zkazi...U ofic updatu to vidame casto, kazdy mesic minimalne jeden brick :( Zase ale na druhou stranu me PSP prodelalo 38 techto zakroku a jak je zdrave :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubo555 Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 ze ked to vsetko spravim podla navodu a dam v recovery menu hento run to tak mi hore na sekundu napise ze DOINGPreparations a vypne sa psp.........................pls poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 mam problem už po 4 tam dávam 3.02 a pokazdy se to zapne a naskoci cerna obrazovka pak se to vypne tak uz po 5delam recrovery nevite co s tim vse delam podle návodu??help pls Jestli 3.02 OE-X, tak jdi do Recovery Menu (po upgrade, ne když máš fw 1.5, ale při fw 3.02 OE-X) a v Configurations vypni vše co tam najdeš (přenpout na Disabled) a poté back a exit. Pokud ti to najede, tak už to zase můžeš (co chceš) pozapínat.. nemusi byt vse na disabled, staci vypnout "autorun program at PSP/GAME/BOOT/EBOOT.PBP" nastavit na disabled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 ze ked to vsetko spravim podla navodu a dam v recovery menu hento run to tak mi hore na sekundu napise ze DOINGPreparations a vypne sa psp.........................pls poradte ?? nejak nechapu, jaky recovery? hento run? wtf? :lol: predpokladam ze upgradujes, zkus resetovat PSP (podrzet power na 3-10 sekund) vyndat UMD pokud ho tam mas a PSP nastartovat, pokud to nepude, dej restore default settings a pak dej format memory stick a soubory nahrat znovu, kdyz to nepude neco delas spatne PS: mas nabitou baterku aspon na 75%? pokud ano zkus to pichnout jeste do eletriky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubo555 Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 cawte poradte mam FW. 3.03 OE -B a ked si cem ulozit hru tak mi ulozi ale dam ze load tu hru a to mi napise ze load failed.corrupted data Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Th3answer Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 zkoušel to už někdo zpátky na 1,50???? jo, teďka sem to jel z5. měl jsme z toho docela bobky, ale není to žádnej problém! EDIT: teda vlstně jsem jel z 3.03 OE B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big toe Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 zdravím, jen se chci zeptat jaký je rozdíl mezi 3.02 OE-A a 3.02 OE-B...? dík moc za odp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330&start=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.R.!.@.N Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Čus lidi pomožte mi někdo mam firmware 3.02OE-A a nejdou mi ISO hry poraďte pls pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 Super funguje mam 3.02 OE-A díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.o.n.n.y Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 díky moc šéfe mám tam novej soft...mnrdal jsem se s tím 2 hodiny a konečne tenhle návod mi moc pomohl díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 24, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Si delas rit ? , sak je to starej fw jak metuzalem , dej si radsi 3.90 m33 nejnovejsi :D lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts