JiGSSaW Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2008 no ja si jako myslim ze hiphop se na kytaru nehraje :D no ale nejaky disco by urcite neskodilo :) jinak ten video game hero tam jsou jenom midi :( Citovat
Guest Kyssi Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2008 no ja si jako myslim ze hiphop se na kytaru nehraje :D no ale nejaky disco by urcite neskodilo :) jinak ten video game hero tam jsou jenom midi :( no u toho video game hero sem ještě nestudoval jestli tam jde nahrát vlastní písnička... dlouho sem už neměl guitar hero v ruce, ale tam nehraješ jenom kytarové pasáže ne? a pokud ano, tak jak už psal anonymus tak nemusí to být jen kytara... podle mne tam jde o to, že prostě ve správný čás aktivuješ dotykáč,¨případně foukneš - to že je tam kytara už je jen malej kosmetickej detail :) Citovat
Kastan Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Odesláno Září 6, 2008 chtěl jsem se ještě zeptat : k čemu se používá v této hře dolní (resp. pravý display) ? je jenom informativní ? Citovat
Guest Kyssi Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Odesláno Září 6, 2008 chtěl jsem se ještě zeptat : k čemu se používá v této hře dolní (resp. pravý display) ? je jenom informativní ? nene, vždyť na něm přece drnkáš do kytary případně jezdíš po sturnách aby si to rozvyvbroval (jestli myslíš Guitar hera...) Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Odesláno Září 6, 2008 Kdyz je to rytmicka hra tak asi ano.... Citovat
Guest Kyssi Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Odesláno Září 7, 2008 A musis to delat nak do rytmu ? nemusíš :cheesygrin: ale když se nebudeš snažit do rytmu mačkat a vydrnkávat tak nedostáváš body a hra za chvilku končí protože je určitej limit kolik nesmíš udělat chyb po sobě. (rytmus ti znázorňují "čudlíky" který se ti pohybují po strunách na horním displeji a podle toho na které to je struně. Mačkáš a drnkáš tedy až ti tyhle čudlíky projedou nějakým bodem kde to právě máš zahrát a barvy na gripu mačkáš buď kvuli tomu že tlačítko na gripu i ten pohybující se čudlík mají stejnou barvu a nebo protože jede po lajně která má vždy stejnou barvu)) Citovat
Kastan Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Odesláno Září 14, 2008 našel jsem na dx zajímavou věc : http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15769 Je tam napsaný že je to pro Lite , ale mohlo by to fungovat i na fatu ne ? Je to kopie myslíte že by to nějak mohlo poškodit DSko ? :) Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2008 Jojo prave stahuju novy GH na NDS :D Uz se dost tesim...Novy pisnicky :) Predchozi dil me uz omrzel ale novy zase na chvili zabavy... Super... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.