Jump to content
  • 0

Rychlost stahovania

Midnight
 Share

Question

Cawte...

Uz dlhsiu dobu si vsimam ze mi PS3 nejak pomaly taha z PSN dema....

Vcera v noci okolo 01:00 som dal tahat Tony Hawk´s Proving Ground a este rano mi ho stahovalo o 9:00 ... demo malo asi 1550 mb... a keby som tahal 1500 mb na notebooku tak ho mam stahnute za hodinu... neviete jaky je v tom problem ? Mam net od T-comu Turbo 3 plus ... 3500 kbps/s ... (450-480 kb/s)

jednoducho povedane... PS3 netaha tak jak by mala, a nieje to problem internetu a nieje to problem Routeru, pretoze na notebooku to taham v pohode full rychlstou ... a signal mam v PS3 taky isty jak v notebooku lebo PS3 mam od notasu asi pol metra :bash:

17 answers to this question

Recommended Posts

• 0

od kedy mam PS3 tak to ide tak pomaly... sem tam ide rychlo.. ale potom to prestane... este nikdy som nestahol daco cele Full rychlostou..ani to video chujne :D

marek.. idem skusit na PS3 ten test

// no tak ked som isiel na speedtest.net tak tam mi to nameralo az 325 kbit/s :lol: :lol:

a na ryhlost.cz mi to dalo 1789 kbit/s

:(

// dal som merat este taz na rychlost.cz a drblo mi to teraz 653 kbit/s

este raz som dal ... ta 855 kbit/s

:(

• 0

ee nemam..mam to nastavene len na 2 ,,prijimace" vcera som este menil heslo....

cez kabel skusim no ale az zajtra :P

tam potom jak treba postupovat je tu nejaky navod ? bo robil som to u kamarata..toto s kablom... secko som potvrdil atd atd... a ked som dal test connection tak prd..nic .. len nacitavalo.

• 0

No, vem si že ten router je taky malej PC, co se stará o připojení k Internetu, a je to jako s lidma když na tebe budou mluvit dva lidi najednou asi z toho hovoru nic nebude. Pokud si ale dáte pravidla jak komunikovat, určitě se domluvíte rychleji. K té druhé možnosti na jakém šifrování ti jede WiFi mě se osvědčilo WPA-PSK (TKIP).

• 0
No, vem si že ten router je taky malej PC, co se stará o připojení k Internetu, a je to jako s lidma když na tebe budou mluvit dva lidi najednou asi z toho hovoru nic nebude. Pokud si ale dáte pravidla jak komunikovat, určitě se domluvíte rychleji. K té druhé možnosti na jakém šifrování ti jede WiFi mě se osvědčilo WPA-PSK (TKIP).

mam WPA-PSK TKIP ... :) .. a ja aj ked ma notebook vypnuty tak to ide nahovno :)

ale teraz mi to je fuk... taham cez kabel takze to taha jak drak :wohow: