Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Monster Hunter for hunter's-volna diskuzia

Recommended Posts

• Odpovědi 413
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Hoj lidi tak sem to zase vcera hral a muzu rict ze si zatim nic vic nedavam nez Giaprey ( takove ty po dvou nohach chodici zebraky ) a hral jsem jeden quest kde jsem mel lovit Popo a vyskocil tam na me takovy hnusny wyvern s tyranosauri hlavou a po dvou ranach me zmrtvil. Chtel bych vedet jak mam nagateringovat vetsi silu ci vydrz jsem v te hre opravdu jeste holobradek a s takovou se nikde nedostanu.

Odesláno

Waiet: tohle je jeden ze tri topicu za kterej byl patricne ohodnocen (napr. post obsahujici pouze smajly atp.)

witeks: v diskusi, ktera se vaze k tematu vas nikdo neomezuje, jen kdyz tam zacnete resit neco uplne mimo (napr. jako v tom topicu s tutorialem k MHP 2G na psp, kde najednou resite hru na Wii)

ze brbla napise prispevek a za pul hodiny napise dalsi, misto toho aby puvodni prispevek editoval, nechavam bez odezvy... zas byste zacali brecet ze vam tu nekdo neco dela a vubec nechapete co si to dovoluju

tenhle post bude stejne jako ostatni OT promazan :dozey:

edit: predatorr ja to uz neresil, vy jste to zas vytahli tak jsem musel reagovat :dozey:

Odesláno
Waiet: tohle je jeden ze tri topicu za kterej byl patricne ohodnocen (napr. post obsahujici pouze smajly atp.)

witeks: v diskusi, ktera se vaze k tematu vas nikdo neomezuje, jen kdyz tam zacnete resit neco uplne mimo (napr. jako v tom topicu s tutorialem k MHP 2G na psp, kde najednou resite hru na Wii)

ze brbla napise prispevek a za pul hodiny napise dalsi, misto toho aby puvodni prispevek editoval, nechavam bez odezvy... zas byste zacali brecet ze vam tu nekdo neco dela a vubec nechapete co si to dovoluju

tenhle post bude stejne jako ostatni OT promazan :dozey:

prosim te neres to uz a nech tohle na Jirkovy71!!! jinak de z lao shana vyrobit nejaky brneni?ja zatim neam otevrene
Odesláno
[;376400']musim se pochlubit..

vcera jsme s kamosema davali G&S a kouknete co mi vypadlo za reward :wohow:8)

screenshot016to4.png

NO DI DO VOLE PRDELE !!!!! sem včera s mamuthem dával asi 7 hodin G&S a jenom G a občas jen rathiana na golden moon a mám jenom 3 devine platy .... PCHE ! Ale zase mám ucamu devine jwl z jednoho ucamu :]

hele ted se me stala takova divna vec ' date=' chcu jit do felyne kitchen a najednou se me psp zcerna obrazovka , psp se sekne a musim ho restartovat ............ nikdy me to nedelalo nevite co s tim ?[/quote']

Špatnej patch , na soc byla oprava , ale teď už není :D

Odesláno
Cvak: Nojo to je luck :D Jo ja sem daval s brachou Ucamu 4x za sebou s Golden Moonem, on dostaval Divine Jewely kazdej run a ja ani jeden. Pak sem rek kaslu na to stejne je nepotrebuju tak moc.. vzal sem white fata set ( bad luck) a dostal sem 3 v rewardu...... :dozey:

:lol: no já sem teď přijel od Dr.$neye (kde sem byl od pondělí :D)a tam sme dávali jednou ucu a máme všichni 4 jwl ale ten posranej rathian je fakt ko*ot !!! ...

Odesláno

^heh.. ja jsem 1 los SS nutne potreboval na Corpse Rippers a ono tohle... myslim, ze mam vanoce trochu predcasne :D

btw.. zrovna jsem si vymazlil dalsi LS set s pomoci jednoho SS;)

aneb starej dobrej "akantor set" (HGE, RA+2, sharpness+1)

snap0011zn6.png

edit: jinak ja bych potreboval luck spis na lao SS... zabijel jsem ho 9X a ani jeden :( ..hlavne je to tak strasne nudnej quest:dozey:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu