fatalis Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 No jakože na gmoon sem musel dát přes 50 Grank rathianů, ale je to tam :D joko divine plate je svinstvo xD u ucamulbase sem sel z goolden moon Z a padly 3 divine v jednom rewardu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 jn z ucamu to padá pořád, horší byly ty G lao shelly na helmu... BTW :na unite to je haevnly rathian scale a ukanlos stone :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomosus Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Hele zdarec lidi, mam tu takovy problem tak doufam ze aspon vy budete vedet, kde je chyba.mam MHFU a s kamos si ho poridil taky, jenze at se joinujeme jak joinujeme do stejne GH tak se proste nevidime.Ja mam neflashle PSP 3k a on PSP flashle FAT.Mam origos MHFU ale on ne.JE mozne ze je to tim nebo ze to ma jiny region ta jeho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 dpufam ze jdete vzdy do online haly a ze mate oba nastavene ad hoc na automaticky kanal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Chci si zavést takovej sešit a tam si zapíšu nejlepší dualky na každej element 1 atd. dualky už sou hotový Dragon-True Eternal schism Thunder-Divine Guillotines Fire-corpse rippers Water-red lobster claws Ice-frozen death (ale jen když si k nim vezmu sharpness +1) teď začínam katany :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomosus Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Ne mam dokonce vyplej Wlan,samozrejme ze jdeme do online haly s automatickym kanalem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Chci si zavést takovej sešit a tam si zapíšu nejlepší dualky na každej element 1 atd. dualky už sou hotovýDragon-True Eternal schism Thunder-Divine Guillotines Fire-corpse rippers Water-red lobster claws Ice-frozen death (ale jen když si k nim vezmu sharpness +1) teď začínam katany :-) nejlepší Ice dualy jsou Silhouette Sabers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Chci si zavést takovej sešit a tam si zapíšu nejlepší dualky na každej element 1 atd. dualky už sou hotovýDragon-True Eternal schism Thunder-Divine Guillotines Fire-corpse rippers Water-red lobster claws Ice-frozen death (ale jen když si k nim vezmu sharpness +1) teď začínam katany :-) sešit zbytečnej :) http://www.reign-of-the-rathalos.com/mhp2g-mhfu/wc_mhfu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomosus Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Hele vazne teda nevite v cem muze byt problem?Docela rad bych si s tim kamosel MHFU zahral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 nevíte nněkdo o nějaké stránce kde jsou všechny druhy not na hunting horn docela by se mi to šiklo a chci se to snima začít učit. dopilovat malé chybišky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 tady jsem něco našel ;) zdroj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 fak dik. bude se mi to ted v nejbližší době hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patagon Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Zdar, chtěl bych si zkusit zahrát MH, tak jestli by mi někdo poradil, jakej díl bych si měl stáhnout. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Patagon: Ja sem taky zacatecnik, uz sem stahnul, jeste sem ktomu moc nedosel(asi 5 min hrani), a mam MH Freedom Unite, je pry nejnovejsi a je cely v AJ PS:A je nejnovější díl, http://www.uloz.to/3305136/monster-hunter-freedom-unite.cso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 LoL jak je quest zabít to a to 2x aby se ti oběvil papírek v bedně tak když je dáš 10x tak je taky objective clear já si tam biju blangogy v ******** a najednou oběctive clear :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrobo Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Zdar, Mám Monster Hunter na PS2 a docela paráda akorát všemu nerozumim... přemejšlim že bych si ho koupil i na psp ale v těch "dílech" mam trošku bordel... No nejdřív sem se chtěl zeptat na nějaký navody na kombinování věcí co by mi ulehčili hru :) třeba flash bomb atd.. nevíte? Teda nevim kolik věcí je v tom prvnim dílu stejných jako v tech na psp ale asi moc ne podle toho co tu čtu :-) takže bych prosil o nějaký kombinace nebo jak se dělaj pasti je mi záhadou :P :) dík Edit: Nebo bych byl taky rád za info jakou verzi si na psp koupit.. nejlip tu co hraje nejvíc lidí nebo tu co se podle vás zkušených hráčů vyplatí(z nějakých důvodů)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahi Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 LoL jak je quest zabít to a to 2x aby se ti oběvil papírek v bedně tak když je dáš 10x tak je taky objective clear já si tam biju blangogy v ******** a najednou oběctive clear :-) nedosel ti nahodou cas? objective je zabit minimalne 2 monstra do 50 min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 nn když máš doručit papírek paw pass ticket a musíš zabít 2 blangogy nebo něco jiného 2 diamo ... aby se ti tam oběvil tak když jich sundáš 10 je oběctive clear taky.Zkoušel jsem to znovu. pastě semíchají spider web + ivy - net net + trap tool - piftal trap jestli máš freedom 1 tak tam jich víc neni a na PSP doporučuji díl freedom unite i přesto že já hraju Portable :-) ale je to v podstatě to samý ale na portable 2 G si musíš sehnat překladač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 ja bych ti doporucil pockat si na MH3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 já ho taky chci doufam že na to seženu fw ale furt se to radši učim musim něco dopilovat vim že tam budou nový monstra útoky a pod ale stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrobo Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Aha za tu past děkuju moc :) mám prostě jen Monster Hunter nic dál za tim neni.. kupoval sem to dávno ale pak sem hned prodal PS2 a tahle hra mi zbyla a nedalo mi to a musel sem si PS2 půjčit:) a flash bomb se dá vyrobit nebo mi ji jen přiřadí do Q? A MH3 má bejt jen na wii ne? (nevim jak se to jmenuje).. A neni MH (jakejkoliv) na psp osekaná hra jako každá jiná? protože každou hru co sem si na psp koupil tak maximalně osekaná od pc verze(jako nevidim se tomu ale vadí mi to).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 MH znam má ho muj děda taky ho tam občas pařim flash bomb se dá namíchat z flashbug a z bomb material bomb material se myslim koupí jeden za 150 u toho co chodí občas po vesnici a ten flash bug se dá chitit ale ten díl co hraješ neni proti jinejm nic moc je na wii ale ke konci roku má být i na PSP a má to být infrastructure. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Aha za tu past děkuju moc :) mám prostě jen Monster Hunter nic dál za tim neni.. kupoval sem to dávno ale pak sem hned prodal PS2 a tahle hra mi zbyla a nedalo mi to a musel sem si PS2 půjčit:) a flash bomb se dá vyrobit nebo mi ji jen přiřadí do Q?A MH3 má bejt jen na wii ne? (nevim jak se to jmenuje).. A neni MH (jakejkoliv) na psp osekaná hra jako každá jiná? protože každou hru co sem si na psp koupil tak maximalně osekaná od pc verze(jako nevidim se tomu ale vadí mi to).. pravě že mh na psp je luxusni a neni to vubec osekane naopak :) nejakym 450+ hodin mam nahranych a koncem tohoto roku ma vyjit mh3 na psp:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Ahojte,chci se zeptat na otázku která už nejspíš byla několikárt odpovězena. Jaký je rozdíl mezi MH Freedom a MH Freedom unite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 hodně velký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.