MaharadZa Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Simon Says you LOSE 0G Negative Achievement: Lose a single player game 3 times in a row The Golding Rule 0G Negative Achievement: Lose 5 MP games in a row Mister NO it all 0G Negative Achievement: Skipping the Tutorial suggestion from SP Losing Face 0G Lose to someone Ranked 20 places below you in a MP Ranked Game všechny z CaC3:Tiberium Wars :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Docela mě pobavil ajch v GTA 4 Liberty City Minute (dohrát do 30 hodin) nebo nějak tak za 30G. Na ostatních forech sem četl to se nedá atd.Taky sem si to říkal a ejhle stačilo 14:29.56 hod. a byl můj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Fable 2 - chicken kicker :):) to jsem se vcera fakt zasmal :-D BF: bad company - the hypochondric (nvm jestli jsem to napsal spravne, ale na tak to bylo :-D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinoRS Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 COD World at War - Saved Private Ryan, tu som sa fakt zasmial x-tray, odkial mas tie velke obrazky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 nfs pro street-a byl tatuv:cheesygrin:first big crash na nevade takovej flip:cheesygrin::cheesygrin:ja z toho nemoh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 The Death Metalist :lol: z toho nemuzu jeste ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 vcera skate 2 kdyz sem to rozbombil z kopca a jel uplne slehy a streku jak blazen tak sem dostal ajch "need for speed" a hned jak mi vyskocil tak sem se rozsekal o svodidla:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 ted nevim jak se jmenuje ten achievement ,ale v PGR4 sem dostal 20G za kartičku hrače ( a stala mě 1,000,000 KUDOS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 SW: The force unleashed ---> Proxy won´t be happy (zabít 35 robotů) :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 dělal jsem ve frontlines hova*iny ... a asi po 10 co jsem se zabil(multiplayer) mi hodilo ajch ... -> noob ... 0G :lol: ted nevim jak se jmenuje ten achievement ,ale v PGR4 sem dostal 20G za kartičku hrače ( a stala mě 1,000,000 KUDOS) jojo je u tho napsane (ve hře) "obrázek hráče -> pro ty co maj více kudos než rozumu :lol:" mám taky ale nemám pgr4 a na hdd ten pic nemám xD celkem mi schází :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 dalsi co se mi celkem libi je v Resident Evil 5 - Cut From Above :lol: zabit 5 nepratel nozem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 No snad nevadí že je to trofej z PS3. V podstatě je to to samý :D. v Penny Arcade Adventures: Episode 2 Pervert Inspect a pair of withered binoceros testicles with genuine enthusiasm. česky: Prohledejte nosorožcovi genitálie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 muj nejzabavnejsi achivment byl ten za ktery jsem dostal 0 gameskore takze jsem nepochopil proc tam je protoze kdyby tam nebyl tak se nic nestane je to u top spin 3 Tennis elbow Lose a singles match on Xbox LIVE without winning a game. 0 Acquired 3/2/2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 dalsi co se mi celkem libi je v Resident Evil 5 - Cut From Above :lol: zabit 5 nepratel nozem To je brnkačka:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Ještě u 50cent blood on the sand je achievement Not Bulletproof 0G jak to na mě vykuklo tak v tu chvíly jsem nechápal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 By ste chteli jeste body za to ze zedechnete a prohrajete...mmm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warsleen Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Asi takhle mě celkem pobavil achievement ve Fable II , jsme kopal do těch slepic furt a myslím jmenoval se chicken knucker :D a pak eště jsme si udělal dvě manželky ve Fable a Bigamie achievement :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Eat Lead dal jsem pauzu a naskočilo tohle 5G - Take5 Pause the Game. "hey...come back here and play!" to já se málem zechcal smíchy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 BF:Bad Company ... Manic Lumberjack - vykaceni maleho lesa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Tak urcite ze Saints Row 2 Aww nuts !!! Hit 100 lifetime nut shots (100 zasahu do kouli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 docela mordy tu sou :D no me nejvic pobavil ajch z RE5 ze musite trefit toho zombika ve vzduchu ...nevim nazev ..ale stalo se to uplne nahodou...on stal na nejakym ochozu..a vedle nej letel netopyr..ja strelil netopyra ale jak ma brokovnice rozptyl tak to dostal ten zombik co skakal dolu :D takovou marenu co hodil ..a pak se objevilo ze sem ziskal 30g :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 docela mordy tu sou :D no me nejvic pobavil ajch z RE5 ze musite trefit toho zombika ve vzduchu ...nevim nazev ..ale stalo se to uplne nahodou...on stal na nejakym ochozu..a vedle nej letel netopyr..ja strelil netopyra ale jak ma brokovnice rozptyl tak to dostal ten zombik co skakal dolu :D takovou marenu co hodil ..a pak se objevilo ze sem ziskal 30g :D Ten achievement se jmenuje Lead Aspirin ;) Dalsi achievement co me pobavil je Egg on Your Face Zabit Maajina hozenim Rotten Eggem Nez sem ten ajch ziskal tak sem vyplacal asi ty vajicka 3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumxaster Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 doufám že nikomu nebude vadit oprášení starého topicu, ale je to super topic, tak nevím proč by měl jít najednou pod drn:-D přidám taky pár:-D Todle si snad budu muset koupit:-D A jestli to bude modům vadit, tak ať mi smáznou post a locknou to tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodixd Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Dude, need help? You've died, like, 10 times...0 :D Hra The Simpsons Game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 doufám že nikomu nebude vadit oprášení starého topicu, ale je to super topic, tak nevím proč by měl jít najednou pod drn:-D přidám taky pár:-DA jestli to bude modům vadit, tak ať mi smáznou post a locknou to tu tohle je tema ''jaky nejzábavnějši achievement jste ziskali'':roll: celkem mě pobavili ajchy ve FNR3 je jich 8 :D a vsechny po 100-150G takže 1000G jasných jak facka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.