Bug.S Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Funguje to vypalování přes DvD decrypter i na xbox1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidzej Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Asi mesic zpatky jsem pres dvddecrypter vyplalil nejakych 10her uplne v pohode, ale tedkom jsem vypalil bionic commando, ktere kdyz strcim do xka se ukaze jako film. Pres obrazovku je velky napis XBOX360 a dole to muzu ovladat jako DVDcko (prestacet, zastavit atd...akorat ted to nefunguje, ale o to nejde). Takto uz jsem zku*vill 3 dvdcka. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilemtell Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Když nastavim rychlost vypalování 2,4, tak při vypalování zobrazuje přibliýnou rychlost 4x je to takhle v pořádku nebo o mám dělat aby to vypalovalo co nejmenší rychlostí ?na nej průběh hraní. díky!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Když nastavim rychlost vypalování 2,4, tak při vypalování zobrazuje přibliýnou rychlost 4x je to takhle v pořádku nebo o mám dělat aby to vypalovalo co nejmenší rychlostí ?na nej průběh hraní. díky!) Napalovacky a media spolupracuju. Ak ti to nedovoli na nizsiu rychlost, tak potom taku, aku ti ukazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyrob88 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Aku znacku media pouzivate,a pouziva niekto memorex?Ja viem ze vsade pisu ze najlepsie je verbatim,no memorexi mozem mat za dobru cenu.Inak dnes idem vyskusat ten program tak dufam ze vse pojde ok8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino19 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 proc tady mam davat iso a jinde se dava dvd ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino19 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Aku znacku media pouzivate,a pouziva niekto memorex?Ja viem ze vsade pisu ze najlepsie je verbatim,no memorexi mozem mat za dobru cenu.Inak dnes idem vyskusat ten program tak dufam ze vse pojde ok8) VERBATIM ... nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino19 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 proc tu mam davat iso a jinde se dava dvd ????? prosim odpovezte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlkoso Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Takže POTVRZUJI ! Vypalování tímto způsobem je lepší než v ImgBurnu. Vypaloval jsem Assassins creed 1 v ImgBurnu a zničil jsem si 2 dvd (chyba zápisu za 50%) a DVDdecrypter to vypálil napoprvé - testováno, funguje. Netvrdím, že je to 100% funkční (to nemůže nikdo), taky netvrdím, že ImgBurn je naprd (taky jsem s ním něco vypálil, ale bylo to 10 ok, 3 ne) Zatestuji více a pak to sem dopíšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Hra ma 7GB a v PC 5,31MB tak je to tim ze mechanika neumi precist Xbox 360 soubory uz sem na to prisel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 nevim proc tak slozitym postupem ja palim v cloneCD a super spokojenost rychlost zadna potreba nic nastavovat jen vyberu spravny .dvd soubor a rychlost a palim :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeFF Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Připojuji se k názoru, že DVD Decrypter patří mezi velmi spolehlivé vypalovací programy na Xbox360. Vyzkoušel jsem různé alternativy, ale tenhle program ač na první pohled se může zdát jeho obsluha složitější je prostě NEJSPOLEHLIVĚJŠÍ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancaaa Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 konecne se mi to povedlo vypalit ale mam jinej problem...hru sem si ce vypalil na verbatim a xbox ji pozna ale kdyz ji spustim tak se po chvilce sekne a nefunguje...nevite cim by to mohlo bejt?spatna rychlost?mel sem 2,4 x tak to chce mozna min ale zase kdyz dam min tak ono to samo vypaluje tak rychle...uz si fakt nevim rady...cely 3 dny nedelam nic jinyho nez jen sedim u xboxu a vypalovacky a furt na to ne a ne prijit...a kdyz uz mi svitla nadeje tak zase hovno:D:D:Ddiky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Víme, čím to je a pořád ti to říkáme. Ale jak je vidět, ty máš vlastní rozum a nenecháš si poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancaaa Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Zdravim. Zkousel sem to vypalovat podle navodu a kdyz uz mam vsechno nastaveny tak kliknu na vypaleni a skoci mi tam normalne okno jakoze to jede ale v dolnim radku je napsano Setting LO data capacity a takle to zustane treba 5 minut a pak to hodi chybu a konec..asi bude neco nekde spatne nastaveny ale nevim co...delal sem vsechno dle navodu.Vypaluju na Verbatim a mam vypalovacku LG tak nevim v cem je problem...mozna v tom ze mam starsi pocitac a tam to nefunguje jinak si to nedokazu vysvetlit.diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Pořád se stejnou vypalovačkou jako dřív? To snad nemyslíš vážně, ne? Už ti to napsali tři lidi, máš špatnou vypalovačku, kup novou externí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 To si myslíš , že když to dáš do jiné sekce , tak ti někdo poradí něco jiného , než koupit novou palírnu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancaaa Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 to je uplne na jiny vypalovacce!nejsem tak vyjebanej abych po 14 dnech myslel ze se neco zmeni...todle je uplne na jinym pocitaci...proste je tam nekde picovina v nastaveni a nevim kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Tak to se omlouvám , ale jestli je to starší počítač , jak píšeš , tak problém s vypalovačkou to může být také . Jaký je to typ a jak je stará ? Proč to zase zkoušíš vyřešit jinak , než koupí nové vypalovačky ? To by jsi potom byl naprosto bez problémů . to ti radíme už dávno . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancaaa Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Ja vim ale sem cech a proto se snazim usetrit kde se da:D:D:Da navic me kouse to ze mam doma vypalovacku kera by to teoreticky mela zvladnout a nezvlada kvuli blbymu nastaveni...ja se v tom pohrabu a podle me s tim stejne nic nevymyslim ale ted uz mi to normalne nabehne vsechno ale problem je v nastaveni dvd decrypteru...kdyz dam vypalit tak mi to pise setting L0 data capacity a nejede to dal...asi to bude starym pocitacem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancaaa Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 a este jedna vec co se toho moc netyka ale kdyz sem tady tak se te chci zeptat.Kdyz stahnu hru a chci ji otevrit ve winraru tak mi to nekdy napise necekany konec archivu a nejde zto...ale kdyz to samy udelam treba v 7zipu tak to normalne zacne otevirat bez kecu...stalo se ti to taky?bude ta hra normalne fungovat a chyba je ve winraru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binop Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Hele dam vypalovat rychlostí 1x pochvilí vypalovaní se to z 1 mb\S ale samo se to zrychlí na 3x ? a dvě hry se mi už sekaj co stím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Ked das vypalit 1x, tak si pis, ze uz terajsie napalovacky a nove media ti to zvysia. Kludne daj 2,4x, alebo 4x...nic s takou rychlostou nepokazis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Když máš špatnou vypalovačku,tak to snížením rychlosti vypalování většinou nezachráníš . V Tvém případě je řešenim jedině koupě nové vypalovačky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binop Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 no tet sem stoho jelen asi to vypalovackou neni protoze tet sem zapojil xbox k lcd monitoru a ty hry co se sekali na tv tak se tet vubec nesekaj . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.