bonoman1 Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Ted se vynorily mechaniky lite-on v novych xboxech.Chci se zeptat flashuji se stale stejne jako phillips benq? dekuji za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 omfg ten samej topik dvakrát:dozey: modi-lock-> http://console-forum.net/showthread.php?t=29902 jinak ja ho kupoval pred tydnem a jeste jsem mel Benq :D;) Jinak zatim neni zpusob jak novy Lite-on flashnout...časem mozna chipem:D;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tono4850 Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 nedajú sa flashnúť vôbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bonoman1 Odesláno Červenec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Tak to vypadá,že lite-on zatím nikdo neprolomí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 chvilku to bude trvat ale prvni tato možnost pujde možná tak s chipem a až potom manualně přez kompa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tono4850 Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Po odobratí predného krytu tam je malý oválny otvor, cez ktorý sa dá identifikovať mechanika, bez rozobratia konzoly. Benq tam má biely a Lite on žltý káblik. Tu je video: www.youtube.com/watch?v=eY76rKo5mQg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 kamos si vcera koupil aarcade tesil se na flash jak malej a verte nebo ne dostal tuto krásnou mechaniku xD byl celej stastnej :D vsadte se ze tedkon se prodávání xboxu sníží na minimum :-) dokud zase nevymysleji zpusob jak to flashnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mardy Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 jn, ted lidi s radosti kupujou i Hitachi0079 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plp Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 ja bych to nevidel jako nejakou moc velkej šok,proste casem na to nekdo prinde jak to flashnout atd...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 kamos si vcera koupil aarcade tesil se na flash jak maleja verte nebo ne dostal tuto krásnou mechaniku xD byl celej stastnej :D vsadte se ze tedkon se prodávání xboxu sníží na minimum :-) dokud zase nevymysleji zpusob jak to flashnout. Hm...možná jen u nás.Všude nejsou zloději,jak tady.Já hraji jen originály a jsem spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Hm...možná jen u nás.Všude nejsou zloději,jak tady.Já hraji jen originály a jsem spokojen.ale zase musis brat ze ty si videlavas tak pro tebe ma 1500 jinou cenu nez pro nas studenty!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plp Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 placek:tak ja teda taky kupuju origa...protoze jakmile mam moznost stahovat hry atd...tak zadnou nedohraju :D ,videl sem to sam u sebe u PSP...(samozrejme flash) postahoval sem si hry,a malo sem jich dohral :( u xka to uz nechci moc zazit...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 topmen Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 videl sem to sam u sebe u PSP...(samozrejme flash) postahoval sem si hry,a malo sem jich dohral :( u xka to uz nechci moc zazit...:) ja som tu chybu spravil a dal som si box flashnut .... z 11 hier som viackrat hral len 3.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L1ST3r Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 aspon když to flashneš tak ty hry mužeš zkoušet a já než bych z mim připjením ztáhl hru tak tu předchozí mám 2x dohrátou:bash::D:cheesygrin::cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 placek:tak ja teda taky kupuju origa...protoze jakmile mam moznost stahovat hry atd...tak zadnou nedohraju :D ,videl sem to sam u sebe u PSP...(samozrejme flash) postahoval sem si hry,a malo sem jich dohral :( u xka to uz nechci moc zazit...:) jj, jsem na tom úplně stejně :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L1ST3r Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 tak mi došlo xko dnes domu z JRC a mám mechaniku benq:) to sem rád:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martin112 Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 tak mi došlo xko dnes domu z JRC a mám mechaniku benq:) to sem rád:wohow: A jak si to poznal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 jakej je rozdíl mezi BenQ a tim LiteOn Phillipsem? mě přijdou obě stejný, jak poznám, že mam tu BenQ, která jde flashnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 třeba takhle to poznáš (ten začátek videa ignorujte :lol:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bonoman1
Ted se vynorily mechaniky lite-on v novych xboxech.Chci se zeptat flashuji se stale stejne jako phillips benq? dekuji za odpoved.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts