bonoman1 Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Ted se vynorily mechaniky lite-on v novych xboxech.Chci se zeptat flashuji se stale stejne jako phillips benq? dekuji za odpoved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 conter Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 omfg ten samej topik dvakrát:dozey: modi-lock-> http://console-forum.net/showthread.php?t=29902 jinak ja ho kupoval pred tydnem a jeste jsem mel Benq :D;) Jinak zatim neni zpusob jak novy Lite-on flashnout...časem mozna chipem:D;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tono4850 Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 nedajú sa flashnúť vôbec Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bonoman1 Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 Tak to vypadá,že lite-on zatím nikdo neprolomí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 alesek__ Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 chvilku to bude trvat ale prvni tato možnost pujde možná tak s chipem a až potom manualně přez kompa Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tono4850 Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Po odobratí predného krytu tam je malý oválny otvor, cez ktorý sa dá identifikovať mechanika, bez rozobratia konzoly. Benq tam má biely a Lite on žltý káblik. Tu je video: www.youtube.com/watch?v=eY76rKo5mQg Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Driver1468621779 Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 kamos si vcera koupil aarcade tesil se na flash jak malej a verte nebo ne dostal tuto krásnou mechaniku xD byl celej stastnej :D vsadte se ze tedkon se prodávání xboxu sníží na minimum :-) dokud zase nevymysleji zpusob jak to flashnout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mardy Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 jn, ted lidi s radosti kupujou i Hitachi0079 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 plp Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 ja bych to nevidel jako nejakou moc velkej šok,proste casem na to nekdo prinde jak to flashnout atd...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 placek Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 kamos si vcera koupil aarcade tesil se na flash jak maleja verte nebo ne dostal tuto krásnou mechaniku xD byl celej stastnej :D vsadte se ze tedkon se prodávání xboxu sníží na minimum :-) dokud zase nevymysleji zpusob jak to flashnout. Hm...možná jen u nás.Všude nejsou zloději,jak tady.Já hraji jen originály a jsem spokojen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barborak.Filip Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Hm...možná jen u nás.Všude nejsou zloději,jak tady.Já hraji jen originály a jsem spokojen.ale zase musis brat ze ty si videlavas tak pro tebe ma 1500 jinou cenu nez pro nas studenty!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 plp Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 placek:tak ja teda taky kupuju origa...protoze jakmile mam moznost stahovat hry atd...tak zadnou nedohraju :D ,videl sem to sam u sebe u PSP...(samozrejme flash) postahoval sem si hry,a malo sem jich dohral :( u xka to uz nechci moc zazit...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 topmen Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 videl sem to sam u sebe u PSP...(samozrejme flash) postahoval sem si hry,a malo sem jich dohral :( u xka to uz nechci moc zazit...:) ja som tu chybu spravil a dal som si box flashnut .... z 11 hier som viackrat hral len 3.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 L1ST3r Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 aspon když to flashneš tak ty hry mužeš zkoušet a já než bych z mim připjením ztáhl hru tak tu předchozí mám 2x dohrátou:bash::D:cheesygrin::cheesygrin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bezejmena Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 placek:tak ja teda taky kupuju origa...protoze jakmile mam moznost stahovat hry atd...tak zadnou nedohraju :D ,videl sem to sam u sebe u PSP...(samozrejme flash) postahoval sem si hry,a malo sem jich dohral :( u xka to uz nechci moc zazit...:) jj, jsem na tom úplně stejně :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 L1ST3r Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 tak mi došlo xko dnes domu z JRC a mám mechaniku benq:) to sem rád:wohow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 martin112 Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 tak mi došlo xko dnes domu z JRC a mám mechaniku benq:) to sem rád:wohow: A jak si to poznal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Silas Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 jakej je rozdíl mezi BenQ a tim LiteOn Phillipsem? mě přijdou obě stejný, jak poznám, že mam tu BenQ, která jde flashnout? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tekken90 Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 třeba takhle to poznáš (ten začátek videa ignorujte :lol:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
bonoman1
Ted se vynorily mechaniky lite-on v novych xboxech.Chci se zeptat flashuji se stale stejne jako phillips benq? dekuji za odpoved.
18 answers to this question
Recommended Posts