Sir Jarousek Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 tohle me dostalo:Celý proces je ale trochu zmatečný. A to pomineme fakt, že ve formulářích s údaji o zákazníkovi, které prodejce musí vyplnit, chybí mezi zeměmi Česká republika (zato tu je sousední Slovensko, ale i exotické destinace jako jsou Uganda nebo Zimbabwe). My sme fakt kretenska zeme..:dozey: Na tom formuláři jsou jenom země, ve kterých má zastoupení Orange, což my nejsme. To zas na idnes něco nepochopili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 dneska jsem se dostal k teto strance, kde ho prodavaji pry odblokovanyho za cenu 444$http://www.welectronicsltd.com/product_info.php?cPath=83&products_id=339 jenže dole je napsaný : "Minimum purchase limit: 800 EUR" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakr4 Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Tohle "forum" o iPhone je opravdu o ničem. Pokud chcete opravdové forum, jdětě na www.forum.iphone.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Tohle "forum" o iPhone je opravdu o ničem.Pokud chcete opravdové forum, jdětě na www.forum.iphone.cz omg tak jestli premyslis takhle tak rovnou muzeme uzavrit console forum..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nalim Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 iPhone 3G vyjde do ceska 22.srpna http://t-mobile.cz/iphone/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 to jsem nečekal že tu bude už tak brzo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 No tak uvidime 22.8 se pujdu kouknout nekam pred vodafone a snad si ho vyskousim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nalim Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 no ja uz jsem si ho zkousel v nemecku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Posle meho se novy 3G iP zase az tak moc nevyplati.... Sw toho zase tolik noveho neprinasi, az na A-GPS... O vsechno ostatni se stara "revolucni" fw 2.0 ... Ale nejhure to s nim dopadlo ohledne zadniho plastoveho krytu.... To co si vsichni mysleli, se take potvrdilo... Zadni plasty zvlaste v rozich, oblast okolo fotoaparatu a sleep button maji tendenci praskat.... Na cerne variante budiz, ale na bilym plastakovi to muze byt docela neprijemny...:lol: Skoda ze nezustali u zadniho krytu z hliniku.... Myslim, ze nejvetsi lakadlo bude asi plna 2-leta zaruka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Posle meho se novy 3G iP zase az tak moc nevyplati.... Sw toho zase tolik noveho neprinasi, az na A-GPS... O vsechno ostatni se stara "revolucni" fw 2.0 ... Ale nejhure to s nim dopadlo ohledne zadniho plastoveho krytu.... To co si vsichni mysleli, se take potvrdilo... Zadni plasty zvlaste v rozich, oblast okolo fotoaparatu a sleep button maji tendenci praskat.... Na cerne variante budiz, ale na bilym plastakovi to muze byt docela neprijemny...:lol: Skoda ze nezustali u zadniho krytu z hliniku.... Myslim, ze nejvetsi lakadlo bude asi plna 2-leta zaruka... souhlasim... já momentálně schánim 2g iPhone :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 no ja uz jsem si ho zkousel v nemecku :) A jaky mas z nej pocity? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 souhlasim... já momentálně schánim 2g iPhone :) jaj.. procpak?? :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Něco německy: Mohl by to prosím někdo udělat česky? je to v Rakousku Bylo to napsáno 21.07- 2008 Apple hat den Ansturm auf das neue iPhone in Europa unterschätzt. One will innerhalb einer Woche Nachschub liefern. In Deutschland rechnet man erst im Oktober mit neuen Lieferungen. Der Hersteller des neuen iPhone-Handy, Apple, hat die große Nachfrage in Europa offensichtlich falsch eingeschätzt. "Wir haben den Ansturm auf das iPhone 3G völlig unterschätzt", sagte ein mit den Vorgängen vertrauter Apple-Manager dem "Focus". Nun aber wisse man den realen Bedarf und werde schnellstmöglich reagieren, meint der Manager weiter. Der österreichische Mobilfunker One rechnet innerhalb einer Woche mit Nachschub - T-Mobile Austria hat sich noch nicht festgelegt. Laut dem Bericht im "Focus" scheint die Angabe von One zu unrealistisch: Europaweit sind angeblich sämtliche iPhone-Lager geleert. Es bedarf sogar einer Nachproduktion, heißt es aus Apple-Kreisen. Nach Informationen des Magazins kann es bis Anfang Oktober dauern, bis die Shops des deutschlandweit einzigen Netzanbieters T-Mobile die zweite Lieferung der beliebten Handys erhalten. T-Mobile hatte "Focus" zufolge zum Marktstart im Juli mit 40.000 iPhones durch Apple gerechnet. Nicht einmal die Hälfte davon soll danach tatsächlich in den Läden angekommen sein. Und diese Exemplare seien schnell vergriffen gewesen. Auch in Österreich ist das Kulthandy bereits vergriffen. "Wir wissen nicht, wann nachgeliefert wird", heißt es seitens T-Mobile. Der Mobilfunker bietet an, sich auf eine Warteliste setzen zu lassen. Die zweite iPhone-Generation, das iPhone 3G, ermöglicht im Vergleich zum Vorgänger auch schnellere Daten-Übermittlung über UMTS sowie GPS-Navigation. Es war am 11. Juli in 21 Ländern auf den Markt gekommen. Am ersten Wochenende wurde das neue Apple-Handy iPhone 3G insgesamt bereits gut eine Million Mal verkauft. Apple will in diesem Jahr zehn Millionen iPhones verkaufen. IPhone bude podle všeho nejlevnější u T- mobile pokud se upíšete na 2 roky-9000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 A jaky mas z nej pocity? Já ho zkoušel minulej týden v O2 , nic extra , prostě iPhone ... akorát podle mě vypadá hůř než starej iPohne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nalim Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 A jaky mas z nej pocity? no on to byl prvni iPhone kterej jsem si zkousel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 http://www.cz.o2.com/osobni/cz/telefony_a_zarizeni/iphone/prices.html?page=info páni a dámy iPhone je tu :D iPhone 3G Prodejní cena 8GB 11 995 Kč (s DPH) 16GB 14 095 Kč (s DPH) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 cekal jsem horsi cenu ale oficialne je az za tri dny nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Já ho zkoušel minulej týden v O2 , nic extra , prostě iPhone ... akorát podle mě vypadá hůř než starej iPohne Taky myslim.. zadni strana se mi nelibi :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 Ja ho vcera zkousel v rakouskym t-mobile celkem dobrej..... Nevite kolik bude stat u T-mobile a vodafone ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 Ja ho vcera zkousel v rakouskym t-mobile celkem dobrej..... Nevite kolik bude stat u T-mobile a vodafone ? jdi na www.mobilmania.cz a do hledani zadej iphone 3g a najdes i clanek s cenikem u t-mobile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 Iphone oficialne v prodeji od pulnoci uz ho nekdo tady s fora ma?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 video ze včerejška z Prahy http://video.novinky.cz/sekce/video/doporucujeme?videoId=2918 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 video ze včerejška z Prahy http://video.novinky.cz/sekce/video/doporucujeme?videoId=2918 tohle jsem uz videl blazni cekat na to takhle v noci ale kdo ho fakt chce tak se mu na druhou stranu nedivim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Tak dneska jsem byl ve vodafonu a osobne jsem si iphone vyskousel pocity s nej dobry ale skoro 12 000 za telefon se mi davat nechce vyskousel jsem safari gps proste vsechno co na nem je dokonce tam byl jeden typek od nich a chtel mi ho dat se slevou a nakonec jsem se s nim zakecal o hrach k iphonu je tenci zatim nemaji nekde prasklinu na zadni casti v predu maly repracky a nahore simku s boku jeste plus minus a to vetsi tlacitko dole jinak vsechno dotykem to preklaneni jak kdyz ho das na siri tak se to pretoci tak v tom se lip pracuje na netu net dost rychlej zatim neni ceska lokalizace tot moje poznatky z iphonu 3g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Je tenci? A na to si zase prisel kde...:lol: 3G je dokonce o 1mm sirsi nez starsi verze... Nevejde se ani do nabijeciho docku na "best old school iPhone".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.