Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resistance: Retribution.

GTking4ever

Recommended Posts

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

nevím jak vy, ale já nemám hry s autoaimengem moc v lásce...je to jen o držení Rka a posouvání se dopředu v mapě...to si rovnou mužu zahrát ňákou Shoot'em'up doma s pistolí a bude to zábavnější...pevně doufám, že ovládání tak moc nezprasí a hratelnost přizpůsobí ztíženým podmínkám při míření...každopádně se určitě těším (už jen ze zvědavosti:P...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ok prepadák dajme tomu že nebude ale stále mám obavy o fps. no nič, nechajme sa prekvapiť =]

O FPS? Hm..kolik Ti asi tak je co? Hádám 12 let.To jsou teda starosti.Navíc to dělají tvůrci Syphona a žádné problémy s plynulostí tahle parta nikdy neměla.Zbytečné obavy.

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
musím ťa sklamať mám 10 rokov

no cjakube to tu ale nemáš co dělat...pokud vim tak se nemůžeš regnout pokud ti není 13 a více :) takže si porušil pravidla :D

Jinak na hru se hodně těšim ... dopařil sem 1. dil na PS3 i ve dvou a dost me to zaujalo... :D

Odkaz ke komentáři

Tak RESISTANCE2 už bych měl, teď jen doplněk do mého PSP v podobě tohoto kousku a máme malé cosi čeho mrkvobox nikdy nedosáhne, krom play tv modulu (digi TV), remoteplay, též herní titul svazující dvě konzole.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu