evilive04 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2010 snad nečekali že to bude vypadat jako na ps3. Citovat
moogle Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2010 predprodejni tabulky na velkych obchodech stejne nedavno ukazaly, ze pomer predobjednanych FF XIII na PS3 a xboxu je zhruba 5:1, takze lidi maj rozum a budou to stejne kupovat pro PS3, kde to bylo vyvijeno primarne. Citovat
.Den Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2010 Ono mit rozum a vlastnit dve ruzne konzole jsou naprosto odlisne veci... Citovat
Ureal revolution Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2010 Tohle je revanš za Bayonettu...:) Citovat
.Den Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2010 Final Fantasy XIII: From $90 to $40 in 2 Months Top marathon simulator Final Fantasy XIII is now being sold at bargain prices online and in Akiba stores thanks to plummeting sales and mountains of excess inventory, with the price having dropped from an admittedly outrageous ¥9,240 to ¥3,980 in the few months since its much heralded release. Previously the game was available second-hand and in promotional sales at rockbottom prices, but not in regular retail. The game is fast dropping out of Japanese game charts, now selling a few thousand copies a week. Even Play-Asia is apparently having trouble shifting the game, with a $40 discount adding insult to injury. Although thankfully for Square Enix initial sales were healthy, with this performance it now seems unlikely the game will be able to achieve long-seller status – compare to Guns of the Patriots, which with 5 million copies sold, 650,000 in 2009, is now the best selling PS3 exclusive. Whether all this is down to word spreading of the game’s questionable design or some other factor is an interesting question. In any case it appears Square Enix has long since mastered the art of buying favourable reviews, so international retail success seems possible all the same. http://www.sankakucomplex.com/2010/02/12/final-fantasy-xiii-from-90-to-40-in-2-months/ Citovat
tekken90 Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 18, 2010 Xbox 360 verze Final Fantasy XIII neběží v HD!Martin Šmíd, 18/02/2010 06:57 Zdroj: n4g O víkendu jsme tu měli srovnávací obrázky mezi Xbox 360 verzí a PS3 verzí hry Final Fantasy XIII od Square Enixu, který je upravil v Photoshopu. Nyní tu máme konečně daleko více vypovídající obrázky, které pocházejí od samotných hráčů. Největší zjištění z nich je, že Xbox 360 verze neběží ani v HD rozlišení, ale jen v 1024x576, což je docela velká ostuda. PS3 verze poté běží v rozlišení 1280x720. Čeho si dále můžeme všimnout, jsou chybějící objekty v dálce u Xbox 360 verze, jako jsou keře, ale i velmi bídných textur na zemi. Final Fantasy XIII je tak na Xboxu 360 docela zklamání. Citovat
bitskull Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2010 Tak sem tam chybejici rostlinky nebo jineho objektu si bezny hrac pri hrani ve vetsine pripadu vubec nevsimne, ale toho rozliseni je teda skoda... Citovat
tekken90 Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 18, 2010 bitskull: tak to máš třeba jako u GT, kde se každej chytá sebemenšího detailu třeba na stromu a okolí, i když o to v tý hře vůbec nejde :D Jinak i barvy vypadají líp a není to tak rozmáznutý a hranatý. Hold když se s PS3 umí a je hra správně optimalizovaná, tak prostě vypadá líp Citovat
Pennywise Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2010 No tak ten rozdíl je teda markantní na xbox je to teda fakt hnusné jen co je pravda! Citovat
bitskull Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2010 Verze pro X360 by mela byt na 3 DVD discich a hrac by je mel behem hry prohodit jen dvakrat - to ujde :) Citovat
moogle Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2010 on tu nekdo, kdo vlastni PS3 i Xbox zaroven, uvazoval nad tim, ze by si koupil xbox verzi? podle me to nema vubec smysl Citovat
brutus007 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2010 Ty recenze jsou zvlastne rozpolcene... ja bych chtel radsi verit tem nadsenejm - FF serie je pro mne srdcovka. Zajimalo by mne jestli se k nam dostane Limited Edice PS3 FFXIII - vypada moc pekne: http://www.engadget.com/2009/12/16/limited-edition-final-fantasy-xiii-ps3-gets-unboxed/ Xbox verze uz je v predprodeji i u nas: http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-super-elite-final-fantasy-xiii-edition-d157692.htm Citovat
bitskull Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2010 V originálním postu na joystiq.com píšou, že je nepravděpodobné, že by se objevila mimo Asii. Cituji: "Pokud se nechystáte na import, tak tento obrázek je nejblíž jak se k limitované edici PS3 FFXIII dostanete." :) Citovat
brutus007 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2010 V originálním postu na joystiq.com píšou, že je nepravděpodobné, že by se objevila mimo Asii. Cituji: "Pokud se nechystáte na import, tak tento obrázek je nejblíž jak se k limitované edici PS3 FFXIII dostanete." :) :( to mne teda netesi I kdyz to mozna chapu ze se to u nas nevyplati, protoze Special Edition PSP FFVIICC jsem koupil u JRC s 30% slevou jelikoz to nikdo nechtel... ale alspon US verzi by mohli udelat odtamtud je precejen rozumna moznost to sem dostat :/ Citovat
kendykejnova Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2010 tak xkaci usmaj ff13 tady na foru na stahnuti .joj troska jim zavidim.jis muzou hrat..:cry::cry::cry: Citovat
tekken90 Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 Neřikám, že je to vyloženě špatná hra, ale žádná super pecka jako předchozí díly série to taky rozhodně není... 7/10 Citovat
brutus007 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Neřikám, že je to vyloženě špatná hra, ale žádná super pecka jako předchozí díly série to taky rozhodně není... 7/10 :( ja chci remake VII v grafice PS3 Citovat
Pennywise Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2010 Kupuje tady z vás vůbec někdo FF 13 na ps3? nebo jsem sám :) Citovat
Dejw602 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 tak ode dneška to začínám hrát .. napíšu svůj postřeh ze hry, pokud bude zájem - samozřejmě bez spoilerů Citovat
Pennywise Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 tak ode dneška to začínám hrát .. napíšu svůj postřeh ze hry, pokud bude zájem - samozřejmě bez spoilerů Jo určitě napiš, hraješ xbox verzi nebo ps3? Citovat
Dejw602 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2010 PS3 .. jsem hrdým majitelem této konzole .. ted jsem u toho chvilku seděl ... rozjezd je celkm rychlý - trochu mi to připomíná začátek sedmičky. Ovládá se tedy jen jedna postava .. nicméně se mi celkem líbí ATB ... je to trochu vzpominka na stare časy ... system z dvanactky mi moc neseděl Citovat
Dejw602 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2010 hraje tu někdo jeste FF XIII, nebo jsem sám? :cheesygrin: Citovat
StefiCZ Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2010 Asi jses sam.Ja nevim jestli koupit po letech mi dorazila domu origo FF7 a musim rict ze sem ji nikdy nikdy nedohral....ja vim trapas.Skoncil sem u toho zabavniho parku muze mi nekdo rict jak sem byl daleko od konce?Jinak kdyztak napis nejaky blizsi nazor na XIII at vim jestli koupit nebo radsi se vrhnout na tu 7icku. Citovat
PaccO Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2010 Tak z myho friendlistu to hraje dobra tretina a zatim slysim samou chvalu.Ale sam ti svuj nazor nereknu pac se na FF13 v nejblizsi dobe nechystam naprosto me pohltil svet ve White Knight Chronicles.Jinak v ty FF7 jsi byl tak v pulce pribehu/ Citovat
kendykejnova Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2010 ja jsem hral vsetk ff hry krom disidie.ale us jse taky chystam.ale ff13 hram asi tri dni a je to super hlavne ti boje jsou rychli a je to cele svizne to jse mi libi no.a celkovo je to bomba. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.