fufys Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Pro mě je to taky těžký měsíc... Už jsem si objednal PS3 40 GB a pak jsem šel na fórum a valim oči nad zprávou o 80 GB verzi... Takže jsem to zrušil a čekám a čekám... Cena PS3 - 40 GB :arrow: 10k Cena PS3 - 80 GB :arrow: 9k ( řekl bych, že aby to mělo logiku, tak ta cena bude kolem, spíše lehce přes 10k EDIT: BTW, Core pack?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 nejakou dobu se uz jisty platinovky prodavaj, nejspis jen v Japonsku. 700kc neni moc, ale ja proste nedopustim na originalni obal :D (bez mohutnyho oramovani a napisu Platinum)jinak cloude nevim proc by to nemohlo stat 9k, kdyz ted je 40GB za 10k.. jestli jsou nejakym zpusobem snizeny vyrobni naklady tak bych se nizsi koncovy cene nedivil Ja bych radsi Platinumky, tyhle hry uz maji v sobe zabudovany patche a jsou lip odladeny. Jen nazor ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 patche asi obsahujou, ale i kdyz mas neplatinumku, tak te ps3 pred spustenim hry upozorni ze je k dispozici novej patch :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SonySmith Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Ty platinum edice je dobrý krok, ale ohledně nové verze konzole, bych raději uvítal vylepšenou 60GB EU verzi, třeba se 160GB hdd a opět podporou PS2 her. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 ~~;382733']^^ 60 gb verze PS2 podporuje :dozey: ... SonySmith to myslel tak, že by měl být novej model 160 GB HDD a aby zase byla kompabilita ne? To slovo opět, přečti si to ještě jednou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 A jaký je rozdíl v Platinových hrách proč jsou levnější?A pokud 80GB bude totožná s 40GB tak to znamená jen dva USB sloty žádné paměťové čtečky a žádné Wifi? :(To mě mrzí rači furt tu 60GB!!! gde si jako vzal to ze 40GB a 80GB verze nema Wi-Fi????? a mezi nama ctecka karet je celkem na prd akorat ty dva sloty me trochu mrzi ale da se s tim zit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SonySmith Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 to fufys: přesně tak jsem to myslel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Začínám být lehce rozrušený :bash: JRC: Ptal jsem, jestli začnou 80 GB verzi prodávat hned 27. srpna - odpověď: tato verze už má ukončenou výrobu. Slušně jsem upozornil, že si to popletla s 60 GB verzí. Odpovědí mi bylo, že 80 GB je pouze v Americe :arrow: zákazník se koukám vyzná lépe, než prodejce :D :arrow: nicméně tedy netušim, jestli 27. srpna teda pořidím :!: Playcentrum: Chci se zeptat, jak se připravuje dodávka nové 80 GB verze PlayStationu 3 - odpověď: Nemáme žádné zprávy o nové verzi PS3 :roll: Jediný, na co se dá asi spolehnout je Datart, ale tam je to strašně drahý... :ziped: A jen tak mimochodem, včera jsem viděl prodávat 60 GB verzi asi za 14 000 :wohow: Když tak, pokud někdo objevíte nějakej obchod, tak mi napište PM EDIT: Na JRC je 80 GB verze :) http://www.jrc.cz/index.php?a=2&id=25306 - cena 10 290 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Pro mě je to taky těžký měsíc...Už jsem si objednal PS3 40 GB a pak jsem šel na fórum a valim oči nad zprávou o 80 GB verzi... Takže jsem to zrušil a čekám a čekám... Cena PS3 - 40 GB :arrow: 10k Cena PS3 - 80 GB :arrow: 9k ( řekl bych, že aby to mělo logiku, tak ta cena bude kolem, spíše lehce přes 10k EDIT: BTW, Core pack?? Ps3 se dá koupit (už od ledna) za 9k na pametova-karta.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 to je myšleno +-...a dají se sehnat i za méně nez 9k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Tak máte předobjednáno? Já čekám na nějakej bundle, ale vůbec nevím, jaký hry budou vycházet... Bundle s NBA Live 09 je asi nereálnej, ale bral bych ho hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Jj, taky čekám a taky si to koupim toho 27. snad, snad bude nějakej super bundle, ať si to ještě spříjemním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 tak cena v ČR opravdu 9999 kč :) http://www.playcentrum.cz/playstation-3-80gb-544201.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 Kluci já to nevydržim! Kvůli předělávání mího pokoje můžu mít ps3 až tak koncem zaří začetk října. Ted mě čekaj 2tejdny v chorvatsku pak 2tejdny prázdniny potom úmornej měsíc školy a pak ráj :bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 tak cena v ČR opravdu 9999 kč :)http://www.playcentrum.cz/playstation-3-80gb-544201.htm w PlayCentru stálo vždycky 9999 kč i 40GB ;) Takže stejná cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 na tom playcentru to ale neni pevna cena, jen predpokladana. tak snad to nebudou menit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaz Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 Asi to moc lidí nevyužije, ale v SONY shopu na letišti Heathrow mají PS3 za 249 liber čili cca 7.500,- Kč a za stejnou cenu tam bude i 80GB verze. To už se celkem vyplatí vzít to po cestě kolem nebo někomu říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 1, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 JRC ode dneska prodava :D Screen z me prodejny : http://img382.imageshack.us/my.php?image=img0135ao1.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConanVJ Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Platinovky nekupuju, ve sbírce nejsou moc pěkné. PS3 s 80Gb HD je sice pěkná věc, ale kromě toho HD se lišit od 40Gb verze lišit nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 Platinovky nekupuju, ve sbírce nejsou moc pěkné. PS3 s 80Gb HD je sice pěkná věc, ale kromě toho HD se lišit od 40Gb verze lišit nebude. No myslim, že kdybys sis chtěl koupit Assasins Creed, tak radší zaplatíš 750 za Platinum edici, než normální cenu ne? A 80 - 40 je rozdíl, já čekám ale hlavně kvuli DualShocku3 :psp: :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 Už je oznámena 160 Gb verze:D Na pultech bude 29 října;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Nějakej rychlej : http://aukro.cz/item423072848_ps3_80gb.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 řiká ti něco ebay ? :D 80gb se už dáávno prodává v US (nebo JPN teď nevím kde ji přesně měli) jinak už je od včera normálně v prodeji ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Jinak 160 GB bude o 100 USD dražší a s hrou tušim Uncharted. Takže kdo čeká na 80 GB, nemusíte čekat dál. Disk si pak za podobné peníze zvětšíte sami ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Uz jsem dneska byl se ptat po obchodech a u nas zatim nejni az tak ve ctvrtek si pro ni pujdu neva aspon je se na co tesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.