Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Knížky a literatura

vegasss7771

Recommended Posts

Jinak doporucuji Drasticky děsivého Dextera od Jeffa Lindsaye. Ma to jiny (trochu logictejsi) dej nez serial a cte se to velmi dobre.

Podle teto knihy je serial Dexter (vrele doporucuji vsem). Doufam ze ji najdu ve tve knihovne, protoze jsem si ji uz malem koupil (ne ze by me to mrzelo, ale rad usetrim nejakou tu korunu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

jo teď docela čtu S. Kinga a WH 40K... jinak vřele doporučuju cokoliv od Kulhánka;)

Od Stephena Kinga doporučuju romány: Cujo, Misery, To

povídku: Nadaný žák

:cheesygrin:

Aktuálně čtu povídku Revoluce těla ze Čtvrté knihy krve. Fakt masakr, doporučuju.

Aktuálně čtu: Don DeLillo - Bílý šum

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
můžu se jen optat? ty knížky čtete v tištěné formě? anebo ebooky ? :)

http://blog.wired.com/gadgets/2007/11/seiko-epson-e-b.html

o něčem podobném uvažuji

Ja čtu knížky zatím jen v papírové podobě.

Aktuálně čtu:

Fred Vargas - Muž naruby

Je to detektivka z Francie.

Odkaz ke komentáři

alespon tady nekdo strasne moc cte,cet si od AC neco s MArplovou???

Od Agathy Christie jsem přečetl par věcí s Herculem Poirotem.

Jinak aktuálně čtu: MICHEL HOUELLEBECQ - MOŽNOST OSTROVA

A co čteš ty????

Pochlub se.

Lidi doporučte mi pls nějakou detektivku nebo thriller. Mám naraženou nohu, mám dlahu a tak celý den ležím v posteli. Tento dementní stav bude trvat asi měsíc.

Tak mi pls něco poraďte, abych neumřel nudou.

:roll:

Odkaz ke komentáři

Já jsem trochu prostčí člověk , knížky čtu jen dějiny a jak vidělat prachy jinak pohádek :D roluju jointy

Jinak kdy by jste mi doporučili nějakou atraktivní fantasy knížku rozhodně bych byl rád :)

Doporučuju Jonathan Strange a pan Norrel

Odkaz ke komentáři

jo teď docela čtu S. Kinga a WH 40K... jinak vřele doporučuju cokoliv od Kulhánka;)

s kulhankem mas pravdu ten je skvelej!

můžu se jen optat? ty knížky čtete v tištěné formě? anebo ebooky ? :)

ja ctu knizky normalne v papirove forme :)

jinak ted ctu Nocni Klub od Kulhanka hezka sci-fi o upirech zni to jako cliché ale je to vyborna kniha!

Odkaz ke komentáři

Povídky mě nebavily, začínám číst další román: Lindsey Davisová - Tři ruce ve fontáně

Anotace: Místní fontána nefunguje. Falco se svým přítelem Petroniem zjístí, že ji ucpala uříznutá ženská ruka. Zakrátko se v akvaduktech a ve stokách objeví další uříznuté ruce i jiné části ženských těl a Falco je pověřen úkolem najít zvrhlého vraha. Vzniká podezření, že si své oběti vybírá při hrách ve Velkém cirku. Blíží se další slavnosti a několikadenní hry. Při pátrání se spolu s Falconem seznámme s celým systémem římským akvaduktů i s Velkou stokou. Situace se vyhrocuje, když zmizí mladá dívka z odiny Falconovy přítelkyně Heleny. Za několik dní začnou hry a kdesi mezi tisíci diváků může číhat sadistický únosce a zbiják.

Fascinující pohled na všední život v koloniální Římské říši a jako obvykle pestrá galerie postav přispívají k tomu, že četba ománů Lindsey Davisové je tak zábavná.

Odkaz ke komentáři

ja teda vubec nectu ale kdyz se me postesti a dostanu do ruky nejake dilo od richarda a. knaaka...tak su rad, rozhodne me nejvic upoutala od tohodle autora trilogie warcraftu...hned za ni se zaradilo Diablo Dedictvi krve... ale svet Dragonrealmu je taky lahoda.. :)

proste..

Knaak fantazy lover.. :)

PS: Od tohodle autora sem zatim precetl 10knih

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Dočteno: Lindsey Davisová - Tři ruce ve fontáně

Aktuálně čtu: Lindsey Davisová - Měděná Venuše

Anotace: Měděná Venuše je třetí z řady vtipných antických detektivek, v nichž ožívá každodenní Řím z roku 71, z počátku vlády císaře Vespasiána. Marcus Didius Falco řěší svůj další případ, tentokrát v soukromých službách zbohatlické snobské rodiny propuštěnců. Z klientů se brzy stanou podezřelí, když dojde k vraždě jednoho z nich, a případ se zamotává. Falco brzy odhalí, že v pozadí je soupeření dvou mocných klik majitelů realit, kteří používají nevybíravé prostředky, aby rozšířili své panství nad pozemky a zchátralými činžovními domy: nejednou dochází i na žhářství a vraždy. Užuž se zdá, že se Falconovy hmotné a bytové podmínky konečně zlepšily, aby mohl žít se svou milovanou Helenou, senátorskou dcerou, ale čekají ho další komplikace, nástrahy, nakládačky a nebezpečí...

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Aktuálně čtu: PHILIP ROTH - AMERICKÁ IDYLA

Anotace:

Philip Roth tentokrát zasadil svůj román do ,,idylického´´ období po 2. světové válce. Svěže napsaný a intelektuálně důvtipný příběh představuje svého protagonistu Švéda Levova, vynikajícího univerzitního sportovce, který dospívá v poválečných letech všeobecné hospodářské prosperity. Když se později stane jeho manželkou krásná Miss New Jersey a Švéd navíc zdědí otcův prosperující podnik, nic jim nebrání v tom, aby se odstěhovali do půvabné a klidné vesničky Old Rimrock. Americká idyla však netrvá dlouho - přichází rok 1968 a s ním Švéda opouští i vrtošivá štěstěna. Švédova zbožňovaná dcera, Merry, z níž se stává zarputilá aktivistka hnutí proti vietnamské válce, se zapojuje do aktů politického násilí. Švédova představa rodinného štěstí stejně jako jeho duševní integrita se tříští. Švéd je tak v jediném okamžiku vytržen ze své americké idyly a vržen do americké zběsilosti konce 60. let. Poutavé, brilantně a s hlubokým citem napsané dílo, plné trýznivých a explodujících vášní, se tak zařazuje k tomu nejlepšímu, co se autorovi podařilo napsat.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu