LukDM Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Hoj lidi,mám problém, hru z psx jsem úspěšně zkonvertoval, hodil do psp, ale když zmáčknu tu hru v psp tak se mi nezobrazí gameboot jenom ty wave vlnky tam jsou a i xmb ikony zmizí... Čím to může být??? máš upravený opening_plugin? jestli jo tak tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 pujde mi to na 3.40 oe-a? mam z toho trosku strach... nehrozi brick? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 pujde mi to na 3.40 oe-a? mam z toho trosku strach... nehrozi brick? jo pude a brick nehrozí........ ///600 příspěvek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
irbe Odesláno Srpen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2007 Caute...nejak sem to tu nenasel....tedka sem si natahl do psp Diablo na PSX a nejak netusim jesi se to da ulozit...bo kdyz tam pres normal ukladani tak se nic nestane...tak jesi je na to nejaka finta nebo to holt nejde??Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzej Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 n eskopcil by mi negdo tyhle dva soubory sem??? me to jede z MU k 2-3 kbs :( dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 n eskopcil by mi negdo tyhle dva soubory sem??? me to jede z MU k 2-3 kbs :( diktady máš celý files Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzej Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 ok moc dik poslal sem vsechny body edit: hmm tak blbi no dam to tam vs epodle navodu atd a nejde mi to pste tam skoci prikazovej radek a porad tam neco beha ale desne dlouho a porad to sami a nic se nedeje k nwm no neva ze je to bin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Září 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2007 Prosím vás, funguje to na CF 3.52 M33-4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2007 Prosím vás, funguje to na CF 3.52 M33-4? jasne ze funguje:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
František Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Hele jak dlouho by se to asi mělo konvertovat? to trvá celou věčnost dočkám se konce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Hele jak dlouho by se to asi mělo konvertovat? to trvá celou věčnost dočkám se konce? kdo si pocka se docka:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 ¨Caw lidi hele mám problém....stáhnu všechno ale bohužel tam jaksi nemám to KEYS.BIN a bez toho to konvertovat nejde...možná tato otázka v tomto topiku je ale nechce se mi číst tolik stran :D tak mi pls poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 spravil som vsetko podla navodu,kliknem na popstation.cmd,vytvori mi eboot.pbp,ale ma 0 kb.Skusal som aj ten psx2psp a aj ten mi vytvori 0 kb eboot.Co mam robit?KOnkretne je to s hrou Shaman King(ine som neskusal) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniiisek Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 hele ty si tam napsal že máš do tý složky dát hru v iso formátu ale jak tu hru tam mám dát v iso?:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuri1985 Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 PLS poradte mi mam to uz vsechno vytvorene a pri spousteni mi to napise "The copiright protection information is invalid" nevite co stim ? vcera jsem si koupil SONY Portable (PSP) Slim&Lite BASE PACK Piano Black a mam v nem original verzi 3.71 ... dema v tomhle tipu formatu mi jedou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 PLS poradte mi mam to uz vsechno vytvorene a pri spousteni mi to napise "The copiright protection information is invalid" nevite co stim ?vcera jsem si koupil SONY Portable (PSP) Slim&Lite BASE PACK Piano Black a mam v nem original verzi 3.71 ... dema v tomhle tipu formatu mi jedou ... tyhle hry nejdou na oficiálním FW...jedině koupený přes PS store Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Hele, neni nejakej connvert na psx hry aby byly v psp zobrazeny na celý obrazovce? Já měl jenom (u ATV) uprostřed obrazovky čtverec a moc dobře se to nehrálo...pls poraďte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 během hry stikni home/settings/display settings :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Vie mi niekto poradit,preco mi to vytvara 0 kb eboot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diskomuz Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 Hele lidi a neudělali jste dino crisis 1? já se o to pokoušel ale nějak se mi to nedaří :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Lidi a to běží jen na fw 3.02 OE-B ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Jen tak nahodou, nejdou hrat PSX hry pres PC jako ISO viz Firmware Extender..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 kdyz chci dat svou vlastni hru z cd tak ji nemam ve formate iso ! a kde mam vzit ten soubor KEYS.BIN :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 cus to musim mit nakej OE-B to jako budu muset upgradovat z myho 3.90M33-2 na ten treba 3.02OE-B pls poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymmer Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Můžeš to prosimtě reupnout na nějaký freeserver??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts