Amper Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 myslis takovyho obrovskyho pavouka musis vylest na tskovej jerab co je nekde po strane baraku pak preskocit na toho robota tam najit reaktor a strilet do nej doku nezacne cervene blikat .to fakt nemusis a tohle je uz vyresene :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-liker-cz Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 na xku nejvic 9 h pak uz me to nudilo, jink na ps3 sem to vydrzel 2,5h a to jen COD4 po siti :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 v kuse nejvíc tak 5 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Takže ze čtvrtka na pátek jsem udělal svůj osobní rekord při GTA4:D...hrál jsem do 5:15 (+/-) ... od čtvrtka do neděle (takže i dnes) jsem doma sám a ve čtvrtek jsem byl v plné síle tak jsem to zkusil;) a zakousl jsem se a nekontroloval hodiny.:DPozapoměl jsem a proto píšu dnes;).Jinak i po těch 12-ti hodinách mi vycházel z xboxu chladný vzduch;)...takže s teplotou v xboxu snad nebyl problém:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Tak sem dal můj rekord tet a to je 1 den v kuse pustenej xbox a parilo se jen skate davaly sme turnaje v 5 lidech :D a projidely vsechny mapy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Tak můj drsnej rekord je asi 8 hodin, co jsem přes noc něco tahal :cheesygrin: Jinak v kuse jsem hrál nejdýl asi 2 hodiny, když jsem měl xbox novej a byl jsem nejvíc nadrženej (Bioshock). Z poslední doby 1,5 hodiny, když jsem poprví spustil GTA IV. Nejsem moc hardcore pařan, prostě jenom sem tam z nudy si něco šoupnu 8) Samozřejmě nepočítám pařby s kámošema, ty trvaj dýl, ale většinou si to dáváme na kámošově xku m^_^m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 já jsem odešel na na vodu a nějak jsem ho zapomněl vyppnout :oops:, mamka mi volala asi 4dny po odjezdu že mi něco hučí v pokoji takže muj "rekord" je nějakých +- 100hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Dnes to bude osmej den, co ho mám zaplý, ovšem jsem na něm hrál dejme tomu tak 20 % - takže zátěž vlastně minimální ... Už se ovšem těším, až přijde vyučtování :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacik Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 pres 24 hodin neustale se neco hralo, nebo poustely filmy... Mozna to moc neni ale na to ze mam Xbox PRemium bez HDMI, kteri meli problemy z RRoD se mi to zda dost... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 cca 8 hodin (GTA4) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Baski...taky cca 8 hodin:D akorat FM2 :D;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts