netix Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Vim že 90% lidi to ví ale někdo ne a ty lidi co něvědí vidím čim dál víc....Doufám tedy že někdo můj "návod" ocení:) Začneme tím že si stáhnete WinRar např. tady na 3.71 http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/komprese/winrar/download/?g[hledano]=&g[oz]=3.71 nebo tady 3.80 Corporate http://rapidshare.com/files/127641656/WinRAR_Corp_Beta_2.exe Naistalujete a nastavite Acoisovat s formáty na všechny zaškrtuté, zbytek necháte jak je(pokud chcete můžete zaznačit že chcete na plochu zástupce..)Instalaci ukončíte tím že zmáčknete tlačítko: dokončit Časté otázky: Q:Jak mám spojit soubor který má nakonci označení 01,02..? A:Soubor je rozdělen na více partů...spojovat nemusíte stačí když otevřete part 1 a soubory označíte a jakoby to vytáhnete z toho programu(nebo dáte samozřejmě extrahovat)...začne Extract a máte vyhráno...POZOR!pokud nemáte všechny party soubor nerozbalíte!A všechny musí být stejně pojmenovány!(Např.:AXY.part1 AXY.part2 atd.) Q:Chci přidat do archivu nějaké soubory ale nechci aby mi je někdo otvíral jak mám přidat heslo k archivu? A:Kliněte pravým tlačitkem myši na soubor který chcete přidat do archivu a zvolte: Přidat do Archivu pak zvolíte v horním "menu" Pokročilé a Nastavit heslo Q:Jak mám rozdělit archív po X Mb? A:Kliněte pravým tlačitkem myši na soubor který chcete přidat do archivu a zvolte: Přidat do Archivu a dole máte Rozdělit po .... Bytech můžete tam vepsat kolik chcete nebo si můžete vybrat z Autodetekce,DVD+R: 4481 mb,CD700: 700 mb,Zip100: 98078 kb,3.5": 1457664 Q:Co mám dělat když neznám heslo archivu:( A:Zkuste do Googlu zadat jméno archivu a pak třeba heslo najdete;) Q:Co mám dělat když mi Winrar vyhodí hlášku:Zakupte si prosím licenci Winraru A: Pokud máte hodně peněz pak si ji kupte:)(pokud jste jako já student,víte že peníze jsou docela problém) Tak nemusíte dělat nic Winrar jede dál i bez prodloužení licence ;) Pokud máte návrch na nějakou častou otázku tak napište dolů:arrowd1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 A tady máte link na 3.80 Corporate ;) http://rapidshare.com/files/127641656/WinRAR_Corp_Beta_2.exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Jééé""" To je super návod a řekl bych, že mu nic nechybí musím pochválit. A ještě bych chtěl podotknout, že winrar není vůbec tak náročný na ovládání, a navíc když je v češtině ta orientace je pak lepší, než by se pouštěl začátečník-do ENG verze.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Musím velice pochválit toto jsem potřeboval jak sůl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stormje Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Zdravim, kdyz uz si udelal tak pekny navod, mohl bys mi rict co znamena tohle?:) pise to u kazdy casti.. ! J:\Soubory\Programy v ISU\top_secret_dvd_05_bonus.part01.rar: Neplatná nebo poškozená informace o autentičnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Prosinec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Projel sem to googlem a tam je sem našel že to může být starou verzí winraru....zkus si stáhnout nový....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blaha Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Jo výborný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 student,víte že peníte jsou docela problém) oprav si to máš tam peníte 8) Jinak návod fakt dobrej na tebe budu odkazovat lamy co mi píšou ze třídy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.