Arcane Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Jelikož dnešek byl velice nudnej a pro mě extra na hovno, Leny mi ukázal Garry's modifikaci do Half-Life 2. Zprva sem tomu nevěřil, ale vyřádili jsme se tam. Poté přišel i Wryton a napadla nás v záplavě nudy myšlenka, že postavíme různě objekty a postavy ve hře a uděláme nějaké fotky (adminů, modů, a všeho možnýho co tu po c-f.net s právama leze :D). Fotky jsou níž pod textem :P Have a fun :P Nejdřív jsme potkali anonymouse, kterej usnul na posteli pod peřinkou a vznítil se :P na další cestě jsem narazili na Danteho, bud měl žízen, nebo tam usnul... Evilsta i přes to, že nemá nohu si vyrazil na kolo, ale někdo ho přepadl :cry: Na ostrůvku jsme potkali Marka_2080 ve svém novém 1 pokojovém bytu. Na cestě z ostrova jsem potkali mrtvého metuje s panenkou v ruce :cry: Tekkena si někdo spletl s Ježíšem a omylem ho ukřižoval :dozey: Pana Willa sme našli v kleci a nějakej muž (asi ten co přepad chudáka Evilstu) mu chtěl urazit palici páčidlem A nakonec si všichni udělali výlet, ale nezvládli řízení a stala se menší nehoda :( A na závěr foka tvůrců. Zleva je to Wartryton, veprestřed já (Arcane :P) a napravo ode mě Leny :) A za námi cedule CF :D snad se vám to líbilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 mazec husty jako prase:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 nemuzu se ani nadechnout xDD lol ja opravdu nemuzu xDD PS:dantemu se tam nejak libilo ne? xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Budem rádi tvořit takovéto screeny na přání :) stačí napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 omg:cheesygrin::cheesygrin:takhle honit příspěvky :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 omg:cheesygrin::cheesygrin:takhle honit příspěvky :lol: v ostatnich diskuzich se nehoni prispevky :dozey: EDIT: jinak diky !! delame i na přáni ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Nej je to s dantem :D:D:D omg:cheesygrin::cheesygrin:takhle honit příspěvky :lol: V ostatních diskuzích ti připěvky nepřibývaj :dozey: To Wryton: připsěvky se nehoněj ale honi se něco jinyho ty bys to měl vědět ne :D:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Tak ty sreeny nemají chybu na to bych si asi netrouf, abych takové to skvělé schvosty dal do hromady možná par malých, ale zas takovýhle určitě ne.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Kdyz budete chtit udelame i na přání!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 no tak ono to neni nic težkýho. stačí nápad, spawnout pár objektů, pár mtrvol a freeznout je na správym místě a vyfotit :P wryton: omg už je to tu napsaný aspon 2x. nemusíte to tu psát furt dokola :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 nejlepsi je tekk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Měl bych tu malý amaterský kousek z CS 1.6 podle mě je nic moc, a podle vás, jak by ste ho hodnotili vy???:psp: A tady je něco z CS:SOURCE :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 no nvm, máš tam v podstatě jen pár mrtvol, ve zdi je sna dkaždá mrtvola kterou sejmu ale jako aby se neřeklo tak dobrý ;) a k tomu monstru se 4 rukama to je hezký no ;) ten druhej je dobrej jak je nabodlej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Ten 3 jak tam leží je fakt hustej ten se mi fakt líbí :wohow: jinak ty předchozí 2 jsou spíš zajímaví než vtipný ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Diky, ze jste si na mne vzpomneli jako na prvniho :D .. ale predstavoval bych si lepsi smrt.. treba v obeti s notebookem, tuxem, ci PCckem xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 7mí obrázek s tou ulítlou krabicí ten fakt stojí za to mohl bych to nazvat decetní létání v krabici od banánů :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Diky, ze jste si na mne vzpomneli jako na prvniho :D .. ale predstavoval bych si lepsi smrt.. treba v obeti s notebookem, tuxem, ci PCckem xD Sry anonym za blbou zprávu ale maj to podle abecedy :D:P PS:mmm smrt s notebookem v ruce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 jj garrys mod je hustej taky uz ho mam koupenej tak rok a dycky kdyz neni co delat tak du tvorit nasupy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 no na ploše to bylo logicky podle abecedy, notebook sem tam možná někde viděl tak snad příště :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Rofl:D tak tohle je hodně cool... Největší výtlem u danteho:D. Jinak ostatní taky super. Good work těším se na další episodu. Ale rada do budoucna: Radši kvalita než kvantita. Ale tyhle jsou kvalitní šecky:D FAKT NICE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Arcane, Wartyton, Leny === pošlete mi pls ICQ pošlu vám pár svých výtvorů z GModu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 neco z toho je vtipny ale dost jich je trapny...taky bych priste premyslel z koho si delam legraci a jak...psat ze je evilsta retard na levou nohu a nekdo ho prepadne...to se na me nezlobte ale nejak mi unikla pointa :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Tak já čistě za sebe musím říct, že se mě to nijak nedotýká;-) Není to zbytečně vulgární ani urážlivé a to násilí je v kontextu se stylem hry. Ta panenka ke mě docela sedí - vzhledem k mé dceři;-) BTW - nikdy nezapomenu, jak nám asi před sedmi lety IT vytvořilo v enginu Duke Nukema celou naši firmu a my se navzájem vraždili v reálných prostorách a (jakžtakž) reálných podobách. O podobně kuriózní úmrtí tehdy nebyla nouze;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Docela sem se zasmál :D Tekken "jéžíš" :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 hehe,docela dobrý xD ... dante is best xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.