Midnight Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2008 ja som to pred 30 min objednal z progamingshop.sk ... dufam ze to poslu normalne :D bo ma drbne .. kvoli dajakym arabom omg ... :P Citovat
Big Tony.D Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2008 Zkuste se nad tím zamyslet proč to zakázali..ne proto že tam zesměšňujou Mohameda, ne proto že napadaj Arabáky...ale kvůli CITACI Z KORÁNU....?!?!?! Když někdo něco cituje tak to tam asi je napsaný ne?:lol: Tak proč se rozčilujou...kdyby tam byla citace z bible tak nikdo ani nemukne;) Citovat
GameEs Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2008 Tak sem asi jedním z prvních majitelů :). Je to fakt parádní záležitost a ten editor je fakt obsáhlej.. Jediný co mě štve je že stopli servery :dozey: Citovat
Big Tony.D Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2008 Tak sem asi jedním z prvních majitelů :). Je to fakt parádní záležitost a ten editor je fakt obsáhlej.. Jediný co mě štve je že stopli servery :dozey: Mě to má přijít v pondělí...nevíš kdy se zase servery rozjedou?? Citovat
Midnight Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2008 tak asi ked to vypustia .... cize 14.novembra :dozey: Citovat
GameEs Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2008 Taky bych to tak bohuzel videl :(... Jinak na youtube uz jsou vytvoreny levely a nektery sou fakt brutalni.. Uz se nemuzu dockat az budu stahovat levely od ostatnich :) Citovat
Castor Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 ----------------- Je opravdu hodně na pováženou, kam jsme se to v tzv. západním světě dostali, že si necháme cenzurovat hry, hudbu, literatur. Ten muslimský dobytek v denním tisku strašlivým a výhružným způsobem napadá kohokoliv, beztrestně a bez skrupulí. Jakmile dostanu LBP, pokusím se vytvořit nějaký level, který bude HODNĚ MOC urážet všechen ten dobytek s koránem v hlavě. Citovat
Tazcz Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 Me jenom mrzi ze uz to vyslo pred oficialnim datem vydani, chvily na to to stahnou z prodeju a ted uz to nejde sehnat ani na JRC :( Citovat
tekken90 Odesláno Říjen 20, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2008 .......... LittleBigPlanet má datumJistě vám neunikla novinka, že Sony je nucena odložit svoji nejdůležitější hru roku LittleBigPlanet. Důvody si můžete přečíst ve starší novince. Dneska tu máme o dosti veselejší zprávu. Sony totiž oznámila, že LittleBigPlanet vyjde 3. listopadu v Evropě a Austrálii. V US se dočkají hráči již s týdenním předstihem, přesněji 27. října. No, a ačkoliv se Sony snažila, hrají hru již stovky hráčů. Ty pochopitelně nebude bannovat, ale postih je nemine. Tedy postih v podobě patche, který se co nejdříve objeví. konzolista.cz Tahle hra je jediný důvod, proč lituju toho, že jsem prodal ps3. Naštěstí kámoš dostal novou LCD televizi, takže si dneska objednal novou ps3 a doufám, že si LPB koupí (snad to vyjde i na PC). tuhle hru Sony nikdy na PC nepustí .. Citovat
Big Tony.D Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2008 Takže klenot a unikát je doma... Little Big Planet "Korán Edition" mě dneska přišel a jedním slovem je to PECKA!!! seděl sem dneska u toho asi 6 hodin a vůbec mě to nepřišlo... je tam mrtě možností, zajímavý levely jen to nejde zatím hrát po netu...vřele doporučuju VŠEM...10/10;) PS:vyměním kostým NARIKO za KRATOSE...až se samozřemě spustí servery;) Citovat
tekken90 Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2008 dneska vyšel patch 1.01 http://www.thesixthaxis.com/2008/10/22/lbp-gets-patched/ Citovat
Big Tony.D Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2008 Pochopil sem to dobře že to "opravuje" tu písničku???:( Citovat
krystof94 Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2008 Pochopil sem to dobře že to "opravuje" tu písničku???:( ´presne tak a hlavne ze ji nekdo tu puvodni verzy prodal za 105$ tak ze nikdo uz nebude mit tu verzy s tou hezkou muslimskou pisnickou:) Citovat
Big Tony.D Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2008 ´presne tak a hlavne ze ji nekdo tu puvodni verzy prodal za 105$ tak ze nikdo uz nebude mit tu verzy s tou hezkou muslimskou pisnickou:) Jenže serevery nefungujou, takže si On-line nezapařim tak jako tak, tudíš patch stahovat nemusím, takže tu pěknou islámskou písničku tam mám furt:bash::wohow: Citovat
Rellic Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2008 Tak jsem dneska zavital do naseho Sony Centra, kde jsem si chtel jit koupit nakou new gamesku a porad se nemohl rozhoudnout co koupim a co v te chvili neuvidim :D, Little Big Planet schovanej za vsema ostatnima hrama ve vitrince, tak samozrejme hned zvedavost co to a prodavac mi sdelil ze si 2 kousky schovali a nevratili kdyz se stahovala z prodeje. Samozrejme jsem neotalel, hned vydoloval penezenku a proparil dnesni odpoledne :). Jak rika Big Tony je to PECKA ;) Citovat
Big Tony.D Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2008 Od pondělka to furt mám v mechanice, a pařim od doby co příjdu ze školy, do doby než mě vyhoděj rodiče...je to SILNĚ návykový...nasbíral jsem už 26 trofejí...až se rozjedou servery tak napište, zatím si eště nechci stahovat patch a poslouchat písničku od arabáků. BTW: v jednej Chellange je na pozadí socha PANY MARIE, A NIKDO KVŮLI TOMU HRU NEODLOŽIL!!! ....takže dneske píšu Sony že mě to pěkně štve, ať tu hru posunou až na příští rok!!!:lol: Citovat
Marr Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2008 Nevíte kolik bude mít mb/gb jeden level staženej z netu.? Citovat
tekken90 Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2008 potvrzení PSP verze http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=249280 spíš jen nějaký doplněk...nejspíš to nebude plnohodnotné LBP z PS3 Citovat
Mike55 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2008 Ahoj. Chci si to taky koupit, ale nejsem si jistý co tam budu moct ted dělat, když servery nejedou? Je tam nějaká kampan nebo tak? Nebo to budu moct jen tvořit a pak až se servery rozjedou můžu začít? Díky Citovat
Dzunk Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2008 tam sou normalne levely..... je tam i SP ale v MP to bude vetsi sranda Citovat
tekken90 Odesláno Říjen 27, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2008 LittleBigPlanet 2 ve vývojiTak se nám ohlašování nových dílů docela slušně rozjelo. Tentokrát ovšem se nejedná o oficiální oznámení. Vývoj LittleBigPlanet 2 oznámilo totiž BBC. Podle nich vývojáři z Media Molecule, již pracují na druhém díle, kde zúročí všechny zkušenosti, které nabrali při vývoji prvního dílu. LittleBigPlanet 2 je podle BBC ve vývoji již pěknou řádku měsíců. Kdy že se ho ovšem dočkáme, již BBC nedokázalo odpovědět. Každopádně nemusí jít jen o regulérní druhý díl, ale spíše bychom si tipli na nějaký ten datradisk. Sony kromě samotné hry, připravuje do prodeje nejrůznější hračky Sackboyů a další propagační věci. zdroj: konzolista.cz ---------------- zatím bych to bral spíš jen jako domněnku ;) .. Citovat
Castor Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2008 na ps3fanboy píší, že servery prý už fungují ... http://www.ps3fanboy.com/2008/10/27/littlebigplanet-servers-are-live/ ach jo, a já si to neověřím, protože ten blbinec ještě nemám, děti mne kvůli tomu otravují každý den asi tak 5x, marně jim vysvětluji, že to není kde koupit ... Citovat
Dzunk Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2008 tak sem dalsi klikar kterymu to uz prislo...... a je to proste uzasna gameska..... jen v MP jsou NEUVERITELNE LAGY a hra se hrozne SEKA..... snad vydaj brzo patch protoze kdzy se mi to sekne kazdej 5 vterin tak je to az nehratelny....... Citovat
Mike55 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2008 Panebože kde to všichni kupujete!! Já za to dám cokoliv, ale prostě v českých obchodech není kde!!! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.