Luk3z^ Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 no tak když si to vezmeš, Beta byla taky osekaná ne? Citovat
imby Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2008 uz to hraju asi treti tejden a silene se natom zasekavam Citovat
Mike55 Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2008 Kdo to všechno má, at si mě uloží. Dáme někdy. Citovat
Dzunk Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 Tak co lidi? kdo uz to dohral? ja mam zatim vsechny levely vyhrany na 100% a bez umreni jeste musim udelat naky ty netovy trofeje se srdickama a je to :) Citovat
Mike55 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 Si děláš prdel ne? :D Jako ty první dvě kampaně to jde bez umření, ale pak dál :D jako to bych musel pokaždé začínat od začátku a jako ta poslední část, to nedám vůbec :D jsem se zasekl u jednoho místa a vždycky tam exnu, já spíše hodně hraju online, je to prdel jak cip..vždycky tam někoho zmlátím. Někdy jsou tam exzoti, kteří neumí ani skákat, jen kazí hru :D..a 100% se dá udělat s někým jenom, ptz jsou tam většinou mísnosti pro 2 nebo pro 3 a tam jsou další předměty...(průměrně ty mise dělám tak na 70-80%, některé věci přehlídnu, nebo nemám správný obrázek, kterej bych tam hodil.)..myslíte si, že bude nějakej stažitelnej obsah(kromě oblečků)???? Citovat
GameEs Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 Ja tu kampan dohral ale vsechno na 100% zatim nemam... Ted hraju spis ty uzivatelama vytvoreny levely.. Je to az neuveritelny co lidi vymyslej :D Citovat
Mike55 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 Jo jo. To máš pravdu, je to vážně drastik..ten Mirror's Edge mě teda dostal :D ani ne tak délkou jako spíše napodobením té hry..jde vidět, že se tam dá opravdu vytvořit vše. P.S: Ulož si mě :) Citovat
.Den Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 Jak jsou zhruba asi ty levely dlouhe, nebo rozsahle? Hlavne ty custom levely od uzivatelu. Citovat
Dzunk Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 ty custom jak ktery a ty ve hre sou obcas delsi nez se hodi :D. no fakt sme to dohral, ze mam vsude 100% a bez umreni....toho posledniho bose sem dal s lukezem a to byl masakr :Djako a u tehc poslednich 2 levelu sem malem zlomin dulashock vejpul.... jen trosku neco nechapu i kdyz sem to uz dal tak mi ta hra furt nedala tu zlatou trofej create...... uz sem prosel celou mapu a mam u vseho 3 symboly(kde to de), takze to nak nechapu..... Citovat
Midnight Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2008 jupiii :D konecne to mam aj ja doma .. a je to taka dobre odreagovacka :P najlepsie su tie xichty sackboya :D Citovat
Big Tony.D Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2008 REKLAMA: postavil jsem level z války... hledejte: A War ! stojí přinejmenším za zahrání;) Citovat
Midnight Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2008 dnes som hral s tonym Co-op ... a dost to lagovalo.. pridal sa k nam nejaky corak :D tak uz to aj kus prestalo... ale ked to zacalo tak poriadne :D robi to aj vam ? Citovat
Luk3z^ Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2008 mě z Dzunkem to nedela, ale jak se k nam pripoji jeste nekdo tak lagy jak prase Citovat
Mike55 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2008 Jj ty servery jsou moc zatížené...mě se to laguje jen při 4 v podu...jinak v lvlích vůbec :) Citovat
Big Tony.D Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2008 dnes som hral s tonym Co-op ... a dost to lagovalo.. pridal sa k nam nejaky corak :D tak uz to aj kus prestalo... ale ked to zacalo tak poriadne :D robi to aj vam ? hey sorry sem včera něco stahoval a neuvědomil sem si to, tak někdy zkusíme zas třeba se to sekat nebude... Citovat
Galarik Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2008 Asi jsem totální lama, ale nějaká rada jak rozchodit online? Dát "Play online", hodí mě to do levelu, tam stojím jak kretén (nepřekročím ten "zámek" a čekám až se někdo připojí.) Občas mi to hodí hlášku, že se někdo joinuje, vidím h v manage players, ale stejně neskočí do levelu. Případně durhá verze - u kratším levelů se mi stává, že si vyberu kterej chci hrát, ono mě to připojí kněkomu kdo už hraje, takže můžu jenom koukat... až skončí tak se kouknu jaký měli score a jdeme do PODu... takže se hraje jinej level než jsem si vybral. Asi jsem lama nebo co - ale zahrát si třeba ten skoro poslední level kde jsou nutný čtyři lidi mi přijde jako totální utopie. Citovat
Big Tony.D Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2008 Jak je možný že mám: Play 0 Share 0 Publish 0 ??? Doufám že se to někde započítává abych pak mohl získat tu trofej...:P Citovat
GameEs Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2008 Právě taky si říkám proč mi to tam nenabíhá :D Citovat
Big Tony.D Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2008 včera vyšel patch 1.04 ale opravuje asi jen nějaké drobné chyby.. Citovat
Mike55 Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2008 Heh. No mi se nezdá, že by něco opravil. Hele měl bych dotaz..Proč mi včera nešlo zobrazit v online vybírání levelů více než 9 stránek? Nevíte čím toi bylo? A stejně mi ani jeden nešel, napsalo to: ,,Failed to list server" ale udělal jsem restart hry a už to fičelo :( Dneska se mi hra sekla tak, že jsem musel vypnout PS3 ze zásuvky aby šla. Aby ten novej patch nedělal více škody, než užitku :) Citovat
Galarik Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2008 Taky bych se zeptal co znamený ty statistiky Play, Create, Share - odehrál jsem v jendom i ve dvou kupu levelů - jak celou kampaň tak komunitní. Asi pět levelů jsem vytvořil, tři nasdílel. Co ještě je proboha nutný udělat aby se aspoň jendo čísílko zvedlo? Navíc u hodně levelů mi to při náčítání hodí "Failed to load a level". Mimochodem - kolik lidí hraje vaše levely? Já strávil tvobou několik celejch dnů. A jeden level mi nehrál nikdo. Druhej hrál jeden člověk. Třití hrálo a první hodinu devět lidí a od té doby nikdo. A to jsou tam zveejněný asi dva týdny. Ve výsledku mě to od tvoření kompletně odradilo. Špatný hodnocení levelů nebo cenzuru z pohcybnýho důvodu bych zkousnul. Ale pokud tam jsou a systém je nikomu nenabídne... tak nevidím důvod proč bych tam měl utápět další svoji práci. Takže ve výsledku nejsem zklamanej, ale spíš tak nějak rozčarovanej. Co-op často laguje a občas mě ze hry vykopne (netěork error to zahlásí a přitom oba zůstaneme online) a nasdílený levely nikod nehraje. Takže z otho zbylpríma sedmihodinovej singl. Asi je to zklamání z toho, že jsem kvůli týhle hře PS3 koupil, po všech standartních Sony odkladech čekal supr hru a místo toho je zase polofunkční demoverze u které msím doufat, že ji překopou aby to fungovalo jak má :-/ Citovat
†mefistos† Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2008 tyjo tak me prijde LBP domu sem natesenej jak pes.. prijdu sem a tady tohle...:cry: no jako zatim budu hrat dal... a snad me ty problemy nikdy nepotkaj... Citovat
Dzunk Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2008 galarik: asi ses fakt totalni lama..... pochybuju zes dohral singl zes vsechno posbiral a vzadny levelu neumrle za 7 hodin.....tka nekecej......me to trvalo asi 2 tejdny......a to sme hral kazdej den a hodne mi pomahali ti co uz meli vsechny nalepky atd...... jinak ja uz mam tu trofej za publikovani dostal sem na osobu 30 srdci a na levely dohromady pres 50......me nejvic level hralo kolem 350lidi ....trik je v tom ho treba furt posunovat o kousek a on se republishuje a dostane se treba na 5. stranku...... uz mi chybi jen ta trofej za hrani tech komunitnich levelu dohrat jich 150, 50 otagovat a 10 osrdickovat...... takze az to dodelam tak to prodam pac uz mam vsechny obleky a budu mit hru na 100% a nebo si ji necham do sbirky jeste nevim. kazdopadne tam u toho create play share taky nenaskocilo zadny cislo...nwm cim to je a je mi to fuk ,ale trofej dostanes Citovat
Big Tony.D Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2008 S těma trofejema a že ti to hraje málo lidí to je otázka taky pojemnování levelu...když si ho pojmenuješ "můj první level" nebo tak nějak tak to budou lid hrát míň než když budeš mít v názvu "trophy" "sackboy" "little big něco" atd..;) Citovat
Mike55 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2008 Hra je to dobrá. Opravdu originální a hlavné zábavná. Projel jsem singl na 100% všechny levely, párkrát si zahrál s kámoši online a to mi stačí. Hru již prodávám, jelikož jsem v sobě nenašel to ,,dítě", které by tu hru smažilo každej den. Je to takovej paradox. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.