Luk3z^ Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2008 ee, musí ji chytit...R1 Citovat
Big Tony.D Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2008 Dnes v 20:00 potřebuju dohrát jeden jedinej level ve třech lidech co mám v contact listu abych získal jednu trofej, takže kdo má chuť dneska hrát ať si mě přidá a zapaříme spolu !!! Citovat
krystof94 Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2008 Dnes v 20:00 potřebuju dohrát jeden jedinej level ve třech lidech co mám v contact listu abych získal jednu trofej, takže kdo má chuť dneska hrát ať si mě přidá a zapaříme spolu !!! ja a wartryton dem a mozna jeste lukezlol:D to bude parba Citovat
Gumitek Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2008 Zdravím, mám takovej problém, hraju LBP se svým bráchou multiplayer na 1 konzoli a každej používáme vlastní profil, ale když v konzoli profil přepnu a chci se podívat kolik jsem získal trofejí, nic tam není. Nevíte jak se dostat k těm trofejím ??? Citovat
Dzunk Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2008 Zdravím, mám takovej problém, hraju LBP se svým bráchou multiplayer na 1 konzoli a každej používáme vlastní profil, ale když v konzoli profil přepnu a chci se podívat kolik jsem získal trofejí, nic tam není. Nevíte jak se dostat k těm trofejím ??? musis tu hru na tom profilu zapnout..... a pak ti tam naskacou vsechny trofeje.... Citovat
Gumitek Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2008 Že by to bylo vážně tak snadný? To je totiž to jediný co jsem nezkoušel :D Citovat
Big Tony.D Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 Akce: zisk předposlední trofeje co mě zbejvá, dokončit level se 3 lidma z contact listu Čas: Sobota Kde: doma u PS3 Pořádá: Big Tony.D Kdo má čas tak ať prosim napíše a přidá si mě do CL...! Jak je možný že sem celej den jako kokot dělal několik levelů, dodělal jsem dokonce i všechny 4x místa, pak to vypnu a ono se to k**** neuložilo!!! :( :( :( (a mám MGS pack tak jestli to není tím) Víte někdo nějakou radu??? Citovat
Dzunk Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 jojo tohle je prej nejakej bug... stava se to vice lidem cetl sem o tom i na netu.... MM udajne v blizke dobe vyda opravnej patch, ale nevim co je to to v blizke dobe ;-) Citovat
Big Tony.D Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 jojo tohle je prej nejakej bug... stava se to vice lidem cetl sem o tom i na netu.... MM udajne v blizke dobe vyda opravnej patch, ale nevim co je to to v blizke dobe ;-) promazal jsem nějakej contect a je po problému:D Citovat
Big Tony.D Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2009 NEW LITTLE BIG PLANET TROPHY (for owners Koran Edition LBP only) •Earned when you listen whole song about koran •Patch will be realesed soon :lol: (moje tvorba) Citovat
Kyle Reese Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2009 mohl byste mi nekdo strucne rict o co v te hre de??? vidim vsude ze je to fenomen Citovat
Glutton Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2009 Kyle Reese: Je to až geniálně jednoduchý. Plošinovka a hopsačka (v prinicpu můžeš jen skákat a chytat se předmětů. V přídavku je ještě puška) se skvěle implementovanou fyzikou a přístoji (od motorů, pák, tlačítek, detektorů pohybu, výbušnin...) a mocným (přesto vlemi jednoduchým) editorem. Ať to zní sebejednodušej, díky editoru se dají vyrábět skutečně originální kousky. Takže máš k dispozici tisíce kvalitních levelů - které nejsou jen kopií Maria... lidi vyrábí šílenosti. Viděl jsem funkční 3x3 piškvorky, tetris kde taháš kostky pomocí jetpacku, předělávku raptora (do teď nechápu jak ji dotyčnej vyrobil), perfektní řpehlídku funkčních kolotočů, drobné znalostní kvízy,.... komunita hodně překvapuje nápaditostí. Ve výsledku je to strašně návykový. I když samotná zábavnost není na špici, tak nutkání kouknout co lidi ještě vymysleli tě žene načíst ještě aspoň jeden level... Jo a pokud tě baví budovat (třeba jsi měl rád Incredible Machines), tak v editoru prožiješ mnoho příjemných orgasmů. Rozhodně zkus - jedna z nej her. Možná ne co se týče intenzity herního zážiteku. Ale pokud jde o to jak dlouho vydrží bavit, tak určitě. Citovat
Kyle Reese Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2009 Kyle Reese:Je to až geniálně jednoduchý. Plošinovka a hopsačka (v prinicpu můžeš jen skákat a chytat se předmětů. V přídavku je ještě puška) se skvěle implementovanou fyzikou a přístoji (od motorů, pák, tlačítek, detektorů pohybu, výbušnin...) a mocným (přesto vlemi jednoduchým) editorem. Ať to zní sebejednodušej, díky editoru se dají vyrábět skutečně originální kousky. Takže máš k dispozici tisíce kvalitních levelů - které nejsou jen kopií Maria... lidi vyrábí šílenosti. Viděl jsem funkční 3x3 piškvorky, tetris kde taháš kostky pomocí jetpacku, předělávku raptora (do teď nechápu jak ji dotyčnej vyrobil), perfektní řpehlídku funkčních kolotočů, drobné znalostní kvízy,.... komunita hodně překvapuje nápaditostí. Ve výsledku je to strašně návykový. I když samotná zábavnost není na špici, tak nutkání kouknout co lidi ještě vymysleli tě žene načíst ještě aspoň jeden level... Jo a pokud tě baví budovat (třeba jsi měl rád Incredible Machines), tak v editoru prožiješ mnoho příjemných orgasmů. Rozhodně zkus - jedna z nej her. Možná ne co se týče intenzity herního zážiteku. Ale pokud jde o to jak dlouho vydrží bavit, tak určitě. dekuji zes mi odpovedel,vypada opravdu ze na tim asi neco je kamos si ji chce koupit tak si ji pak pujcim:) Citovat
Glutton Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2009 Kyle Reese: Míso půjčení vem ovladač k němu... ve dvou je to větší prča. Citovat
HardyBlizz Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2009 Je to skvela hra, vcera sem si ji koupil a cely den sme se hadali o ovladac Citovat
Veslik Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2009 Všichni řikají že je to skvělá hra ale mě to fakt nepřijde :) Mě se to zdá jako blbost, kdyby bylo nějaký demo :) Je mi jasný že ted mě sežerete že říkám že je to blbost :) Citovat
Mike55 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2009 Nikdo tě nesežere. Hra to sice není nejlepší, ale špatná určitě ne. Záleží na vkusu, jestli jsi ,,hračička" tak lepší hru nenajdeš..jestli jsi hardcore hráč, tak se ti to líbit nebude. Všichni říkají že je to super hra jen pro to, že to říkají ostatní a taky proto, že Sony si z toho udělala ikonu a strašně to propaguje. Jo a ještě strašně velký hype okolo téhle hry. Citovat
Tazcz Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2009 Vlastnim tu hru, nejaky hype okolo hry me nezajima, kazdy reaguje jinak a me osobne to strasne bavi. Zanedbavam ji teda ted Tomb raiderem, ale jako oddychovka fakt staci a da se u toho uzit spousta legrace. Citovat
krystof94 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2009 date dnes vecer spis ted nekdo LBP ve 4ech muj PSN nick : krystof94 Citovat
loop1468622876 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Ahoj, nemáte někdo nascanovaný český manuál k LBP, nebo odkaz, kde by se dal stáhnout? Koupil jsem to malému synovi na aukru a dostal bez manuálu. Děkuji moc. A ještě jeden dotaz, na konci druhého levelu - se má dostat přes zaď pomocí přisatvaeného koně, ale musí mu dodělat ocas a nevíme jak resp. kde ho sehnet. Poradíte? Citovat
krystof94 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Ahoj, nemáte někdo nascanovaný český manuál k LBP, nebo odkaz, kde by se dal stáhnout? Koupil jsem to malému synovi na aukru a dostal bez manuálu. Děkuji moc.A ještě jeden dotaz, na konci druhého levelu - se má dostat přes zaď pomocí přisatvaeného koně, ale musí mu dodělat ocas a nevíme jak resp. kde ho sehnet. Poradíte? das ctvrecek pak kliknes na ikonu stickers a tam zvolis ten ocas a prilepis mu ho na urcite misto Citovat
loop1468622876 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 to je jasné, spíš je problém v tom, že ta nálepka nejde nalepit (resp. nic se neděje) a nebo že to není ta správná (tuším, že syn volí něco co vypadá jako list, nic jiného nenašel). Jinak díky. Citovat
krystof94 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 to je jasné, spíš je problém v tom, že ta nálepka nejde nalepit (resp. nic se neděje) a nebo že to není ta správná (tuším, že syn volí něco co vypadá jako list, nic jiného nenašel). Jinak díky. musi ji syn najit v nekde v levelu Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.