Jonny Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 já tam mám všchny kromě toho vedle yody na to sem fakt nemohl přijít jak získat toho co tam je jinak tady máš jak získat nějaký postavy Algol: Complete Story mode as a character that has Algol as the final Boss. Amy: Available for purchase for 4,000 gold at Character Creation. Angol Fear: Defeat Angol Fear in Story mode as Kilik, Zasalamel, Apprentice, Scheherazade, or Algol. The Apprentice: Complete Arcade mode as Yoda (Xbox 360) or Darth Vader (PlayStation3). Ashlotte: Defeat Ashlotte in Story mode as Talim, Rock, Lizardman, Maxi, Astaroth, or Angol Fear. Cervantes: Available for purchase for 4,000 gold at Character Creation. Hong Yun-seong: Available for purchase for 4,000 gold at Character Creation. Kamikirimusi: Defeat Kamikirimusi in Story mode. Note: Mitsurugi encounters Kamikirimusi in the third battle of his story. He is one of the characters that has Kamikirimusi in their story. Lizardman: Available for purchase for 4,000 gold at Character Creation. Mi-Na: Available for purchase for 4,000 gold at Character Creation. Rock: Available for purchase for 4,000 gold at Character Creation. Scheherazade: Defeat Scheherazade in Story mode as Siegfried, Yoda, Voldo, Nightmare, or Yoshimitsu. Seong Mi-Na: Available for purchase for 4,000 gold at Character Creation. Setsuka: Available for purchase for 4,000 gold at Character Creation. Shura: Defeat Shura in Story mode as Cervantes, Taki, Rapahel, Setsuka. Sophitia: Available for purchase for 4,000 gold at Character Creation. Talim: Available for purchase for 4,000 gold at Character Creation. Yoshimitsu: Available for purchase for 4,000 gold at Character Creation. Yun-Seong: Available for purchase for 4,000 gold at Character Creation. Zasalamel: Available for purchase for 4,000 gold at Character Creation. zdroj: www.gamerevolution.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Darth Vadera bys nevedel jak odemknout?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Darth Vadera bys nevedel jak odemknout?:) Darth Vader: Available for purchase for 9,900 gold in some shop with PS3 :)prominte za OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSi Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Podarilo se nekomu rozchodit Soul Calibur 2 pro puvodni Xbox na svy 360ce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klicasso Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Ahoj, chci se zeptat: vím z traileru a tak podobně, že v této hře by měly být postavy Yody a Vadera. Teď jsem ale četl na internetu, že se třeba za Yodu musí připlácet 110Kč zhruba. Nebylo psáno jak ani k jaké toto placení patří platformě, ale x-bosáci :) určitě vědí - je Yoda a Vader v základní hře bez toho abych ho někde musel hledat? :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schiz Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 yoda je pro xbox a veder pro ps3 ale jak je to stema cena to nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klicasso Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 aha,tak to diky...já viděl na jednom gameplay videu jak byl proti sobě Vader a Yoda,takže se to nějak musí dokoupit...to se děje přes xbox live? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Za 400 ms points si muzes dokoupit na boxa Vadera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 a na ps3 se dá dokoupit yoda? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipak Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 koukam ze na gamestorrentu je uz i petka.Je tam napsano ze je region free,ale nejak mi ho xko nepobira,to bude asi jako s tim poslednim nascarem co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.