NoLimit Odesláno Červenec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 houznak a jak.to: parada hosi...koukam, ze o inspiraci nebudeme mit nouzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Zeptej se jí, jestli má ráda jízdy výletníma loděma a ať se příjde svézt na loď Porta Bohemica, více zde: http://www.catering-de.cz/cs/lod-porta-bohemica/ P.S. myslim to vážně, nejde o vtip ani o reklamu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Červenec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Killer: velmi originalni.... musim uznat, ze z dnesni diskuze posbirame pomerne dost materialu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Zeptej se jí co poslouchá za muziku , její nejoblíbenější film, popř. oblíbená hra (jestli teda nějaký hry hraje) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 a taky se zeptej jestli nechce přestat zpívat (já ji nemám rád...:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Zeptej se ji jestli nechce zhubnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Rajce: Proc zhubnout? Nevsiml jsem si, ze by trpela nadvahou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Rajce: Proc zhubnout? Nevsiml jsem si, ze by trpela nadvahou:) Viděl si ji naživo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 zasukame si ewo.? LOL tak stoho sem se chlamal hodinu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 omg rajce tady někdo moc hledí na to aby baba byla kost a kůže co :) nejlíp anorektička :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 omg rajce tady někdo moc hledí na to aby baba byla kost a kůže co :) nejlíp anorektička :D j jasně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Zeptej se jí jestli je radši doma nebo radši jezdí po republice zpívat a tak a kolik má času na učení? btw.doufám že ti to normální připadá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 jarda: nech tech narazek, musis uznat, ze dotaz typu jak casto si to delas, normalni neni...naopak, tvuj tip je dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 omg rajce tady někdo moc hledí na to aby baba byla kost a kůže co :) nejlíp anorektička :D Presne el Danto...je normalni, samozrejme co clovek, to nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 zeptej se jaký ma ID na PSN :D:D:D... jestli třeba nesmahneme gta IV multi :D.. a kdyztak at si mě přidá sama (moto-stormer) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 baví tě hraní? PSP nebo NDS? PS3 nebo Xbox360? co jsi hrála naposledy? sleduješ herní scénu? (třeba o čem slyšela naposledy, o jaký hře nebo tak něco :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Máš nějakej svůj idol? a proč zrovna on/ona? Co normálně posloucháš? Chodí ti hodně dopisů, zpráv od tvých tajných ctittelů? a posléze dopisů od jejich ex?...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Zeptej se jí co poslouchá za muziku , její nejoblíbenější film, popř. oblíbená hra (jestli teda nějaký hry hraje) ;)jeji nejoblibenejsi film, Mezi námi děvčaty :) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 jarda: nech tech narazek, musis uznat, ze dotaz typu jak casto si to delas, normalni neni...naopak, tvuj tip je dobrej já to jako narážku nemyslel :thumbup:..samozřejmě že mi to příde stupidní někteří si z toho dělají srandu :blink:ale tohle je vážná věc jinak eště jeden můj dotaz: Jak k tobě přistupují spolužáci a hlavně učitelé ? díky kdybych věděl že moje otázka padla :) :):cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Luk3z: Paradni namety, urcite pouzijeme... jarda: Tak to si bud jisty, ze neco podobneho padne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Dej jí tip na jednu hudební skupinu ode mě :D - Bowling for Soup :D A pak se jí zeptej co na to říká :D Pak se jí můžeš zeptat jestli něco sbírá, jaký čte časopisy, knihy, její oblíbená filmová postava.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Červenec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Tak, chlapi, zítra jdem na to, držte palce..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 jak to dopadlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.