Jim Beam Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Zdarecc chtel sem se zeptat estli by mi nekdo nenapsal srovnani techto titulu uz delsi domu premejslim o stahnti sk8 simulatoru ale nak sem se k tomu nedostal.Proto se ptam ktery titul z rady THPS byste doporucili popr. jestli je THPS lepsi nez SPC dikecc :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 hey tak na psp je jen TH Project 8 a TH Undeground 2 Remix a SPC sem zatím nehrál takže nwm ale tH sou dobré obě dvě verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Ahojk...nejlepsi je podle me Underground 2 remix pak THpS8 a pak Skate park city... underground je nejhratelnejsi a nejzabavnejsi...pokud chces vic fyziky a presnosti na ukor hratelnosti pak THPS8 a Skate park me zatim timhle nenadchl...ale uvidime co zmuze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 thug 2r mas nejlepší ve všem bavil me nejdyl, thp8 je takovej normalni moc me to nebavilo a skate park city je naprosta hovadina hral sem to dve minuty a smazal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Nahodou že všichni Skate Park City Kritizovali nějak mě zaalo bavit a je to docela zábava ale THPUremix u mě vede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Hrála sem všechny 3, rozhodně TH jsou více takové reálnější, taky mi přijdou těžší, hlavně teda THPS8, Skate Park je taková spíše arkádovka podle mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Určitě jakýkoliv Tony je to nejlepší Skate Simulátor :) i když je to trochu přehnané...samozřejmě pokud máš XBOX nebo PS3 tak doporučuji EA skate :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 mne pride skate park city docela jako pi*ovina pro maly decka...je to o nicem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Skate park city sem jeste nehral ale pokud je to jako tony a muzes tam delas ollie az na barak a litas tam taky uplne takovy strasny nesmysli tak snad radsi ani nezahraju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spasy Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 mno ja sem hral snad vsechny dily at uz na PS2 nebo na PSP a na PSP je THP8 nej. V SPC nemate ani tolik moznosti a co se tyce grafiky (oproti TH nak seslo....) Ale pro nudny cas sem nekdy rad za jakoukoli PSP hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Nevim co resite SPC je hra pro ty mensi uz grafika tomu naznacuje a herni princip je hodne jednoduchy proti THPS. Nevim co resite na PSP si muzete zahrat z PSX ( THPS, THPS2, THPS3, THPS4 ) a nebo skvely THUG2REMIX ktery vydrzi na opravdu dlouho. THP8 je taky dobry ale uz neni tak chytlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.