-JaP- Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Cau lidi mam problem v teto hre.Dostal sem se do velke kruhove mistnosti,kde jsou 4 postavy a nad nima takova svitici koule.Tam vsechno vycistim.Otevre se mi cesta ,kde utoci 3 vetsi kostlivci,taky neni problem, Ale za nima je propast a nevim jak dal.Zkousel sem vsechno mozne snad ,ale nevim jak pres tu propast.Poradite mi prosim nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Mate nekdo tuhle hru? Lze vam ji spustit v online? Hlasi mi to jiz nejakou dobu pri pokusu o spusteni online problem s nedostupnosti update serveru :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 je to poměrně stará hra...je možno, že online podpora je už vypnuta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 No.. Zas tak stara bych rekl neni a oficialni informaci jsem taky nikde nevidel. Nejake jine napady? ;) // No tak stacilo smazat data z PS3 a stahla se aktualizace se kterou uz online funguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.