player99 Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Čau. Nevíte někdo jestli existuje televize do PSP? bez použití TV karty... Mám 3.90M33(Slimáka) A mám přístup k Internetu. Dávám thanks za odpovědě popřípadě kredity... PS: mootoov návod mi nefunguje..(našel jsem ho někde na fóru).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 no, o nicem takovim nevim kup si prenosnou TV a je to :D ja to taky tam delam :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 player99 Odesláno Červenec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Díky počkám na jiné odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 počkej si na PlayTV to bude v novém fw. nevím co tam budou dávat ale bude to televize přes Wi-Fi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 player99 Odesláno Červenec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 počkej si na PlayTV to bude v novém fw. nevím co tam budou dávat ale bude to televize přes Wi-Fi :) Myslíš oficiální nebo custom?? A kdy vyjde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Myslíš oficiální nebo custom?? A kdy vyjde?nejdriv musí být officiální a datum presne nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 player99 Odesláno Červenec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Hm skvělý dík ................... A neznáš nějakou stránku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 no ale na ten PlayTV na PSP bude potřeba PS3 s PlaTV modulem co jsem viděl :D btw nejlepší by byl digitální tuner ...ten ale bohužel je jen pro Japonsko.. edit: *Dave* věř mi, že bych rád :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 tjn tekku odstěhujem se do japonska :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 no ale na ten PlayTV na PSP bude potřeba PS3 s PlaTV modulem co jsem viděl :Dbtw nejlepší by byl digitální tuner ...ten ale bohužel je jen pro Japonsko.. edit: *Dave* věř mi, že bych rád :) tjn tekku odstěhujem se do japonska :Djdu s váma a sbalíme tam buchty a koupíme si Hondy S2000 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 jdu s váma a sbalíme tam buchty a koupíme si Hondy S2000 :) a budeme tunit tunit a tunit :D ///dost OT..by už stačilo ne ;)..tekken90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drasto Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Jesli nejsi rozmazlenej a nemusis mit vsechno hned tak si pockej az u nas bude ten TV tuner bude digitalni a napichnes to ze zhora jako kameru urcite si to videl bude to stat cca 1700-2000,-:) jak tu pisou je zatim pro japonsko...chce to trpelivost:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Jesli nejsi rozmazlenej a nemusis mit vsechno hned tak si pockej az u nas bude ten TV tuner bude digitalni a napichnes to ze zhora jako kameru urcite si to videl bude to stat cca 1700-2000,-:) jak tu pisou je zatim pro japonsko...chce to trpelivost:)ono nejde o to, ž eje to jenom pro japonsko. Jde o to, že celé japonsko je pokryté DVB-H signálem (digitální tekevize pres vzduch) a tady u nás to ješte skoto nikde neni. Tak možná v roce 2010, 2011 se dočkáš :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Ten Play TV bude fungovat jen na PS3 a do psp ho bude možno "dát" přes funkci Remote Play... takže ležet večer v posteli, PS3 ve skříni, PSP v ruce a zapnout remote play a čumět :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 přesně o tomhle mluvím :D btw streamovat TV jde i pře Location Free Player ..ale nevim teda jak přesně..ale je to přes wifi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 teoreticky by to mohlo jit i tim mootovym zpusobem, akorat ze by jsi TV nechytal na tv tuner v pc, ale v pc by jsi to mel pres stream a dale vysilal po wifi a pres wifi by se to uz streamovalo do PSP - uz na stejnem principu, jako pri tom analogu.. Nebo si to nech streamovat na PC a pust si tam VNC server, pripoj se skrz vzdalenou plochu na PC a sleduj to ;) (ale pak ti asi bude chybet zvuk ;) ) .. nebo pockej, az se u nas rozsiri pokryi a nebude tu pouze z vysilacu, co jdou spocitat na prstech jedne ruky - do te doby uz asi vyjde i nove PSP s podporou DVB-T .. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 player99 Odesláno Červenec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Hm díky :d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
player99
Čau. Nevíte někdo jestli existuje televize do PSP? bez použití TV karty... Mám 3.90M33(Slimáka) A mám přístup k Internetu. Dávám thanks za odpovědě popřípadě kredity...
PS: mootoov návod mi nefunguje..(našel jsem ho někde na fóru)..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts