Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

TV


player99

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
no ale na ten PlayTV na PSP bude potřeba PS3 s PlaTV modulem co jsem viděl :D

btw nejlepší by byl digitální tuner ...ten ale bohužel je jen pro Japonsko..

edit: *Dave* věř mi, že bych rád :)

tjn tekku odstěhujem se do japonska :D
jdu s váma a sbalíme tam buchty a koupíme si Hondy S2000 :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Jesli nejsi rozmazlenej a nemusis mit vsechno hned tak si pockej az u nas bude ten TV tuner bude digitalni a napichnes to ze zhora jako kameru urcite si to videl bude to stat cca 1700-2000,-:) jak tu pisou je zatim pro japonsko...chce to trpelivost:)
ono nejde o to, ž eje to jenom pro japonsko. Jde o to, že celé japonsko je pokryté DVB-H signálem (digitální tekevize pres vzduch) a tady u nás to ješte skoto nikde neni. Tak možná v roce 2010, 2011 se dočkáš :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

teoreticky by to mohlo jit i tim mootovym zpusobem, akorat ze by jsi TV nechytal na tv tuner v pc, ale v pc by jsi to mel pres stream a dale vysilal po wifi a pres wifi by se to uz streamovalo do PSP - uz na stejnem principu, jako pri tom analogu..

Nebo si to nech streamovat na PC a pust si tam VNC server, pripoj se skrz vzdalenou plochu na PC a sleduj to ;) (ale pak ti asi bude chybet zvuk ;) )

.. nebo pockej, az se u nas rozsiri pokryi a nebude tu pouze z vysilacu, co jdou spocitat na prstech jedne ruky - do te doby uz asi vyjde i nove PSP s podporou DVB-T .. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu