Kyle Reese Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 ja mam stalej pocet kolem4, ktere furt prodavam a nakupuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Ted mam MGS 4 a PES 09, předtím jsem měl GTA 4 a Assasins creed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Conan, Assasins creed, Fallout 3, Skate, Skate 2 ( brzy vymenim za Bioshock ), Resistance 2, GRID, Orange box, Guitar hero aerosmith, GTA IV plus mrte PSN her ( asi tak 10 ) a pujcene Uncharted a Burnout ( ja stejne hraju jen Fallout 3 na nic vic mi cas nezbyva ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Noir:. Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 momentálně 6 a čekám na Jin Kazama :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 :psp:6her budou další a asi 15 dem. ted 10 her a 5 PSN:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Já mel ze zacatku 6her a ted jich mam v prumeru taky kolem 6 ale menim je :-) ale ted uz si budu delat nakou kolekci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Ted Vlastním: NHL 09 Vlastnil sem: Grand Theft Auto 4, FIFA 09, Gran Turismo 5 Prologue, Metal Gear Solid 4, Skate, NCAA Football 08, College Hoops NCAA 2K7, Lost, Kane & Lynch: Dead Men, Need For Speed ProStreet, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 1 motorstorm ale jelikož mám 60gb verzi tak mám max payne 2,sonic unleashed, ratchet a clank, a další už si ani nepamatuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 mám 4 gamesky viz podpis ale chystám se na MGS4 a Motorstorm 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Fifa 09 Pes09 GTA IV Moto GP 08 Medal of Honor NHL 09 Quantum of solice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Aktualizovany stav 3-> LBP, GTA 4, GT 5 + vsechny dema z PSN coz je neco +- 70(pocitat to nebudu:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Nechapu smysl tohoto topicu, stejne se stav neustale meni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Já jich mám asi 12 ale stále nakupuij anžto jsem notorický hráč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 já nemam ani jednu, neměl bych to ani do čeho strčit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Mam cca 36 her na PS3 + cca 38 her s PS Store, 18 her s PS2 a cca 10 BD Filmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KO23L Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Me uz se to doma zacina take pekne hromadit, momentalne mam doma 92 plnych her z toho 39 her z PS Store, seznam nebudu psat rucne ale dam odkaz na moji stranecku se seznamem :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nácek.hacko Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 no ja jich mam 5 (zatim) -GTA 4,motorstorm,resistance,assassins creed,Genji DoTB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkWindScorpion Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Já mám PS3 už rok a mám teprv 17her xD ae na to že rok má 12měsíců tak bych řek že docela slušný ne ? Jaj já mám vlastně ještě jednu z PSN ( Flower ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Tak ja mam novou kolekci 5 her + 23 psn her ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 no mě se to taky rozrostlo mám Heavenly sword, Uncharted: Drake's fortune, Resistance 2, Genji: Days of the blade, Ratchet nad Clank: Tools of destruction, Haze a z PSstore mám Tekken 5: Dark resurrection online, Watchman: The end is night a teď stahuju Ratchet and Clank: Quest for booty. A mám zálusk na Metal gear solid 4: Guns of patriot, Resistance: Fall of man, Motorstorm a Killzone 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nymphek Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Já mám 17 blue-ray her a hodlám nakupovat dál. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Zatím jen tyto http://club.ign.com/b/list/custom?&lid=100018&owner=MeatFlycz_579755 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalCZE Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 tak to já jich mám jenom 14 na blu-ray + nějaký z PS Store a další už jsou na cestě, Resident Evil 5, Kilzzone 2, Infamous, [/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raven88 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Já mám: Killzone 2 Metal gear solid 4 Race driver GRID GTA 4 Bioshock Assassin´s creed Burnout paradise The ultimate box Resistance 2 Resident evil 5 Dead space Tomb Raider Underworld Call of duty 4 Far cry 2 Ninja Gaiden sigma The orange box Oblivion ...a moc se těším na Mafia 2 a Assassin´s Creed 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 takže znova update: Devil may cry 4 Genji: Days of blade Heavenly sword Metal gear solid 4: Guns of patriot Ratchet and Clank: Tools of destruction Resistance: Fall of man Resistance 2 Uncharted: Drake's forune Untold legends: Dark kingdom a PSN: Bionic comando: Rearmed Burnout Paradise Rag doll kung fu Ratchet and Clank: Quest for booty Super street fighter turbo HD remix Tekken 5: Dark resurrection Trash panic (Gombikabo) Watchmen: The end is night Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.