Gh0sT-1nF Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Zdravim, na netu jsem se dočetl že se dají hrát pálený hry bez Flashuti Xka. Prý stačí nějaký program nakopírovat na disk a pak přez něj hrat - je na tom něco pravdy ?? Popřípadě co je to za program ?? Díkes za odpovědi :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 a kde jsi to četl ? ... já osobně vím jen o flashi nebo čipu .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Určitě nic takového neexistuje, určitě ne u Xboxu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Červenec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Někde jsem se to dočelt, ale už nevím kde sorry. A diky za info. pls LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gh0sT-1nF
Zdravim, na netu jsem se dočetl že se dají hrát pálený hry bez Flashuti Xka. Prý stačí nějaký program nakopírovat na disk a pak přez něj hrat - je na tom něco pravdy ??
Popřípadě co je to za program ?? Díkes za odpovědi :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts