Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 130
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Tak já jsem si chtěl koupit novou konzoli, protože PS2 už byla out, moc novejch her na ni nevycházelo a grafika byla taky už nic moc, a tak jsem měl v plánu pořídit si PS3, jenže jsem si přečetl pár věcí o Xku a bylo rozhodnuto. Taky jsem je chtěl z toho důvodu, že to bude něco jinýho, kdybych pořídil PS3, tak je to prakticky jen vylepšenej PS2, kdežto tady je jinej ovladač atd. a to nemluvím o všech výhodách, který mi oproti PS3 přijdou (nechci zatracovat PS3, taky má svý výhody, ale prostě mě Xbox zlákal ;))

Odesláno

Já se k Xboxu dostal náhodou... Často provozuju takovou tu věc, že levně koupím, a draze prodám.

Dostal se ke mně Xbox 360 Arcade prakticky za hubičku. Vyzkoušel jsem ho, a nakonec zůstal doma :-) Prostě... hromada zábavy za pár kaček... I když cena těch her není nejmenší. Na druhou stranu při mé spotřebě pořídím tak 2-3 za rok (nejsem zrovna srostlý s Xboxem, a času na to tolik nemám, navíc nedavno jsem udělal flash, aniž bych pro něj v součané době měl využití, protože už měsíc hraju GTA IV, a mám teprv na asi 20% hry).

Pokud bych si měl kupovat konzoli, taky bych vybral Xbox... protože... cena, dobrá odladěnost, super propojení do MS sítě. Kromě toho na PSP nejsou hratelné hry, a PS3 je sice dobrý "superpočítač", ale konzole horší než Xbox.

Jediné co mě na Xboxu citelně chybí je vlastní webový prohlížeč (ale ne ta náhražka co je na PS3). A trošku větší hlučnost (i když se netočí mechanika... Než jsem měl Xbox, ztěžoval sme si an hlučnost PC... Teď vím, že moje PC je tiché :-D)

Odesláno

Já jsem si před pár dny koupil XBOX zcela záměrně bez flashe, jako náhradu za PS3. Důvodem byly jednoznačně hry, které na PS3 už zřejmě nikdy nevyjdou a které jsem prostě musel zkusit;-) Především mi šlo o FABLE2, FORZA2, PGR4 a taky GOW2. Herně XBOX rozhodně nezklamal a i když samozřejmě nějaké výhrady mám (hlučnost, drahá a externí wifi apod.) celkově změny nelituju.

Odesláno

Tedy můj důvod je rozhodně Star Wars : Force Unleashed, a taky ta pohodlnost, kterou konzole nabízejí... Jen nedovedu pochopit proč tu někdo vůbec uvádí důvod že ps3 cosi... PS3 nic si... Je to předražená konzole k ničemu ! A už vůbec nesnesu něčí názory typu, hry na ps3 a xbox 360 vypadají stejně... Nevypadají !!! Probuďte se PS3 nesahá X360 ani po kolena co se her týče.

Odesláno
Tedy můj důvod je rozhodně Star Wars : Force Unleashed, a taky ta pohodlnost, kterou konzole nabízejí... Jen nedovedu pochopit proč tu někdo vůbec uvádí důvod že ps3 cosi... PS3 nic si... Je to předražená konzole k ničemu ! A už vůbec nesnesu něčí názory typu, hry na ps3 a xbox 360 vypadají stejně... Nevypadají !!! Probuďte se PS3 nesahá X360 ani po kolena co se her týče.

Tak tohle je dobrej kec :D Dobra konina

Odesláno
Tak já si xko koupil kvůli tomu, že vycházejí pořád new hry a xbox to zvládne třeba na svém PC už nerozjedu ani CoD 4 a proto sem si koupil xbox

:roll:říká ti něco rod minulý a budoucí?

Já jsem si xko nekoupil,ale do konce roku si ho koupím a lájá mně na něm možnost hrát po internetu,super hry a ještě to,že ho má kámoš:D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu