cifo71 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Mna presvedcila cena,GTA IV Formula 1 2009 ktory vyjde na XBOX 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infernus Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 abych mohl konečně hrát pořádný hry jako gow 2,fable dřív to pro mě bylo jen snem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Tak urcite ceny,moznost flash atd.:D ted sem rad i za ten ovladac,je docela good,lepsi ner na PS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 nebavilo me jen rvat prachy do pc abych si mohl poradne zahrat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roflmao Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 GOW2,ovladač a nedostatek peněz na vylepšování PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 To že PS3 stojí 10 litru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Hlavně kvůli GTA4 a COD4, ale teď co ho mam, urcite bych zmenil nazor. Skvělej ovladač, výkon, a všechno kolem toho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 u me asi klasika GTA4,Mirrors edge a hlavne to,ze do PC jsem si krome CSka nechtel davat zadne hry..a vzdycky jsem si pral konzoly..a proste nejak me trefil amok tak jsem si to koupil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Tak já jsem si chtěl koupit novou konzoli, protože PS2 už byla out, moc novejch her na ni nevycházelo a grafika byla taky už nic moc, a tak jsem měl v plánu pořídit si PS3, jenže jsem si přečetl pár věcí o Xku a bylo rozhodnuto. Taky jsem je chtěl z toho důvodu, že to bude něco jinýho, kdybych pořídil PS3, tak je to prakticky jen vylepšenej PS2, kdežto tady je jinej ovladač atd. a to nemluvím o všech výhodách, který mi oproti PS3 přijdou (nechci zatracovat PS3, taky má svý výhody, ale prostě mě Xbox zlákal ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Za par Kč hodne next genu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N3o21 Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Já se k Xboxu dostal náhodou... Často provozuju takovou tu věc, že levně koupím, a draze prodám. Dostal se ke mně Xbox 360 Arcade prakticky za hubičku. Vyzkoušel jsem ho, a nakonec zůstal doma :-) Prostě... hromada zábavy za pár kaček... I když cena těch her není nejmenší. Na druhou stranu při mé spotřebě pořídím tak 2-3 za rok (nejsem zrovna srostlý s Xboxem, a času na to tolik nemám, navíc nedavno jsem udělal flash, aniž bych pro něj v součané době měl využití, protože už měsíc hraju GTA IV, a mám teprv na asi 20% hry). Pokud bych si měl kupovat konzoli, taky bych vybral Xbox... protože... cena, dobrá odladěnost, super propojení do MS sítě. Kromě toho na PSP nejsou hratelné hry, a PS3 je sice dobrý "superpočítač", ale konzole horší než Xbox. Jediné co mě na Xboxu citelně chybí je vlastní webový prohlížeč (ale ne ta náhražka co je na PS3). A trošku větší hlučnost (i když se netočí mechanika... Než jsem měl Xbox, ztěžoval sme si an hlučnost PC... Teď vím, že moje PC je tiché :-D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Já jsem si před pár dny koupil XBOX zcela záměrně bez flashe, jako náhradu za PS3. Důvodem byly jednoznačně hry, které na PS3 už zřejmě nikdy nevyjdou a které jsem prostě musel zkusit;-) Především mi šlo o FABLE2, FORZA2, PGR4 a taky GOW2. Herně XBOX rozhodně nezklamal a i když samozřejmě nějaké výhrady mám (hlučnost, drahá a externí wifi apod.) celkově změny nelituju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KARySTAL Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Tedy můj důvod je rozhodně Star Wars : Force Unleashed, a taky ta pohodlnost, kterou konzole nabízejí... Jen nedovedu pochopit proč tu někdo vůbec uvádí důvod že ps3 cosi... PS3 nic si... Je to předražená konzole k ničemu ! A už vůbec nesnesu něčí názory typu, hry na ps3 a xbox 360 vypadají stejně... Nevypadají !!! Probuďte se PS3 nesahá X360 ani po kolena co se her týče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stekkk Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Za málo peněz hodně zábavy a GTA 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Můj důvod ke koupi xbox360 byla forza 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepindo Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Kvůli perfektní ceně a hodně herních žánru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardas Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Hlavně kuli GTA4 jeto super hra bezva cena a na telce mam super grafiku:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Jak tak vidím,Microsoft by měl poděkovat výrobcům GTA...Půlka z vás řekla ten samý důvod:GTA IV :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Forza 2, PGR4 ... proste kuli hram ktery na kompa nejsou ... (Fable 2 je super hra :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braintkent Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 me hlavne to že mi na pc nic moc neslo jao ty novy hry. Ale asi to jakou to ma grafarnu atd.. jinak hra me prinutila command and conquer ktera vypadala hnusne jako ............... TAkjže nasranej ale xka nlituju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Tedy můj důvod je rozhodně Star Wars : Force Unleashed, a taky ta pohodlnost, kterou konzole nabízejí... Jen nedovedu pochopit proč tu někdo vůbec uvádí důvod že ps3 cosi... PS3 nic si... Je to předražená konzole k ničemu ! A už vůbec nesnesu něčí názory typu, hry na ps3 a xbox 360 vypadají stejně... Nevypadají !!! Probuďte se PS3 nesahá X360 ani po kolena co se her týče. Tak tohle je dobrej kec :D Dobra konina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 1. nevěděl jsem co z penězma z brigády 2. pořízení LCD (106cm, FULL-HD) 3. poměr cena/výkon 4. GTA IV 5. komplexní herní systém (žádný neustálý upgrade jako u pc) 6. jednoduchost ve spouštění her (žádný cd-key, crack, patche) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Tak já si xko koupil kvůli tomu, že vycházejí pořád new hry a xbox to zvládne třeba na svém PC už nerozjedu ani CoD 4 a proto sem si koupil xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Tak já si xko koupil kvůli tomu, že vycházejí pořád new hry a xbox to zvládne třeba na svém PC už nerozjedu ani CoD 4 a proto sem si koupil xbox :roll:říká ti něco rod minulý a budoucí? Já jsem si xko nekoupil,ale do konce roku si ho koupím a lájá mně na něm možnost hrát po internetu,super hry a ještě to,že ho má kámoš:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Uz kvuli toho X nazvu sem si ho poridil :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.