Corristo Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Nechtenost vrazet penize do PC jako pitomej do vrat :cheesygrin: Pekna grafika,levnejsi nes PS3 a taky mnohem hezci :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 Stahl jsem GTA 4 na pc , na minimalni detaily se to sekalo jak vis co . Za par hodin jsem se rozhodl ze koupim Xbox 360 protoze ty naroky na PC jsou uz preplacany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Vzdy jsem byl konzolista a vzdy budu! Jen jsem ceklal az trosku klesne cena a vyresi se flash. Pred rokem jsem ho koupil za hubicku a parim porad:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bamma_boy Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 To že mám rok starý PC a už mi na ňom aj blbé Undercover sekalo, takže som sa rozhodol rozlúčiť sa so starou 8-ročnou PS One a kúpiť si X-ko. A keď vydrží aspoň 3 roky tak to bude stále dosť nato aby som nekupoval stále nové veci do PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubec.xlive Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 za malo penez velkej vykon a hlavne GTA4 a Fable2 :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Tak take pridam svoji trochu do mlyna. Me k tomu vedla vpodstate kombinace zde jiz zmineneho. Vzdyt jsem byl cistokrevny PCckar. Ale klasickeho PC jsem se zbavil, protoze me do nej nebavilo uz cpat prasule a poridil notebook, s kterym mam navic mobilitu. A protoze obcas je stale jeste chut si neco zahrat, tak nejdriv barieru konzoli prolomila pred nejakym rokem a pul PS2, ktera se mi doma objevila vicemene nahodou. Ale protoze uz nedostacovala graficky a chtel jsem si zahrat nejake novejsi hry, tak jsem si pred nedavnem poridil xbox 360. Ktery je graficky dokonaly, nemusi do nej clovek nic cpat a je zde moznost flashe oproti PS3. Navic svet her se stejne ubira resp. ubral smerem hernich konzoli a ty nejvetsi pecky prestavaji na PC nejak vychazet a nebo se znacnym zpozdenim. O pohodli pareni z gauce ani nemluvim. Dneska uz by me zpet o hrani na PC nenapadlo ani zauvazovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 1)pc hry me prestali bavit a hlavne pc gaming jde pomalu ale jiste do prdele vyvojari uz pc hry flakaj napriklad:fifa 2)uz dlouho jsem chtel 2konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Tak ja mel Nintendo DS lite(po3mesicich omrzelo jelikoz jsem mel puvodne dostat PSP(deda to zblbl..)),dsko sjem prodal,koupil to v mych ocich slavne PSP a po mesici slo pryc.Nejdriv sem byl doohodnuty na prodej,ale potom jsem nejak zacal uvazovat ze by xko nemuselo bejt spatny,jelikoz jsem takovou konzoli nikdy nemel.Tak jsem tu an foru objevil inzerat a psp vymenil za rkasny,temer novy,flashly a v 19mesicni zaruce XBOX360:).Hlavne jsem chtel zkuist GoW2,Ninja Gaiden2,Fable2,Gta IV atp..Musim rict,,ze sem od xka360 moc necekal,ale to co predvadi je neuveritelne.Proste nejbrutalnejsi konzole:).Jinak psp je dle me shit,kdo vyuzije na psp hudub+filmy(filmy na dennim svetle nekoukatelnee,to stejne hry)tak mozna.Na hry je dsko 1000x lepsi:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 1)pc hry me prestali bavit a hlavne pc gaming jde pomalu ale jiste do prdele vyvojari uz pc hry flakaj napriklad:fifa2)uz dlouho jsem chtel 2konzoli fifa a nhl apod. tam to flakaji proto ze tam neni co novyho delat... ted uz newim kde ale cetl jsem ze EA rikalo ze kdyby melo udelat fifu stejnou verzi jako na konzole (to ovladani hracu atp. proste vetsi promakanost) tak si to zahraje sotva 3% hracu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 duvod koupe xka byl u me jednoznacny . NUDA ! :) na PC v dnesni dobe nic krom onlinovek viz. WHO,WoW,L2.... jinak xko hlavne zkrz GTA ,NHL09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Ty jeho křivky :love: :dozey: Hry pro dva :) a to ostatní co tu říkali čili cena-výkon apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodneY69 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Hlavně Cena... je bezkonkureční.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Skvělá cena,grafika,hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceKiller Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 já jsem váhal před koupí zda PS3 či Xbox360 a u mě rozhodlo možnost flešnout či vyměnit mechaniku a možnost pálit si hry pro xbox360. to pro PS3 nejde. nejsem tak bohatý abych si mohl kupovat každý den novou hru. Grafika je užasná, hry ve FullHD, a zvuk 5.1 k tomu není co dodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 moje plasma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 design a nízká cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 HODNE mala cena diky Ravenovi:D a vykon stejne s ps3 a gta4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 že by hry?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marco_pollo Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 hra SKATE nejlepsi hra vubec co jsem kdy hral... i to gta 4 se mi tolik nelibi ikdyz je to bomba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 can..vykon..hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 cena - nevidana , ta grafika na full HD televizi - uuuuuuzasny, palenky - ta moznost oproti pod*lane PS 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 budu opakovat to co tu bylo řečeno mnohokrát CENA !!! Super HRY ve FullHDčku !!! Pálený hry !!! a dá se tunit líp než PS3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pluck Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 jj cena to je jasny.Hry vte nejlepší kvalitě no prostě luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Jediné co mě přimělo koupit XBox 360 ,je bezkonkurenčně nejlepší ,nejpropracovanější ,a nejúchvatnější hra Fable II ! Přeji šťastné a ničím nerušené ,svátky Vánoční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Jistý uživatel tohoto fora - výzva opravit špatný flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.