Sonnyz Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2006 A este jedna otazka (kedze asi si kupim PSPcko s TA 082) idu na nom normalne vsetky homebrew aplikacie atd... ako na inom PSPcku?! JJ bude to jako normální PSP bez TA-082. Už jsem zkoušel asi 10 HB aplikací a zatím bez problému.
t.eff Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 neak mi to nejde stahnout nemohl by to nekdo upnout na forum?
Dj_Shark Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2006 Tak jsem další kterému se to povedlo.... návod je v poho ... a mě to šlo celekem v klidu....
t.eff Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2006 nechce nekdo upload na forum me to nejdeeee
Dutch Odesláno Leden 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 u nas na forku vsichni uspesne, az na jednoho co mi psal po icq, pac se lekl ze tam probihaji nejaka procenta zazmatkoval a PSP uprostred procesu vypnul...
t.eff Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 u nas na forku vsichni uspesne, az na jednoho co mi psal po icq, pac se lekl ze tam probihaji nejaka procenta zazmatkoval a PSP uprostred procesu vypnul...lol to ja bych nikdy neudelal!
Osmen Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 dneska jsem to taky vyzkousel , takze dalsi uspesny downgrade do statystik ;)
gazza Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 zdar sem z toho downgradu docela posranej....jaky je riziko ze ot pspcko uz nezapnu????:D:D:D:D
xmarsx Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 jj riziko je opravdu nulovy pokud tam nic ty nepodelas :), ale by tebou tak si parkrat projedu navod abych vedel co a jak vsechno radsi parkrat prekontroluju a nezapomen naformatovat kartu a melo by vse fachcit jsem z toho byl taky podelanej ale je to uplne v klidu trva to asi 5 minut celkovy proces :)
gazza Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 diky panove moc...ani nevite jak se mi ulevilo....Hele a mam si radsi predtim smazat vsechnu hudbu z karty atd??
Georgeos Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 u nas na forku vsichni uspesne, az na jednoho co mi psal po icq, pac se lekl ze tam probihaji nejaka procenta zazmatkoval a PSP uprostred procesu vypnul...Nechci oslíka lae hned mně napadl Operátor ... :D
gazza Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2007 cau..mam este jednu otazku kdyz udelam downgrade tak mi asi vyprsi zaruka co??? Díky za odpověd gazza
Brento Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2007 cau..mam este jednu otazku kdyz udelam downgrade tak mi asi vyprsi zaruka co??? Díky za odpověd gazza Kdyz ho udelas dobre tak ne :wink:Ale v Sony servisu bych se s tim nechlubil :lol:
wolfboy Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2007 me by jen zajimalo kdyz se to udela uplne presne tak se nemuze nic skazit? Ale me se to nepovedlo tak aby vysla reklamace ale jinak pecka javascript:emoticon(':D')
Manik Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2007 cafte ... chcem si psp DG-ovat ale najprv sa neco pre istotu opitam .... "obsah složky MS_ROOT nakopírujte přímo na kartu PSP." to mam nakopirovar rovno na kartu hej ?? ne do aresara PSP vsak ? ...a ... "Pokud naskočila červená může pomoct kompletní vypnutí PSP a vyndání UMD. " ak by sa toto stalo tak vypnem vyberem UMD a co dalej ??? to UMD tam nemam davat alebo co ??? a este pred tymto vsetkym kopirovanim suborov na kartu ju mam naformatovat cez PSP ??? ..... prosim o odpovede dakujem ... :-)
MONTY230 Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2007 CAu lidi je to uplne bozi!konecne mi prislo dalsi psp z ameriky tak jsem to hned udelal a bez problemu.spica :D
S4PPH1R0N Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2007 KONECNE!! Parada! lepsi darek sem si prat nemoh, byl jsem v egypte, vratim se a hle! tak zejtra hura na to...
popikos Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2007 1. Mam pred tim naformatovat kartu? 2. "Spustě PSP Update ver X.YZ" - to najdu kde?
LukDM Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2007 1.nemusíš,ale je to možná lepší 2.po nakopírování do psp najedeš v menu do GAME a dáš memory stick a tam najdeš ikonu PSP update ver x.yz
popikos Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2007 Dalsi uspesny DG :) Neporadi mi nekdo navody na custom fw - nejlepe nejnovejsi?
Dutch Odesláno Leden 14, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 14, 2007 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7143&start=0 a pak update na OEB http://psp.games4you.cz/portal.php?topic_id=7338
JarinoRS Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2007 tak hlasim hned uspesne 2 updaty, ten navod je proste super, diky chalani :D
Capricorne Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2007 U toho bodu jak je at nakopiruju slozku z henD na kartu tak ta slozka na karte se jmenuje MP_ROOT a v tom henD MS_ROOT , to se ma takhle jmenovat ze po nakopceni budu mit MP_ROOT a MS_ROOT? A jeste po celou dobu DG mam mit v mechanice UMD ? Kdyztak me napiste na icq 214-037-059 a muzete mi s tim poradit .. diky moc
Recommended Posts