Yamata Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Já se přidávám taky všechno mam :D gamertag: Yamata CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Já se přidávám taky všechno mam :D gamertag: Yamata CZok:Dedit: Yamata a vosa a kdyz uz sme 3(to snad staci zatim) kdy dame prvni hru?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yamata Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Jeste pridavam kamose GT : cermi cz dneska muzem zahrat tak kolem 6-7 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Jeste pridavam kamose GT : cermi cz dneska muzem zahrat tak kolem 6-7 ?oik to by mozna slo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Taky bych dal když budu zrovna doma na xku (nežiju xboxem), mám hru i headset Můj nick je "Hohny Live"....ale až mi dojde měsíční gold účet tak budu hrát gold na "Hohny EU" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Taky bych dal když budu zrovna doma na xku (nežiju xboxem), mám hru i headsetMůj nick je "Hohny Live"....ale až mi dojde měsíční gold účet tak budu hrát gold na "Hohny EU" oki vítam te:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Zítra bych zahrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Zítra bych zahráluz mas skate 2 jo? jinak ok,dal bych:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 uz mas skate 2 jo? jinak ok,dal bych:cheesygrin: Jo mam, zejtra si du pro DVD a vypálim si ho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Jo mam, zejtra si du pro DVD a vypálim si ho :Djj jasny:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Nějak se tu nic neděje....co někdy tenhle víkend zahrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Nějak se tu nic neděje....co někdy tenhle víkend zahrát?jj urco,hlavne zitra konci mi gold:wohow::wohow: takze pak budu muset koupit new no,ale zitra urco dame, vkolik tak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 DEMO jednoznačně skvělé ale 8 minut hry je bída a děs přitom jak se dá v tom demu dostat do města,to je taky práce zabere mi 7 minut pokusů dosat se přez tu braku a pak nakonec mám 1 minutu jízdy po městě. ale nejdůležitější je že už hraju plnou je to úplně užasná hra a za těch 50hodin stahování mi to stálo :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Tak co? dal bych dneska sraz kdo ma cas tak at napise! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 večer po 20. hodině bych dal :) gamertag: Bajber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 večer po 20. hodině bych dal :) gamertag: Bajberjj uvidime,nak mi blbne net jak v pc tak na xku tak doufam ze se pak pripojim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Mám takovej problém. Začal jsem hrát Skate 2 a tam někdy na začátku je soutěž, kde v první části máte udělat trik za 500 bodů, pak za 1000 bodů a možná i dál. Ale to už nevím protože sem se nedostal přes ten za 1000. Nájezdy mám 2 na sobě, ale ať dělám co chci tak se mi ukazatel bodů nepřehoupne přes 500. Tak se vás chci zeptat co mačkáte za tlačítka vy. Já mačkám všechno a pořád nic xD Tak co mám teda mačkat? x'D Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 např. 360 360 inward heel (+třeba late shovit) a máš tak 1600 A SEM TO NEPATŘÍ PATŘÍ TO DO HER... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Do her sem to právě dávat nechtěl, protože sem myslel že tam to nepatří. Takže prosím o přesunutí. A ten trik udělám jak? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 :roll:normálně vygoogli si popisi triku(jestliže je to jako v jedníčce tak když dáš back tak je tam pak trick book) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 To je když si člověk nepřečte manuál, pravou páčkou děláš triky EDIT: ano, je to i ve 2, ale musíš dát start, ve 2 když zmáčkneš back tak ti vyjede skate. reel menu EDIT 2: http://www.skatergeek.com/wp-content/uploads/2007/10/flickit_regular_wallpaper.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Tak jo díky všem. Podle toho obrázku už se s tim nějak poperu....Prosím LOCK romeno : Temata jsem sloucil , uz tu jedno bylo , lockovat se nebude , protoze je to jediny topik o teto hre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 hele daj se dělat ty dizajny ve hře? nebo to jde jen na internetu ? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 refresh prosim pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Hraju Skate 2, ale dizajn mi v té hře nic nedělá, zkus v topicích trošku víc rozepsat, a popsat problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.