_beriii_ Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 PSP Center 0.2 hi all, Vytvoril jsem pro vas aplikaci. Ktera ma kontrolu nad nejdulezitejsimi funkcemi PSPcka. Aplikace je sirena pod GNU/GPL licenci. Obsahuje ceskou i anglickou lokalizaci Screenshot: Download: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/06393/PSPcenter02.rar_704.45KB.html http://beriii.php5.cz/downloads.php Zmeny: 1. Pridany nove funkce ------ FW version ------ MS Info ------ File Browser ------ CPU Machin ------ Clock Machine 2. Vsechny v0.1 bugy FIXNUTY! Starsi verze: PSP Center [0.1] [EN] http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/92907/PSPcenter.rar_341.33KB.html PSP Center [0.1] [CZ] http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/36082/PSPcenterCZ.rar_341.43KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 pěkna app ... koukám další co děla LUA to je dobře... vidím že jsi asi čerpal z myschoova tutoriálu... jinak good work :)..pokračuj EDIT: http://console-forum.net/group.php?groupid=52 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 jj sem tam sem si neco precetl a udelal to podle nej ... on je fakt borec a pise super kody... jinak dik... casem to chci jeste vic vylepsit dat tomu grafickou i textovou podobu(pro me je textova lepsi volba :D) a pridat jeste dalsi funkce... zatim mam v planu budik,kalendar,kalkulacku,file browser,screenshoter (do pristi verze) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 jj sem tam sem si neco precetl a udelal to podle nej ...on je fakt borec a pise super kody... jinak dik... casem to chci jeste vic vylepsit dat tomu grafickou i textovou podobu(pro me je textova lepsi volba :D) a pridat jeste dalsi funkce... zatim mam v planu budik,kalendar,kalkulacku,file browser,screenshoter (do pristi verze) odvažím si řict že LUA už i docela dost umím takže se mužeš na mě kdykoliv obrátit :thumbup: Ale pokud budes chtít neco hodně pokrocilého myschoo urcite pomuze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Pridal jsem video z aplikace tak se pokochejte a tahejte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuck a dog Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 good díky mocc!!! akorát kdyz dam Your PSP name tak se mi tam objevi stejny jako je na tom videu :)still_effect....ale jinak perfect docela se mi to hodilo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Funguje to jen na starsich firmwarech kvuli SONY ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominick Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 chvalim... pecka tiez by som sa to rad naucil, ale radsej sa budem venovat directx :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Klobouk dolu ses fakt borec makej dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 takovej diagnostak tady nebyl od vynalezeni stetoskopu...thx za nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 jak dlouho má běžet ten stuck fixer aby se to udelalo ty pixeli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Dokud ti nezmizej stuck pixely :D... Ja kdyz to pouzil stacila chvilicka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 tak mne to nepomhlo :( jinak za tu teplotu baterie pochvala :) btw. kolik hodin zbýva ukazuje to pořád 0 hod. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 A nenabijis nahodou? Tohle jinak funguje... Jestli nepomohl stuck fixer tak ty pixely jsou nejspis DEAD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 A nenabijis nahodou? Tohle jinak funguje... Jestli nepomohl stuck fixer tak ty pixely jsou nejspis DEAD :Dtak to je skoda :( jo nabíjel sem :lol: už to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Funguje to jen na starsich firmwarech kvuli SONY ... Jasně že to funguje, jenom je to jinej řádek v system.dreg: "0x2980" stačí zmněnit ve zdrojáku a jméno se krásně ukáže :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 OK, FIXNU v NOVY VERZI... Behem 1,2 dnu bude venku s novyma funkcema ;] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Pred malickou chvili byl dokoncen PSP Center 0.2beta. Veskere bugy predesle verze jsou FIXED. Zbiva dopsat jeste 15% kodu novych funkci a zaverecne testovani s nasledovnym vypustenim aplikace ;). Enjoy it. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 hmm pozeram ze viacmenej je to zhrnutie mojich tutorialov do jendej aplikacie... :) edit. hopla, ono je to skopirovany kod... tak to hej... si macher :) este dobre ze si to vydal pod licenciou edit. nic si tam nezemnil, este aj premenne tak ako som pomenoval, tak si ich nechal.... cisty copy/paste... ale pamataj jednu vec... takto sa neprogramuje, takto sa skripty nerobia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 No ja nevim co tam menit promeny jsou stejny jak ,ktery 8] cisty copyPASTE to neni urcite ale je pravda ze sem cerpal z tvych tutu... Az takovej noob nejsem to fakt neeee 8] btw. NiL3Eovi jsem ted pomahal odbugovat CZRACE a s CZRACE LIVE! patchem... Jen proste veci ktery si mel v tutu mi prisli jako dobry veci a vyuzil jsem jich to se snad muze ne?? navic v nekterym skriptu je napsanej thanks pro tebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 to je sice pekne ale hento je COPY a PASTE + nejake somarinky si prelozil.... edit. jo a je vidno ze ani nevies co robis, preto si neupravil funkciu pre nick, konkretne offset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 No ja nevim co tam menit promeny jsou stejny jak ,ktery 8]cisty copyPASTE to neni urcite ale je pravda ze sem cerpal z tvych tutu... Az takovej noob nejsem to fakt neeee 8] btw. NiL3Eovi jsem ted pomahal odbugovat CZRACE a s CZRACE LIVE! patchem... Jen proste veci ktery si mel v tutu mi prisli jako dobry veci a vyuzil jsem jich to se snad muze ne?? navic v nekterym skriptu je napsanej thanks pro tebe... No,ani jsi ho moc neodbugoval akorad přidal práci protoze jsem myslel že to nebude fungovat všem pak se ukazalom že byla chyba v tvém PSP :) btw.nesmim zapomenout na en jezdec v menu :) takže jsi pomohl tak 50:50 :D :D ale nic proti tobě... skvěle se s tebou keca po ICQ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 ale nic proti tobě... skvěle se s tebou keca po ICQ :) :D Jsme tu svedky tolika pripadu kdyz nekdo prijde s nejakym napadem a cerpa z neceho co uz je, viz mapka flasheru. A pokud tam je na tebe thanks atd tak v tom asi nevidim problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 OMG vsak ten offset sem upravil v novy verzi kde dodelavam jeste blbosti. OMG udelal bych to tak uz predtim jenze sem nevedel kde see ten nick nachazi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 :D Jsme tu svedky tolika pripadu kdyz nekdo prijde s nejakym napadem a cerpa z neceho co uz je, viz mapka flasheru. A pokud tam je na tebe thanks atd tak v tom asi nevidim problem. Tet mi uplne neni jasne co tím myslíš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.