Maverickone Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 me to nejede:cry: uz to jde:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 odzkouseno na cwf 3.90 m33-3 a jede v pohode :) update na 4.01 m33-2 thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 přidána verze 1.41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilco Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 musim si všchno zalohovat nebo je to jako při instalaci normalního fw ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZmatesCZ Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Zdravím tak mám semibrick a zkouším to podle vašeho návodu flashnout vše nakopíruji na kartu pak dám přepsat Eboot.PBP tim oficialnim (5.00) FW dam prepsat a kdyz dam run v recovery menu skoci to zas na pripojit USB. Prosím o pomoc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 kde se v návodu píše něco o přepisování ? jasně se tam píše, že když sis táhneš např. update FW 5.00 s názvem EBOOT.PBP, tak ho máš přejmenovat na 500.PBP a až potom nakopírovat do složky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djj Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 skousel sem tu opravu samibricku na 5.00m33 Unassiging flashs.... Extracting special updater .PRX.... Loading updater modules Error 8001002 loading/starting nand_updater.prx Error 8001002 loading/starting lfatfs_updater.prx Error 8001002 loading/starting lflash_fatfmt_updater.prx ERROR reloading decrypter module! (0x80020136) pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djj Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 no nic uz to mam unbrick prez pandoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZmatesCZ Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 kde se v návodu píše něco o přepisování ? jasně se tam píše, že když sis táhneš např. update FW 5.00 s názvem EBOOT.PBP, tak ho máš přejmenovat na 500.PBP a až potom nakopírovat do složky... tak jsem tam nakopíroval Hellcat Recovery Flasher poté nakopíroval a přepsal ofic FW když pak chci dát Run.... zase skočí na připojit USB. Jinak dával sem tam češtinu u které se mi to bricklo Recovery menu je te%d v češtině když chci odejít z menu tak to taky nejde a musím vyndat baterku a nebo dlouze držet R a vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 no tak v tom případě máš Recovery menu nějak posunuto.. a vůbec nevím na co češtinu.. je v tom akorát bordel a řikám znova.... při kopírování ofic fw na kartu se NIC nepřepisuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZmatesCZ Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 no tak v tom případě máš Recovery menu nějak posunuto.. a vůbec nevím na co češtinu.. je v tom akorát bordela řikám znova.... při kopírování ofic fw na kartu se NIC nepřepisuje Zkoušel jsem návod zde na foru:-)-> vim že už zkoušet radši nic nebudu:cry: Jinak stahl jsem Hellcat Recovery Flasher nakopíroval do PSP/GAME poté stáhl ofic FW a přejmenoval 500.PBP nakopíroval do té samé složky vedle EBOOT.PBP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Chci se zeptat...kvuli emulatorum bych se rad vratil z CFW 5.50 GEN-B na FW 5.00 M33-6...bez pandory....hodil jsem na kartu Recovery Flasher(klasicky do PSP/GAME/RECOVERY) a do stejne slozky 500.PBP...uz ale pri spusteni se objevi: Error 0x8002032C loading/strating khelper.prx Error 0x8002032C loading/strating libpsardumper.prx Error 0x8002032C loading/strating pspdecrypt.prx Error 0x8002032C loading/strating iplupdate.prx pak to nabehne a pri pokusu o flash na 5.00 to haze opet chyby. Nevite kde je zakopany pes? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Chci se zeptat...kvuli emulatorum bych se rad vratil z CFW 5.50 GEN-B na FW 5.00 M33-6...bez pandory....hodil jsem na kartu Recovery Flasher(klasicky do PSP/GAME/RECOVERY) a do stejne slozky 500.PBP...uz ale pri spusteni se objevi: Error 0x8002032C loading/strating khelper.prx Error 0x8002032C loading/strating libpsardumper.prx Error 0x8002032C loading/strating pspdecrypt.prx Error 0x8002032C loading/strating iplupdate.prx pak to nabehne a pri pokusu o flash na 5.00 to haze opet chyby. Nevite kde je zakopany pes? Diky. Máš Fatko co ? Pravděpodobně máš smůlu je to bug, už jsem to viděl na psp.novinky. Jedině flash přes pandoru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Ano ano, mam FATko. Takze jediny reseni je nejspis pres Pandoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Ano.. což je taky otázka pár minut :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik315 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Mam takovej dotaz, když mám CFW 5.00 M33-6 nebo 5.50 GEN-B, můžu diky Hellcat Recovery flasheru nahrat z5 na moje PSP třeba oficiální firmware 5.03 ??? nebo neco podobneho? nebo jde pouze diky Hellcat nahrat jine CFW ??? Diky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 když dám spustit program PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP tak se nic nestane :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speca Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Nejde to, tuknu na run program a recovery menu problikne a skoci nahoru co stim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Ujisti se, že máš vše správně nakopírováno a nepoužíváš nějakou zbytečnost jako je CZ v Recovery menu apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predator66 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Cus mam takový problém ninstaloval sem 5.00 m33-6 a když dám spustit jakoukoliv hru tak to hází chybu s koncovkou aso 321 (chce to umd disk) co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvacek Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 da se downgradnout z CFW 5.03 Gen-C na 3.71 nebo na jiny nizsi fimawer?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 na 3xxx ne,na 1xxx a 2xxx s flashnutelnou deskou to jde,ale na 3xxx a GO ! DOWNGRADE NEJDE ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 a chtěl bych se zeptat jestli jde normálně z OFW 5.03 nainstalovat CFW 5.00 M33....? díky za odpověď.... EDIT:sorry...nevšiml jsem si příspěvku nahoře moje chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.