Nil3E Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 DOWNLOAD V TOMTO TOPICU : http://console-forum.net/showthread.php?p=396942#post396942 Nil3E's PSPjoy Project Takže asi nikdo z vás si zpomíná na PSP2joy apliakci od Stefana Russella kerá vyšla hned na počatcich PSP a to v polovně roku 2006,byla to aplikace ktera po spustění dokazala přeměnit PSP v dokonale funkční ovladač a to pozor BEZDRATOVÝ přes WiFi.Jenže byl pro stařičky kernel 1.0 a i někteří uživatele 3.xx a 4.xx+1,5 kernel na FATu měli z rozchozením aplikace velké problemy a pro uživatele PSP Slim se tarto možnost nenaskytla vubec jelikož PSP neumí kernel 1.5. jelikož je aplikace kompletně v LUA ,rozhodl jsem se aplikaci kompletně předělat pro 4.xx kernel.Po několika tydnech :) .. se povedlo nejdříve jsem se pokoušel změnit jen LUA player ale i po vyzkouseni asi 45ruzných verz LUA playeru program stale nešlapal proto jsem přepracoval některé řádky kodu kde mi LUA player hazel chybu těch bylo asi 58 :D , no ale povedlo se.I když jsem program spustil nešlo se připojit k PC takže asi nějaký chbný klient :( naštěstí jsem zjistil že je klient ve VB6 !! :wohow::wohow: a tenhle jazyk taky ovladám takže jsem se pustil do klienta xD a povedlo se a vznikl Nil3E's PSPjoy Takže mužete použit vaše PSP Slim i fat z FW 4.01M33-2 jako plnohodnotný ovladač k PC který je bezdratovy přes WiFi :wohow::wohow: Program funguje ale stale je mizerně zabugovany klient je hodně mizerny i client neni buhvíjaká sláva... ale budu informovat a večer přidám video :):!: Jo a Sry za chyby :D http://www.youtube.com/watch?v=_Cr8Jbbanzg Vim že na něm nejde moc vidět,ale budiz :) Obrazek z serveru: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Samozřejmě program neni celý muj,par kousku kodu se neda vydavat za muj !!!zaklad je puvodniho autora!!! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 gw, sice neuziju, jelikoz na PC nehraju a i tak mam na nej gamepad, ale ocenuji, ze se tu rysuje novy programator ;) (vim, ze to bylo asi jen par radku uprav, ale i tak, gw a jen tak dal!) btw, nechtel by jsi se treba pomalu pustit do nejake HB, ktera by umela spoustet divx? Nebo jen obyc. avi? (ta je jen jedna, co vim, je pro 1.50 kernel a neni k ni zdrojak a nefunguje idealne ;) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Ne,ty blazne dělám LUA neni to nic pokrocileho a jeste na mizerne urovni takze to se radsi optej myscha :D Samozřejmě program neni celý muj,par kousku kodu se neda vydavat za muj !!!zaklad je puvodniho autora!!! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Kdy to bude cca. ke stazeni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 GW vyuziju pri Pro evu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Seš borec, nechápu ty lidi co v tom umí. :):):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=_Cr8Jbbanzg Vim že na něm nejde moc vidět,ale budiz :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Zajímavý počin, ještě tomu přidej force feedback a vibrace, a zahodím gamepad na pc :)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 1) kdy tady konečně bude link :P 2) mas stejny repro jako ja :D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Link ten bude v ponděli pokud se všechno povede pokud ne tak až za týden... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiCK Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Ahoj, mám na tebe dvě otázky :) 1. Když používáš X,O.... , co to znamená na klavésnici? Respektive když nějaká hra bude mít pohyb klasicky W,A,S,D nebo šipky a pro třeba hození granátu bude písmeno G tak jak ho na PSP zmáčknu ? 8) 2. Jakou hru v tom videu hraješ? :cheesygrin: Dík za odpověd :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 1.Bohužel se mi zatám v klientu nepodarilo udelat programovani tlacitek takze zatim jen je WSAD ale to nejak udelam 2.Devil May Cry 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiCK Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 1.Bohužel se mi zatám v klientu nepodarilo udelat programovani tlacitek takze zatim jen je WSAD ale to nejak udelam2.Devil May Cry 4 1. Už se těsím :) 2. Vyjde to sice až v září :) ale přemejšlim že bych si to stáhnul.... Jak moc dobrá hra to je ? :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 mám tušení že taková app už tu je, jmenuje se wifi controller a je i pro slimy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Kdy to asi vypustis programatore :) Link ten bude v ponděli pokud se všechno povede pokud ne tak až za týden... ..... :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 mám tušení že taková app už tu je, jmenuje se wifi controller a je i pro slimy Tak ji najdi a ukaž :) ,eda mě se na SLIM nepodařilo žadna takova app najít,nevadí až najdeš pošli link budu rád.. Ale aspon jsem si pohrál :) EDIT -- Senpu: :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 tady to je http://dl.qj.net/WiFi-Controller-v0.4.4-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/15936/catid/151 byl bys moc hodnej kdybys udělal návod v cz tomu en návodu co je tam přiložrnej moc nerozumím (už jsem i zakládal topic jestli někdo pomůže aler nikdo se neozval) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan.k Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 tady to jehttp://dl.qj.net/WiFi-Controller-v0.4.4-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/15936/catid/151 byl bys moc hodnej kdybys udělal návod v cz tomu en návodu co je tam přiložrnej moc nerozumím (už jsem i zakládal topic jestli někdo pomůže aler nikdo se neozval) překlad je níže v odkazu...nechal jsem to projet googlem...sice je to trochu nesrizumitelný, ale dá se to :) odkaz : http://66.102.9.104/translate_c?hl=cs&sl=en&tl=cs&u=http://dl.qj.net/WiFi-Controller-v0.4.4-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/15936/catid/151&usg=ALkJrhjgmLbFO-c3UsrDuyL_fAmPcfnorg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Nevim ale :D tahle apps mi nejede jelikož mi na PC nejde spistit ten klient :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 tady to jehttp://dl.qj.net/WiFi-Controller-v0.4.4-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/15936/catid/151 Ten wifi controller je basnutej taky na PSP2Joy a nefunguje pc server.... WiFiServer.exe "\\.\PPJoyIOCTL1" 20001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Dovolte mi par informaci: *Takže server a klient jede,je kompletne "remejkovanej" *Ale stare je zde velkej bug že kdyz stisknu jednou z neznámých duvodu server to zpracuje 2x takže 1stik = 2xstisk :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 tak co Nil3E jak ses na tom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 pockejte prosím bude to v pátek...jsou problemy jeste v nastavení tlacitek a s funkcí echo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 ^^ joooooo uz se tesiiiim na race driver grid s PSP! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 DOWNLOAD V TOMTO TOPICU : http://console-forum.net/showthread....942#post396942 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts