Nil3E Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 iStyles.com Skvěla stránka na skiny pro ruzné konzole a přehrávače ale hlavně se mi zalíbily skiny pro PS3 :love::love:..A další plus že "prý" posílaji i rovnou do ČR :love:..takže až mi spraví větrák tak určitě objednávám :love:Takže odkaz přimo na PS3 skinz: http://www.istyles.com/gaming-consoles-playstation-c-447_306.html Tady jsou ukazky ale ja tem toho omnohem více !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 tento sa mne zapacil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 To by mě nenapadlo, že to vemeš z jedné diskuse a strčíš do druhé :D ... No ok (: * Ty uvozovky smaž, posílají, odzkoušené a dost levně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 ten 3. na PS3 je fakt nádherný . škoda že na xko se mi tam líbí tak akorát 1 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Zlato moc na mě nekoukej budeš moje :love: _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Neboj nebudeš sama :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Krásny skiny:), jak je to s poštou? na kolik vyjde? platba přez paypal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Krásny skiny:), jak je to s poštou? na kolik vyjde? platba přez paypal? Todle je český http://www.playcentrum.cz/skin-white-tribal-psp-420501.htm - TO iStyle nvm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.