sensei Odesláno Srpen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 Já si zřejmě koupím tenhle : http://www.alza.cz/fujitsu-siemens-amilo-pi2550-d96806.htmMyslím že cena vs výkon je na místě nooo, pán je gurmáán :D, docela jsi mě dostal tenhle je fakt luxusní a výkonově bezkonkurenční. dík za radu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 nooo, pán je gurmáán :D, docela jsi mě dostal tenhle je fakt luxusní a výkonově bezkonkurenční. dík za radu:) Není zač, narazil sem právě na něj , jak se viděl tento topic , tak si ho koupím i já :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 jj jak rikal electropunker ten macbook muze bejt z druhy ruky ja jsem si koupil novej MB pro v usa a i tak jsem se dost prohnul na macbooky s intelama se daji dat i widowsy, linux atp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 MB sou sice dobry, ale je to hrozne drahy tady v cr.... 30k za zakladni model macbooka je podle me nehoraznost kdyz v us to masji za 16 fakt nepochopim tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Ten FUJITSU-SIEMENS Amilo Pi2550 bude asi nejlepším řešením. Taky jsem koukal po 17' NTB - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53644 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 MB sou sice dobry, ale je to hrozne drahy tady v cr.... 30k za zakladni model macbooka je podle me nehoraznost kdyz v us to masji za 16 fakt nepochopim tohle Ja mam Macbook z Australie a cena me vysla na nejakych 18K za ten lepsi model. Takze jak rikas, nechapu ceske e-shopy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Zkus nějaký low-endový Asus, myslím, že v této cenové kategorii se dá sehnat dobrý relativně notebook... AD: Macbooky: To je proto, že je vyrábí fašisti z Apple.. JInak opravdu jde něco objednat z USA a je to pod dvacet.. Ale nezapomínej, že by jsi tím podporoval fašistickou ideologii :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Ten FUJITSU-SIEMENS Amilo Pi2550 bude asi nejlepším řešením.Taky jsem koukal po 17' NTB - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53644 To je rozumná volba, pokud chceš hrát na notebooku i hry je 8600GT minimumem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 už uvažuju nad tímhle http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv6820-d92874.htm koukni po modelu dv6805, má velmi podobné parametry a je o cca 3000 levnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Srpen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 koukni po modelu dv6805, má velmi podobné parametry a je o cca 3000 levnější já měl původně vybraný dv6810, ten má uplně stejné parametry, akorát menší hdd o 90GB, a levnější skoro o 4 tácy.. akorát už ho asi zrušili z prodeje protože ho už hodně těžko seženu, už ani na alza.cz, kde jsem si ho původně vybral není :(. no uvidíme, já ten noťas budu kupovat v zahraničí, tam bych mohl sehnat špičkového MacBooka za 17k.. průměrného za 13k. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 no s těma vistama bych to nějak nehrotil protože hned jak mi přijde do ruk tak se chystam nainstalovat staré dobré XPčka.. vista je ještě moc chybná a zbytečně jen zahlcuje počítač (teda aspon z mých zkušeností) :bash:EDIT: omlouvám se, zapomněl jsem na edit :(:( pak si predem zjisti zda tvuj vyvoleny bude mit dostupne i drivery apd pro xp. dost vyrobcu na XP uz nekouka a delaj vse na visty. nekdy se da sehant a reinstalovat vse na xp este pomerne v pohode, ale jindy s tim muze bejt problem. taky pokud vylozene nechces visty tak bych se zkousel divat po ntb bez OS a este nejakou tu korunu usetris. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Srpen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 pak si predem zjisti zda tvuj vyvoleny bude mit dostupne i drivery apd pro xp. dost vyrobcu na XP uz nekouka a delaj vse na visty. nekdy se da sehant a reinstalovat vse na xp este pomerne v pohode, ale jindy s tim muze bejt problem.taky pokud vylozene nechces visty tak bych se zkousel divat po ntb bez OS a este nejakou tu korunu usetris. ale visty chci, ale chtěl bych počkat až na vistu vyjde víc oprav a rozšíří se kompatibilita programů, protože co jsem měl vistu tak to bylo jen.. tato aplikace není kompatibilní se systémem Vista, program byl zablokován.... a furt.. jinak je vista docela vpoho tak chci noťas s vistou, nainstaluju xp a jak mi přijde dost opravená tak přejdu zpět na vistu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 já sem si nedavno pořídil hp pavilion dv6898 s navýšením ramky na 4gb. Ten je sice dražší ale v pavilion sérii jsou i levnější a za tu cenu bych řekl že nic lepšího momentálně v čr neseženeš.(vynikající design, speciální povrchová úprava, dobrý výkon, spolehlivost, dobrý servis, možnost připojištění, a navíc se k této sérii dává byezdrátová myška a pouzdro zdarma) Takže já ho velmi doporučuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Pro mě jasná volba je Sony Vaio NR21M kancelářské požadavky na jedničku, Visty jsou svižné a obraz krásně hladký. Design stylový a je to značka od Vaio... Měl jsem příležitost jej vyzkoušet mezi dalšími 10ti a tento jsem si zamiloval, už díky perfektní klávesnici a také příznivé ceňně 16,500Kč. Doporučuji Odkaz ke koupi: http://sony.elektrosvet.cz/sony-vaio-nr21ms-t54501542x1g200dvdrwx3100vhp+dp119295/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Srpen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Pro mě jasná volba je Sony Vaio NR21M kancelářské požadavky na jedničku, Visty jsou svižné a obraz krásně hladký. Design stylový a je to značka od Vaio... Měl jsem příležitost jej vyzkoušet mezi dalšími 10ti a tento jsem si zamiloval, už díky perfektní klávesnici a také příznivé ceňně 16,500Kč. DoporučujiOdkaz ke koupi: http://sony.elektrosvet.cz/sony-vaio-nr21ms-t54501542x1g200dvdrwx3100vhp+dp119295/ designově parádní, ale je tam integrovaná grafika, proto je tak levný, já radši normální grafiku ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Srpen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Děkuji všem za rady a tipy, zítra odjíždim takže snad si nějaký ten noťásek dovezu, moderátoři můžou téma zamknout, vše co jsem potřeboval jsem se dozvěděl. Děkuju:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 pak hod jaky si koupill... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts