Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Noťas do 20000,-

sensei

Recommended Posts

MB sou sice dobry, ale je to hrozne drahy tady v cr.... 30k za zakladni model macbooka je podle me nehoraznost kdyz v us to masji za 16 fakt nepochopim tohle

Ja mam Macbook z Australie a cena me vysla na nejakych 18K za ten lepsi model. Takze jak rikas, nechapu ceske e-shopy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus nějaký low-endový Asus, myslím, že v této cenové kategorii se dá sehnat dobrý relativně notebook...

AD: Macbooky: To je proto, že je vyrábí fašisti z Apple.. JInak opravdu jde něco objednat z USA a je to pod dvacet.. Ale nezapomínej, že by jsi tím podporoval fašistickou ideologii :D

Odkaz ke komentáři

koukni po modelu dv6805, má velmi podobné parametry a je o cca 3000 levnější

já měl původně vybraný dv6810, ten má uplně stejné parametry, akorát menší hdd o 90GB, a levnější skoro o 4 tácy.. akorát už ho asi zrušili z prodeje protože ho už hodně těžko seženu, už ani na alza.cz, kde jsem si ho původně vybral není :(.

no uvidíme, já ten noťas budu kupovat v zahraničí, tam bych mohl sehnat špičkového MacBooka za 17k.. průměrného za 13k. ;)

Odkaz ke komentáři

no s těma vistama bych to nějak nehrotil protože hned jak mi přijde do ruk tak se chystam nainstalovat staré dobré XPčka.. vista je ještě moc chybná a zbytečně jen zahlcuje počítač (teda aspon z mých zkušeností) :bash:

EDIT: omlouvám se, zapomněl jsem na edit :(:(

pak si predem zjisti zda tvuj vyvoleny bude mit dostupne i drivery apd pro xp. dost vyrobcu na XP uz nekouka a delaj vse na visty. nekdy se da sehant a reinstalovat vse na xp este pomerne v pohode, ale jindy s tim muze bejt problem.

taky pokud vylozene nechces visty tak bych se zkousel divat po ntb bez OS a este nejakou tu korunu usetris.

Odkaz ke komentáři

pak si predem zjisti zda tvuj vyvoleny bude mit dostupne i drivery apd pro xp. dost vyrobcu na XP uz nekouka a delaj vse na visty. nekdy se da sehant a reinstalovat vse na xp este pomerne v pohode, ale jindy s tim muze bejt problem.

taky pokud vylozene nechces visty tak bych se zkousel divat po ntb bez OS a este nejakou tu korunu usetris.

ale visty chci, ale chtěl bych počkat až na vistu vyjde víc oprav a rozšíří se kompatibilita programů, protože co jsem měl vistu tak to bylo jen.. tato aplikace není kompatibilní se systémem Vista, program byl zablokován.... a furt.. jinak je vista docela vpoho tak chci noťas s vistou, nainstaluju xp a jak mi přijde dost opravená tak přejdu zpět na vistu ;)

Odkaz ke komentáři

já sem si nedavno pořídil hp pavilion dv6898 s navýšením ramky na 4gb. Ten je sice dražší ale v pavilion sérii jsou i levnější a za tu cenu bych řekl že nic lepšího momentálně v čr neseženeš.(vynikající design, speciální povrchová úprava, dobrý výkon, spolehlivost, dobrý servis, možnost připojištění, a navíc se k této sérii dává byezdrátová myška a pouzdro zdarma) Takže já ho velmi doporučuji :-)

Odkaz ke komentáři

Pro mě jasná volba je Sony Vaio NR21M kancelářské požadavky na jedničku, Visty jsou svižné a obraz krásně hladký. Design stylový a je to značka od Vaio... Měl jsem příležitost jej vyzkoušet mezi dalšími 10ti a tento jsem si zamiloval, už díky perfektní klávesnici a také příznivé ceňně 16,500Kč. Doporučuji

Odkaz ke koupi:

http://sony.elektrosvet.cz/sony-vaio-nr21ms-t54501542x1g200dvdrwx3100vhp+dp119295/

Odkaz ke komentáři

Pro mě jasná volba je Sony Vaio NR21M kancelářské požadavky na jedničku, Visty jsou svižné a obraz krásně hladký. Design stylový a je to značka od Vaio... Měl jsem příležitost jej vyzkoušet mezi dalšími 10ti a tento jsem si zamiloval, už díky perfektní klávesnici a také příznivé ceňně 16,500Kč. Doporučuji

Odkaz ke koupi:

http://sony.elektrosvet.cz/sony-vaio-nr21ms-t54501542x1g200dvdrwx3100vhp+dp119295/

designově parádní, ale je tam integrovaná grafika, proto je tak levný, já radši normální grafiku ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu