tejklin Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 nemůžeš jít tam kde byl Joshua? pokud si dobre pamatuju, je v cele, dá se mu králík on uteče a pak jdeš za ním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 no prave sem mu dal toho kralika a du za nim jenze ty dvere kam sel nejdou otevrit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 zahada vyresena. tak jsem si to pustil od zacatku, daval jsem mu kralika, on utece, dvere se otevrou a nikam nejde vlest. reseni je takove ze na konci chodby za zatackou jak jsou kovovy dvere tak to jsou dvere od vytahu. na levo od nich je panel na privolani vytahu, zmacknes a uz se vezes. to je konec pobytu v nemocnici. nasleduje filmecek a pak uz mesto:) prijemnou zábavu preji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 jupí thx =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 případný návod na hru najdete zde http://herninavody.cz/ps3/silent-hill-homecoming.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 at sme hledal jak sem hledal v obchodech jsem to nenašel :D nemáte nějakej shopovej odkaz? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 at sme hledal jak sem hledal v obchodech jsem to nenašel :D nemáte nějakej shopovej odkaz? :-) http://www.gameexpres.sk/hra-pre-xbox-360-silent-hill-5-homecoming-p-7232.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos99 Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Musim se přidat k těm, co říkají, že je to výborná hra. Myslim, že je někdy lepší držet se toho, co funguje, než vymýšlet něco originálního, co stojí za h...o viz. Alone in the dark. To její nízký hodnocení je fakt jenom tou neoriginalitou.Zbytečně to lidi mate. Člověk si řekne 6.5 nic moc. Přitom by si zasloužila min. 8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Pánové neměl by někdo tu funknční češtinu, která se tady kdysi objevila? Chtěl bych ji přidat do Isa hry díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.