luki Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 16 :) vypada to, ze jsem ti vyfouk nick ...muheheh :P Btw hadejte kolik mi je :P vsadim se ze na to nikdo neprijde 16 :oops: Kua jaks na to prisel ?!?!??! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 tak sem cetl ze v Evrope je nejvetsi hracska komunita mezi 24-33 let a v Jap. mezi 27-36 takze mate jeste casu habakuk mladosi :D ty jo uz se to blizi za 50min tak HAPPY NEW YEAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoty Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 18 :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoty Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 Rád zabíjím lidi protože je to velká legrace. Je to mnohem zábavnější než zabíjet divokou zvěř v lesích. Člověk je totiž to nejnebezpečnější lovné zvíře určené k zabíjení. TY MÁŠ DOST KAMO asi je ti málo když kecáš takové kraviny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gazi Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 17 :)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gazi Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 Vše nejlepší do new roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 14 a jsem na to hrdej :D ne ale jsem docela rad ze je tady hodne lidi okolo 10 - 20 let :) a Jinak Stastnej novej rok 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 mě je hrozně moc a letos mi bude ještě víc :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 Me je 12 :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 nebudu říkat že mi je 15... lepčí je... za půl roku mi bude 16 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 16 :) vypada to, ze jsem ti vyfouk nick ...muheheh :P Btw hadejte kolik mi je :P vsadim se ze na to nikdo neprijde 16 :oops: Kua jaks na to prisel ?!?!??! :D moje křišťálový psp vsechno víí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 Hmm, moje vekova hranice zde evidentne chybi :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 Většina je tu pubertáku,ale to se dalo čekat jsme pařmeni... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 Hmm, moje vekova hranice zde evidentne chybi :-)))) tak ty a ti ostatní v tvém věku se budete muset vžít do svých mladistvích let :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 Hmm, moje vekova hranice zde evidentne chybi :-)))) tak ty a ti ostatní v tvém věku se budete muset vžít do svých mladistvích let :D jj, bud si to rozdel na 15 a 16, alebo na 28 a 3, alebo tak nejak... :mrgreen: (ale nie, to by potom narobilo bordel v hlasovani... supni sa do 26-30, aj tak je nas malo... :roll: 8) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 Njn, taxem se trocha omladil :-) Kdyz si vezmu, ze mam 11ti letou dceru a budou mi tady ohledne PSP radit skoro stejne stary deti, tak me to FAKT pridava na sebeduvere :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2007 mne je osobne 14..... mo presne ... 14,3... heh 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 Ja mam len 12. Vsetci sa o mna starajte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 Ja mam len 12. Vsetci sa o mna starajte :) mě je taky 12 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 14.... :) Patnáct mi bude za....10 měsíců :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 hmm za mesic sestnact...huraaa:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brokoslav Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 mě je 33 - nemůžu hlasovat !! diskriminace !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 me je 13..skoda ze tady nejsem nejmladsi..... :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 mě je 33 - nemůžu hlasovat !! diskriminace !! jen o 3 roky a mohl by si hlasovat :D skoda no. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 mě je 33 - nemůžu hlasovat !! diskriminace !! ako som uz pisal, supni sa do tej najstarsej skupiny a je to... 8) Alebo sa citis byt fakt starsi? :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.