bartokar Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 kurna že bych byl fakt nejstarší na tomto forů???(ale připadám si na dvacet - tak ted nevím kde mám šoupnout ten hlas) :lol: aspon v něčem mám prvenství - nějakej dáreček by od provozovatelů nebyl!!!! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Leden 20, 2007 Administrators Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 kurna že bych byl fakt nejstarší na tomto forů???(ale připadám si na dvacet - tak ted nevím kde mám šoupnout ten hlas) :lol: aspon v něčem mám prvenství - nějakej dáreček by od provozovatelů nebyl!!!! :lol: Nejstarsi nejsi, jsou tu nekteri clenove kteri maji 46 a vic. Jinak uz muzete hlasovat v ankete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brokoslav Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 mě je 33 - nemůžu hlasovat !! diskriminace !! ako som uz pisal, supni sa do tej najstarsej skupiny a je to... 8) Alebo sa citis byt fakt starsi? :wink: no to néé, ale je fakt, že když někde venku vytáhnu pspčko tak na mě někteří podivní lidé divně koukají... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 31 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 No tak mě je 12..... :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guruman Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 No mě je teda devatenáct a v dubnu bude dvacet, ale většinou mám pocit že mi není více jak deset... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filous Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 Mno je mi 15 let , ale 22.3 mam 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 Mě je 14 a to od listopadu minulého roku :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sesshoumaru Odesláno Březen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2007 14 Před 10 deněma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 2kastan:proc pises ze ti je trinact kdyz mas v profilu napsano ze ti je 16 :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 mě bude teď v dubnu 102 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 Mě bude teď v lednu 21, a abych řek pravdu docela mě to s**e. Kéž by mi bylo 15. Kez by mi bylo 21 nebo i min :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 26 a koukam ze tak starejch jako ja tu moc neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 26 a koukam ze tak starejch jako ja tu moc neni...kolik let myslis oznaceni starejch?..:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 tywe to je SPAM tohleto :D to je jako kdyby ses tady všech na fóru zeptal jak se menujou,když to maj napsaný hned vedle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 tywe to je SPAM tohleto :D to je jako kdyby ses tady všech na fóru zeptal jak se menujou,když to maj napsaný hned vedle......jezisi proc spam..?...:roll:...asi nebude sedet u pocitace s blokem a delat si carkÿ ne?..:lol:...chtel jenom vedet v jakym veku proste lidi chodi na tohle forum...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horrda Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 me je 12 a psp jeste mam a budu mit 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 Tak jestli nevíš co je spam, koukni se na kolegu Horrdu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.