Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Mohl by jste mi pls někdo poradit jak zprovoznit AD-HOC mám v PC kartu Buffalo WLI-PCI-G54 a win XP prof. (jestli to teda vůbec jde)

předem dík

PLS pomoc !

http://teamxlink.co.uk/forum/viewtopic.php?t=5649

Díky už jsme to dořešili

PLS ještě něco u toho progr. PSPJOYPAD mi nejde rozbalit ten EXE pro počítač pošlete mi to někdo pls samostatně

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 weeks later...
Odesláno

Mám takový malý dotaz, předem se omlouvám, jestli to tu někde je, ale potřeboval bych vědět jednu věc. Koupil jsem si USB Wi-fi kartu jménem WIFIMAX. Vypadá jako externí flashka. Nainstaloval jsem k ní software, který u ní byl a zprovoznil jsem jí. Problém je v tom, že když mám počítač připojený na ADSL, tak to běhá, ale když PC odvezu na chatu a tam se připojím bezdrátově přes AnyDATA na O2, tak ta Wi-fi karta signál vydává, psp mi ukáže 100% signál, ale když se chci připojit, tak mě to nejde. Prostě signál de do PC, ale ten softWare u té Wi-fi ho nepřesměruje na klasický internet a tak mi PSP ukáže corupted ... Nemáte někdo nějaký soft na tu kartu, který by běhal i s AnyDATA??? Předem dík a omlouvám se za odbočení od tématu.

• 4 months later...
Odesláno

ten VNC mi sekne pri nacitani wifi DHCP neviem ani co to je ale ked som to stiahol a rozbalil su tam tri zlozky jedna pre 1.5 jedna pre 2.x a jedna daka src neviem ako to mam zpojazdnit mam 3.40 oe-a a rad by som brachovi povypinal veci ked nieco robi ale nacita wifi siet potom druhy krok a poton wifi DHCPa na tom to ostane tu zlozku src som zatial nedal nikam takze poradte diiik

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

nedela vam nekomu ze po nejake dobe proste vypadne ovladani a najednou pc nereaguje?? me se to dneska stalo nekolikrat kdyz jsem hral pro evo ... wifi a spojeni jede vsechno v pohode ale najednou to uplne vypadne to ovladani ... nefunguje to ani ve win kdy to skousim v kalibrovani hernich zarizeni ... :( dela to jeste nekomu ??

skousel jsem i novejsi verze a porad to stejny takze tim to asi neni .. budu rad za kazdou radu ..

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu